|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אלכס זה תלוי איפה אתה קונה, במקרה של ישראל אתה יכול לקנות רק ממקום אחד - מונופול.
אני בעצמי בדקתי דומיינים של 4 מדינות: be עולה 79 שקל לשנתיים - בלגיה de עולה 57 שקל לשנתיים - גרמניה dk עולה 113 שקל לשנתיים - דנמרק at עולה 130 שקל לשנתיים - אוסטרליה כמובן שזה ביורו לשנה, רק הכפלתי את זה בשער מטבע היורו של היום - 5.6601*2 כל מי שמאמין במטרה: Http://ils.as-il.biz Last edited by Alon.R; 09-05-06 at 18:38.. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אלכס, שים לב שרוב הדומיינים שם הם בעלי שני תווים בלבד!
לעומת זאת, אצלנו זה סיומות Co.il או Org.il. זה משפיע גם על המחיר, אל תשכח את זה.. דבר נוסף, אולי 260 זה באמת לא מחיר בשמיים, אבל זה גם לא מחיר זול. בוא נגיד שרובנו מוכנים להוציא את הסכום הזה, אבל לקבל תמיכה, ולהנות מהשירות כמה שיותר! במקרה הזה, הדבר הזה פשוט לא קורה! השירות על הפנים. כמו שאמרתי לך אלון, אני פה בכל מקרה שתצטרך.
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ושלא תחשבו שאני נגדכם ![]() |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
טל, זה שהסיומת היא שני תווים, זה עושה את הדומיין יותר טוב, לא ככה?
והם יותר זולים.. |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה הקטע, דומיין יותר טוב = יותר יקר! רק שבמקרה הזה, זה בדיוק ההפך! הדומיין היותר ארוך, הוא יותר יקר.
# 6 |
חבר על
|
על איזה סרט אתם מדברים פה~!?!
השירות והתמיכה של ISOC גועל נפש מגעילה ומשפילה ביותר!
הוסטסניון
|
somebody
לא בשביל אדם ממוצע שרוצה לפתוח אתר, ורוב שמות המתחם הבינלאומיים תפוסים. Pancher ולכן רצוי שתתמוך ותחתום על העצומה, http://www.ils.as-il.biz/azoma.php |
![]() |
# 8 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
וזה מה שיופי, שלא כל אתר חפר שעולה לרשת יוכל לקנות דומיין ישאלי.
שדומיין ישראלי לא יראה כמו "זבל" ברשת, שבכל חור אפשר למצוא אתרים עם ישראלי, כל אתר הכי קטן ושהולך להסגר עוד שבועיים יהיה עם דומיין ישאלי, שיראה על מקצועיות, זה מה שדומיין ישראלי משדר. ככה שהמחיר מיצידי שיעלו אותו( ![]() הם חייבים לשים פאנל. |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
ואתה לא חושב ש260 ש"ח זה מסנן לא יעיל?
מילא 100 ש"ח, אני די בטוח שלילדים עם אתרים טיפשיים אין כרטיס אשראי, ואין גם 100 שקל להוציא על .il, או 150 ש"ח.. 260 ש"ח זה לגמרי לא בפרופורציה בשביל שילדים לא יקנו. ומה בנוגע להעברת בעלות ואם אני לא טועה גם במחיקת דומיין צריך לשלם, זה בולשיט אלמוג ההסבר הזה, אין בזה שום הגיון ושום יעילות. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|