|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה אתם הייתם לוקחים? | |||
סובארו B4 3.0 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
29 | 41.43% |
אוודי A4 2.0FSI |
17 | 24.29% |
אלפא רומיאו 159 2.2 |
24 | 34.29% |
מצביעים: 70. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
מנהל ראשי
|
יא טחון,
עוד מעט תגיד לי שאתה עובר לגור בכפר סבא. |
![]() |
![]() |
# 32 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כאן זה לא מהיר ועצבני =\ בשביל מה היא צריכה מכונית עם ביצועים טובים? שתלך עם אוטו יפה וזהו חח Last edited by TheShark; 03-08-06 at 20:23.. |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
הוסטסניון
|
תקנה את נועה תשבי יותר שווה
|
![]() |
![]() |
# 34 |
הוסטסניון
|
האוודי הזאת יפה דווקא ואחלה מכונית סוחבת והכל ונוחה, כיסאות עור (לפחות לשכנה שלי יש כיסאות עור) אבל אני הייתי הולך אישית על הסובארו...
מאז ומעולם אני זוכר שהיה אצלנו בבית רק אוודי בסוף ההורים החליטו שמספיק ועכשיו רק אמריקאי (זולל דלק - לא משתלם) ואיזה גרמני. בכל מקרה לך על הסובארו. |
![]() |
![]() |
# 35 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה עם אחיזת כביש? מה עם איכות חומרים של מה שבנו בתוך האוטו? מה עם כל זה?
![]() |
![]() |
# 36 |
הוסטסניון
|
אוודי A4 2.0FSI !!
# 37 |
חבר בקהילה
|
אני אומר שתיקח את האלפא אני מתאר לעצמי שהיא נוסעת עם זה לעבודה וכאלה אז היא לא תרגיש בכלל את החוסר שלו לעומת האחרים ועוד יתרון המכונית הזאת מדהימה (לדעתי לפחות..)
|
![]() |
![]() |
# 38 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
שמעו אתם מדברים כאן שטויות....
על ביצועים של האודי .. אגב ה 1.8T יותר חזק מה 2.0 לידע כללי... בכל מקרה מה שיצא אני מרוצה כי אני זה שינהג עלייה 3 חודשים D=
![]() |
# 39 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, אני לא בטוח ש1.8T יותר חזק מ2.0....זה תלוי במה...יש מהירות ויש סחיבה, אני מניח שבמהירות היא יותר, אבל סחיבה ה2.0 בטוח לוקח. |
|
![]() |
![]() |
# 40 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
פי תיהיו בריאים כמה תגובות רצות כאן (:
ה-2.0 היא אכן טורבו. אין ספק שמבחינת ביצועים ה-B4 שמה את כולם בכיס הקטן, אחרייה האוודי אבל המודל שלה יחסית ישן ואחרונה אך חביבה האלפא. כשמסתכלים על זה בתאכלס המהירות המירבית של האלפא שנחשבת הכי חלשה היא 222 קמ"ש ועושה מ-0 ל-100 ב-8 ומשהו שניות, ככה שגם אם הביצועים פחות טובים משאר הרכבים היא עדיין מכונית מהירה לכל דבר. דעתי האישית היא, אם כבר הולכים על אוודי הולכים על מודלים יותר "כבדים" A6 / A8, ה-B4 נפוצה מאוד וכבר "לא מיוחדת" מכונית מעולה אין ספק וחזקה מאוד אבל האלפא רומאו אוטו נדיר שלא רואים הרבה וגם כשרואים יש לו נוכחות עצבנית (:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|