|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
זה המעצב עשה כל כך הרבה מקום... ![]() טוב נמצא מה לעשו תשם חח ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 32 |
חסום
|
אחלה עיצוב, אחלה קידוד.
בהצלחה... |
![]() |
![]() |
# 33 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהבתי נורא!!
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
משתמש - היכל התהילה
|
כחול מדי לטעמי, לא התחברתי. למה יש כל כך הרבה מקום לטקסט? יש תחושה של אתר תוכן קטן
ציטוט:
עריכה: טוב, הסתכלי במקור של ה-html ותסלח לי, בניית אתר שכזה עם iframes זאת עבודת קידוד גרועה, עם כל הכבוד למקודד, ככה לא בונים אתרים...
![]() Last edited by sheeze; 21-08-06 at 21:41.. |
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
בניתי מספר דפים על אותו בסיס כדי שיראו איך האתר יראה כשאתה משתמש מחובר וכשאתה לא, כשמורידים קובץ, ודף משנה...חחחחחח אז עשיתי חלק בפריים כזה בדף HTML שבוחרים למעלה איך האתר יראה וזה פותח בתוך הפריים... ככה בעיקרון זה נראה בלי הפריים: http://uploadir.com/site/page.htm עכשיו יותר טוב גבר? ![]() ואם יש לך עדיין משו לא בסדר אני אשמח אם תצלם ואני אראה את זה... |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() בכל מקרה, בפיירפוקס זה נראה כך: ![]()
![]() |
# 37 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אצלי זה נראה כמו שצריך...=\ זה גם מקודד לפי התקן... |
|
![]() |
![]() |
# 38 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
בכל מקרה, זה לא אמור להפריע לגולשים אחרים, כמו שאמרתי אני פשוט אוהב אתרים בהירים. בנוסף, המבנה: המבנה לדעתי מעולה, טופס ההעלאה, ההתחברות, השטח לטקסט הפרסומת וכו... רק ש..יש יותר מדי מקום לטקסט אולי כדאי לחשוב על משהו יחודי שיפצה על כך (בגלל שיותר מדי טקסט באתר כזה ובעוד בדף הראשי זה ממש לא נוח).
![]() |
# 39 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() חשוב לציין שאני זה שהכין את הסקיצה לעיצוב, והעמצב ניסה לעצב משהו דומה..=] והוא הצליח טוב =] אפילו יותר ממה שציפיתי =] אתה צודק בקשר לטקסט. זאת גם דעתי. יותר מידי טקסט =\ אני צריך לחשוב מה לעשות עם זה... |
|
![]() |
![]() |
# 40 |
חבר על
|
יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|