|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אין לך בושה? מה זה "מגיע לך"? אף אחד לא חייב לך כלום ! פעם הבא אתה רוצה עיצוב תהיה קציני , אל תבוא למישהו "יא בן זונה תענה לי"... אם מישהו היה בא אליי עם גישה כזאת גם עם 10000 שקל הייתי אומר לו "ביי". שלא נדבר על זה שלפי מה שהבנתי הבנאדם גר בצפון אז בזמן שאתה משחק אותה מסכן שעבדו אליו ויושב לך בנוחות במרכז / דרום הוא היה במקלט. |
|
![]() |
# 32 |
Whatever
|
אני חושב שכדאי שתשנה את הכותרת שלך ל:
"עד כמה ישראלים יכולים להיות מפגרים, ולתת ביקורת שיקרית" אתה נותן ביקורת על בנאדם שלא היה לך איתו חוזה, לא היה לך איתו שום הסכם, זה קצת בלתי אפשרי.
תודה על תרומתך.
|
היי גם אני מהצפון
![]() אוקיי דבר ראשון אין לך מה להגיד על תמיר כי הוא בן אדם תותח ומעצב עוד יותר (או ההפך?). בכל מקרה מגיע לך (סתיו) רואים שאתה לא אמין בגלל הגישה שלך. הוא עשה נושא לגבי זה שהוא לא יוכל להמשיך עיצובים ללקוחות בגלל שהוא קונה מחשב חדש והוא בפרישה זמנית! דבר איתי אם תרצה קישור לנושא. בכל מקרה מי שלא מומלץ למכור לו זה אתה!. יום טוב. עריכה: ד"א אנחנו לא כל היום במקלטים כמו שאתם אומרים :\. כשיש אזעקה אנחנו נכנסים פעם ביום יומיים משו כזה.
![]() Last edited by DorWD; 21-08-06 at 00:57.. |
![]() |
# 34 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הוא אמר לי בימים הראשונים שהוא כל היום במקלטים והוא ישתדל לסיים עם זה מהר... ואחרי שבוע שאני מחכה לעיצוב נזכר להגיד לי שהוא לא יכול להמשיך. על מה אני לא אמין? על זה שקיללתי אותו? מה הקשר בין הדברים. הוא יכל לבוא ולהגיד לי תוך יום יומיים שהוא לא ימשיך תעיצוב וזהו! אבל הוא לא עשה את זה! ומה הקשר חוזה לא חוזה.. אז אני לא חתום על שום חוזה שאני לא יקלל אותו בלה בלה מה זה השטויות האלו באמת.. |
|
![]() |
# 36 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 37 |
חבר מתקדם
|
הלוואי שכל המעצבים שהיו פה בהוסטס,
היו מתנהגים כמו MisterHit, סתיו, ילדונצ'יק, זה אולי מסר למעצבים לא לעבוד איתך. אורי מעצב מצויין ואדם נפלא.
|