|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר בקהילה
|
![]() מעצבים יקרים
דיי להיות כל כך ביקורתיים וכבדים א. כל , בעיניי ובעיניי רבים אחרים דף הבית שלנו אינו מכוער, ואינני נתתי ביקורת רעה על התיק עבודות שלך.. ב. אני לא משחק ברולטה עם הלקוח, אין שוני בין לשלם לכם או לאחד מהמעצבים של החברה ואמרתם להביא עוד מעצב, אז כמו מה זה נראה? מישהו מכם הולך להיות זה שיעצב את האתר הזה ג. זה כסף , ולא מזלזלים בערכו של כסף, ולא דוחים עבודות כאילו יש לכם בשפע תדעו לעשות כסף מהכשרון שלכם בלי להיכנס בי |
![]() |
# 32 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לפחות תודיע לו. אני לא נכנס בך אני מקווה מאוד שאני טועה בקשר אליך. |
|
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
![]() הלקוח הוא עמית ותיק שלי
והוא מודע למצב , הוא מודע לזה, בחברתנו יש חוק שאומר אתר תוך 14 יום עבודה הוא צריך את האתר עד יום שישי הזה הוא בלחצים, אז אין ברירה אלא להציע מכרז על האתר שלו וזה לאמשנה לו, לפי דעתי זה הרבה יותר טוב |
![]() |
# 34 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ב. אם אתה כל כך לחוץ על העיצוב, אתה מוזמן לבוא, לשלוח לי מקדמה של 125 ש"ח, ואני מתחייב לסיים את העיצוב תוך יום 1, ולרצות את הלקוח שלך. המחיר הכללי שאקח: 500 ש"ח (375, לאחר המקדמה) ג. בקשר לזלזול בכסף.. זה ממש לא העניין, אבל כן, יש לי לפחות לקוח כל יום, אז אני מרשה לעצמי לקחת את אלו שנראים לי רציניים יותר, ולא מאלצים אותי להתחרות על כמה גרושים... |
|
![]() |
# 35 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם אתה מעוניין אני מוכן לעצב אם תשלח לי מקדמה. אני לא מעוניין לעצב לך ולאחר מכן אתה תבחר משהו אחר אין לי זמן לעצב סתם עיצובים.. אז אם אתה מעוניין פרטים בחתימה. המשך סופ"ש נעים, |
|
![]() |
# 36 |
חבר בקהילה
|
![]() בואו נגיד כזה דבר, בגלל הפוזה שיש עליכם, וההתנשאות
זה שאתם יוצאים מהתחרות זה כי אתם לא מסוגלים לעמוד בתחרות כי אתם יודעים שיש פה מעצבים פי 20 יותר טובים ואתם לא מוכנים להראות סקיצות כי אתם יודעים שאתם לא שווים כלום אל תתרצו את זה במקדמה, אלא ב "לא יכולים להתחרות" אוקיי? מבחינתי התחרות מבוטלת, אני לא מתחנן לאף אחד ולא עושה מעצמי צחוק הצעתי פה כסף.. אז מעצבים יקרים שיש פה ויש פה הרבה , והרבה אנשים רציניים ומוכשרים בגלל החברים שיש לכם פה שלא יכולים להתחרות בכם הפסדתם פה אפשר להגיד לקוח, אפשר להגיד תחרות, אפשר להגיד אפילו כסף מעולם לא ראיתי כזה דבר, אני מקווה שתתבגרו ותבינו שלא משחקים עם כסף ולא מרימים את האף לכזה גובה אני מאוכזב מגובה האף שלכם, והוא גבוהה והוא בעננים, אז תורידו אותו מהר לקרקע כי ככה לא עובדים וככה לא מתנהגים שיהיה לכולכם שבת שלום ושבוע טוב , והמון המון הצלחה למרות כל הגאווה.. בברכה, ליאור. |
![]() |
# 37 |
תודה על תרומתך.
|
הנושא חדר כבר עד העצם מי שרוצה שידבר איתו בפרטי או דרך הפרטים שהוא נתן.
נעול.
|
|