|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני לא חושב שאתה פוגע. אני רק רואה ביקרות שלילית על חברה אני ישר עובר לחברה אחרת. כי אני לא רוצה להדפק או משהו פעם אחת למדתי שחברה דפקה אותי ב500 שקל[לפני חצי שנה,לא יכול להגיד את שמה] ואני רק רואה ביקרות לא טובה על חברה אני אומר לעצמי לא קונה ממנה.! מקווה שהסתדרו הדברים. |
|
![]() |
# 32 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 33 |
חבר פורום
|
חבר טוב שלי ? שאתה התלהבת ממנו אמרתי לך שאני מכיר אותו זמן מה.. לא אמרתי שהוא חבר טוב
שלי.. אני בסה"כ מכיר אותו מהרשת.. לא יותר.. |
![]() |
# 34 |
Permanently Banned
|
חבל,אלכס אתה יודע בדיוק כמוני שזה מקרה מאוד מסריח,אז אל תשחק אותה..
Last edited by SaDi; 16-06-06 at 23:31.. |
![]() |
# 35 |
הוסטסניון
|
לא יודע מה איתכם אבל זה פשוט מקרה גועלי בטירוף .
לא יודע איך אדם כזה מסוגל לנהל עסק מסויים אם בכלל "מנהל" .... אנשים בוטחים בך שהם מפקידים בידיך כספים שלהם - מה ההבדל בין כסף לבין עיצוב ששווה כסף ? אין הבדל בכלל זה קטע של ביטחון באנשים וזה אגב גם כן התשובה לאותה תגובה שנאמר בה "למה להכליל את כל העסק זה היה רק מנהל אחד ..." אז מכלילים לא בגלל שהעסק בסדר אבל הוא בנאדם זבל (סליחה על הביטוי אבל אין דרך אחרת להגדיר מעשה שכזה) , אלא בגלל שמפקידים כסף בידים של אותו אדם והוא צריך לעמוד במילה שלו . אדם שכזה לא מסוגל לעמוד במילה שלו (אם כל מה שנאמר כמובן היה נכון) . בהצלחה לך מקווה שתצליח לקבל את מבוקשך . שבת שלום . בברכה , מאור . |
![]() |
# 36 |
חבר מתקדם
|
דעתי האישית,
אני מחזק את דעת מאור . מנהל עסק אירוח אתרים צריך לרכוש אחריות מסויימת, אדם אשר מפקיד ברשותו את קבצי העריכה של העיצוב שלו ואדם אשר מפקיד ברשותו את כספו, תמורה מסויימת להובטח לצד א' וצד ב' . עומר, נסה לתקן כמה טעויות ולהמשיך בעסק, "מטעויות לומדים" . |
![]() |
# 37 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תקראו את התגובה שלי.. ותבינו הכל.. לפני שאתם סתם מגיבים
|
![]() |
# 38 |
חבר פורום
|
עומר , התגובות שלך לא ממש חשובות כי לא רק אמת כתוב שם.. אתה בכלל לא הודעת לי
על מכירת העיצוב שאכן נעשתה אמרת לי ואיתה אתה קנית דומיינים בלי לידע אותי ! שאתה אמרת שלחבר שלי Thored אני וויתרתי על הדומיין שלי לא.. אתה לא הכנסת את העיצוב בקטע אתה הבטחת ככה פרס בתור התחלה למעצבים שיעבדו ... לא אמרת שזה פרס מהעבודה שלי ! |
![]() |
# 39 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מה מכרתיייי???? עד עכשיו אני לא מבין מעצב שלי עשה באנר ואת העיצוב. אתה סך הכל עשיתי כמה כפתורים מסכנים ולא ביקשת על זה משהו. זהו אני יותר לא מגיב פה. אמרתי כל מה שיש לי. מנהל בזמנך החופשי תנעל. |
|
![]() |
# 40 |
חבר פורום
|
מה עם העיצוב של הפורום ? על איזה כפתורים אתה מדבר ?
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|