|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ממה שדפי זהב יעשו . הכל תלוי בצורת השיווק שלך והיא צריכה להיות נכונה . אני לא הולך להיכנס כאן לוויכוחים מיותרים - הצורת עבודה שלי לא צריכה למצוא חן בעיניכם אך זו הצורת עבודה שלי . נ.ב. לא התכוונתי שאני יספק זבל אבל מה שכן דפי זהב עושים זאת ומספקים זבל טהור כמו שצריך . ועוד משהו אחד אני יכול להכיר לך זוג מתכנתי ASP שלצערי פרשו לצבא . הם גם כן מפה מהוסטס במקרה והם גדולים - המתכנתים הכי טובים שאני מכיר . לוקחים על משהו ברמה גבוהה ביותר כלום כסף (יחסית) לעומת השאר שלוקחים פי כמה וכמה מהם . (את אותו מחיר ולפעמים גם כפול בדולרים ולא בשקלים) . תודה לכולם כל השאר רק לפרטי לתלונות או סתם לדבר ... |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אז חבל שאתה חושב שלקוחות פשוט טפשים...
יש "קצת" הבדל בין ה"חברה" שתפתח או מה שזה לא יהיה לבין דפי זהב. בכל אופן תזכור את מה שאמרתי, אני לא מדבר באוויר. ובוא אני אגיד עוד משהו - חבל שאתה הולך אחרי דברים כאלה ורוצה זבל רק בשביל למכור, אני לא חושב שמישהו היה רוצה לשמוע שהוא מוכר זבל כמו שאתה אמרת בעצמך על דפי זהב. אשמח להמשיך את השיחה בפרטי אם יש לך עוד דברים להסביר.
ליר פ.א.מ - פתרונות מחשוב ואינטרנט Last edited by skaz; 04-06-06 at 19:41.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אוקי אז תודה לכל המעצבים כרגע אני צריך מתכנתים בלבד מעצבים - ניתן לשלוח מייל כרגע בלבד .
support.wisetp@gmail.com תודה ולילה טוב . בברכה , מאור . |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
הצגת עבודות והפרטים המבוקשים חבר'ה זה לא מראה על רצינות ואני לא הולך לרדוף אחריכם .
רוצים להתקבל ? תראו טיפה רצינות אני לא הולך לעבוד עם מישהו שהוא לא רציני אפילו טיפה בשביל רק לקרוא את ההודעה שרשמתי חצי דקה וישר רושם "צור קשר" כי אני לא יוצר קשר אני בוחר את מי שאני חושב שהכי יתאים ורק לאחר מכן יוצר קשר עם הנבחרים . לגבי העיצובים והעבודות שלכם לא לשלוח לי לפרטי כי אני ייתיחס . אם אתם לא רוצים להציג בפומבי אתם מוזמנים לשלוח לי למייל כפי שניר פנה והציג . לגבי מתכנת הASP - תשלח גם כן עבודות קודמות למייל לאחר מכן אצור עימך קשר . ובבקשה פרט מה רצית בדיוק לדעת כיוון שאין ממש מה להסביר פה (לפחות לדעתי) . תודה . בברכה , מאור . |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |