|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
אחראי קהילה
|
מאור, אם אתה מזמין לו, אתה עושה מצווה (
![]() בכל מקרה, מאור ועמיטל צודקים. |
![]() |
# 32 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא רואה פה דברים שסותרים את עצמם... |
|
![]() |
# 33 |
הוסטסניון
|
נכון שהמבצע נגמר אבל הם צריכים להזמין לו איך שהם סיכמו איתו ולא יקרה להם כלום אם הם יזמינו בעוד 10 שקל וגם הם לא מפסידים את הכסף
Last edited by Noam; 23-07-06 at 00:41.. |
![]() |
# 34 |
חבר מתקדם
|
יש חוק במדינת ישראל המחיר שמוצג על השרות/מוצר הוא המחיר הסופי זה שלאחר יום אתה אומר לו כך וככה ומשנה את המחיר זאת עבירה על חוקי מדינת ישראל.
ואל תטו תחוק לכאן ולכאן בגלל המצב שנוצר מאי פאואר. |
![]() |
# 35 |
הוסטסניון
|
עכשיו שאני חושב על זה שוב.
לדעתי זאת הבעיה של עמיטל. מיכוון, שהם סיכמו על מחיר, ומאז, פתאום עולים המחירים ומבקשים עוד כסף. זה לא היה ההסכם. מצד שני, היה רשום בתקנון השימוש. יתר על כן, הלקוח התבלבל וחשב שסרב אין, וWisetp חברות שונות. ומכך אפשר להבין שהוא לא ראה את האתר שלהן, כך שהוא לא היה יכול לראות את התקנון. המוכר צריך להראות את התקנון ללקוח לפני ביצוע העסקה. ורק אחרי שהלקוח מאשר, סוגרים את העניין, ולא כמו המקרה הזה שקרה פה. מקווה ששני הצדדים הבינו את העניין. המשך לילה טוב לכולם.
חבר מתקדם
|
זה בסדר גמור מה שהוא עושה , זאת לא אשמתו.
אם הכסף היה מגיע אליו זמן הגיוני לפני העלת המחירים והוא לא היה מספיק לקנות בגלל שהוא עיקב אז הוא היה אשם , אבל ככה? אם מישהו "אשם" זה איפוור על ההעלת המחירים.. |
![]() |
# 37 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא הציע להחזירו.
# 38 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
"מה שעולה בזול נגמר באסון",כאילו אתה חושב שאין לעסק הזה איכות? למה מי אתה שתשפוט אם לא היית לקוח שלהם? נריה,מאור ועמיטל בחורים על הכיפאק דבר איתי באייסיקיו אני אנסה לעשות משהו יש לך אותי נריה. |
|
![]() |
# 39 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
איפה אתה רואה שהוא אומר שמאור ועמיטל שותפים ?! וחלאסס שלח עשר שקל לא תמות אם ת'רוצה אני אשים עשר שקל דבר איתי באייסי אם אתה רוצה .[יש'ך אותי.] |
|
![]() |
# 40 |
Permanently Banned
|
לשניהם יש פאשלות:
1. אתר החברה לא פועל (www.wisetp.co.il) 2. בתקנון רשום "*הפקדה בנקאית בלבד." 3. הלקוח לא ביקש לראות תקנון 4. אם אפשר לשלם בהפקדה בנקאית בלבד למה נתנו לו לשלוח בדואר רשום? |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|