|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | ||
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
ציטוט:
"ולא אני סגרתי אלא חבר שלי שאני ביקשתי ממנו.." גבר אתה או אתה אמרת לחבר זה אותו דבר.. |
||
![]() |
# 32 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה חסר חיים, אתה זה שפותח חברה בלי לדעת איך מריצים שרת רדיו.. טוב בעצם בריסליר בדרך כלל אין SSH ![]() מיכאל? אתה מוכר תת-שרת ![]() חח סתם לעינין.. אתה לא אמור לשבת 24 שעות במחשב אבל אתה גם צריך לטפל בחברה שלך, ובטח שלא לדבר ככה.! ואגב אתה בן 10 מה אתה משחק אותה עבודה וזה וזה.. תגיד שאמא אמרה לך ללכת לישון מה אתה מתבייש. להבא תדע לא לפתוח את הפה שלך יותר מידי, אף אחד פה לא בן 10 כמוך -> רוצה שאני יסדר לך את בת דודה שלי? אותו גיל..! הוספתי את הבדיחות האלה כדי שאנשים לא יבכו מהתת רמה שלך .. Last edited by Pro-HostCoil; 28-07-06 at 12:08.. |
|
![]() |
# 33 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
נונושש עדנושש מחזק! כל מילה נכונה אם אתה בוגר והכל אז למה לנסות לכתוב מילה כמו ז** ושאתה לא שם מת על הדיבור שלך .. איפה למדת אותו בגן?!? |
|
![]() |
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לקחת לי תמילים.. |
|
![]() |
# 35 |
חבר על
|
אני מאוד מצטער לשמוע שככה מיכאל חושב עלינו , אפילו שהוא קנה מאיתנו תיכנות לאתר שלו.אם היית מרוצה מהשירות שלנו , למה עברת אליו ? בכל מקרה פעם הבאה אל תקשיב לכל אלה שמנסים להגיד לך שהחברה שלהם יותר טובה מהחברה שאתה מאוחסן עליה , קודם תחשוב , בשביל לא להצטער על זה .
בברכה,דניס.
|