|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר וותיק
|
מאור נגעת בליבי...
אני טכנאי מחשבים ועובד עם פרטיים ועסקיים אני יושב בבית של בנאדם הוא ביקש להתקין וינדוס בזמן שהוא הלך להביא את הדיסק שלו אני "מחטט" בביוס לראות עם איזה יצור יש לי עסק וכל המשפחההההההההההההה הדודים הדודות הסבתות הביאו מצבות של סבא רבא לראות מה אני עושה.... ולא עוזבים אותךךךךך "רגע איך עשית את זה?" "אבל ראיתי את דוד שלי עושה ככה..." "למה אתה מקליד מהר כל כך?" ופעם מישהו אמר לי משפט עד היום אני מחכה לתפוס אותו ברחוב להוציא לו לבלב עלאק "כשאתה עוזב אל תשכח להשאיר פה את הדיסק של המערכת הפעלה שלי " כשאר יש אינטרציקה עם לקוח זה בעיה לשמור על תודעת שירות שבתכלס בא לך לשבת עליו בית סוהר
|
# 2 |
|
חבר וותיק
|
הלקוחות האלה שבודקים אם באמת התמיכה היא כמו שכתוב באתר של החברה...
איזה מעצבנים חחח ![]() |
|
|
|
# 3 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי כולם...
יש את הלקוחות מחול.. מתקשרים ב4 לפנות בוקר, ומתחילים לדבר איתך אנגלית אחרי רבע שעה הם נזכרים שאתה לא מחול ומתחילים לדבר עברית.. יענו וואטטט דהה פאקה.. 4 לפנות בוקר מישהו מתקשר ומדבר איתך באנגלית חשבתי זה סקר פעם אחת ונתקתי לו.. יש את אלה שאתה לא מוכן לתת להם חסות לפורום ה"מצליח" שלהם כפי שהם אומרים.. עם 50 רשומים , ושרת ליקוס, ועיצוב סטנדרטי.. אתה אומר להם כזה " אני לא מספק חסויות תפנים" הוא אומר לי אבל זאת לא חסות אני נותן לך פרסם. אני מסביר לו ואז הוא מתחיל לקלל.. |
|
|
|
# 4 |
|
חבר בקהילה
|
קרעתם אותי חברה חחחחח
|
# 5 |
|
אקס מנהל
|
חח אני זוכר קטע ששחר joup סיפר לי שכשהוא עבד בביסיקנטוורק התקשר אליו מישהו..
הוא:"היי אחי אתם מחלקים חסויות?" שחר:"לא". הוא:"טוב יאללה לך זדיין ביי". חח עד עכשיו אני נקרע ![]() |
|
|
|
# 6 | |
|
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 7 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 8 |
|
חבר וותיק
|
4 לפנות בוקר אני מקבל טלפון מלקוח שרת משחק ..
הוא העיר אותי .. כולי עצבני עליו הוא עושה לי .. הערתי אותך ? אמרתי לו כן הוא אומר לי .. יש לי אימבוט בשרת מה עושים ? אני כולי בא להתאבד
|
# 9 |
|
הוסטסניון
|
משהו בא אלי ושואל אותי:
אפשר חסות לחברה של פיתוח אתרים? =\
|
# 10 |
|
חבר פורום
|
הפיתרון מבחינתי לבעיות של "הטרדות" באמצע הלילה (שאני רואה שלכל אחד כאן יש בעיות כאלה):
תמיכה בימים א'-ה': החל מהשעה 7:00 עד 24:00. תמיכה בימי ו': החל מהשעה 24:00 (חצות) עד כניסת השבת. תמיכה בימי שבת: מצאת השבת עד 24:00. |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|