|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר וותיק
|
תגיד מה ביקשתי יותר מידי? א-ל -- ת-ג-י-ב ! אתה סתם הורס תאשכול דיי כבר
רוצה לדבר דבר בפרטי תפסיק כבר נמאס ממך אפשר תגובות ? |
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר על
|
לא עובד 11:42
|
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
לדעתי הביקורות הקודמות שלי לא היו מספיק מפורטות וכיוון שלא ניתן לערוך בהוסטס לאחר זמן מסויים אני אשמח להציג ביקורת קצת יותר מפורטית: הנה לדעתי מה שצריך לשפר בעיצוב, ואם אתה מתכוון להגיד לא להגיב עדיף שעכשיו תשמור את המילים, כי זה לא קשור אליך אלא רק לחבר שלך ולעיצוב שלו, אם הוא רוצה להגיב שפשוט שוב יתחבר מהמשתמש שלך. הלוגו- לוגו מאוד משעמם בלי אפקטים ובלי עיצוב כלשהו. הכל הזה של "דף הבית-בלה בלה" תוריד אותו, סתם לא קשור. החבילות- החבילות נחמדות מאוד חוץ מהתמונות שיש בהן. התמונות משעממות ותוקעות את כל העיצוב (לפחות לדעתי). הבלוקים הצדדיים- הבלוקים האלו רחבים מדי, בעצם העיצוב צר מדי. אין מספיק מקום לתוכן במרכז האתר שזה בעצם תוכן חשוב מאוד (תלוי איך משתמשים בו). הצבעים והמסגרות- צבעים משעממים, בעצם יש לנו צבעים רק בבאר וחוץ מזה זה תיבות מידע עם מסגרות. אתה רוצה שאני אעשה תיכנות קטן ולא מקצועי לעיצוב מהקובץ JPG כדי שתראה שבתור אתר זה לא כל כך יפה? אולי הנקודה החיובית שבתור אתר זה יראה כמו אתר שלם, לא כמו רוב העיצובים בפורום שנראים כחלקים-חלקים. למעצב, אני בטוח שכמו כל מעצב שלא נמצא כרגע בדרגים הגבוהים יש לך שאיפות להתקדם ולהצליח, ולא למכור כל עיצוב עד 800 ש"ח (עיצוב זה דבר הרבה יותר יקר). הערה: כרגע מדובר בעיצובים לחברות אחסון, ולא עיצובים אחרים. כדי לעשות זאת, כאשר אתה מתחיל לעצב תתנתק מכל מה שראית בפורומים, תתנתק מכל הסגנונות של המעצבים שראית פה ובכל מקום אחר. קח דף ותתחיל לסרטט את הבאר, בדיוק איך שאתה רוצה שהוא יראה כולל הכל. את האפקטים תוסיף כבר בתוכנה כמובן. לאחר מכן תתחיל לחשוב, איפה כדאי לשים את החבילות? בצד ימין-אנכית? ממש לא מומלץ, זה בדר"כ לא כראה כל כך טוב. אולי למעלה אולי למטה, אפילו בצד שמאל העיקר שזה יבוא מהראש שלך. לאחר שהחלטת איפה, תשים אותם במקום המתאים. (מה עשית בזה שהתחלת עם הבאר והחבילות? כעת אתה יודע איפה יהיה המקום של שאר החלקים שבהם מתחיל הקטע של יחודיות העיצוב) מה הלאה? פשוט מאוד (בכלל לא פשוט בעצם), תחשוב על רעיון יחודי שיתאים לחברת אחסון. למשל? בעבר הרעיון של לשים את החבילות של "אפליקציות אינטרנט מיוחדות" כמו ב- http://www.LIVEDNS.co.il היה יחסית יחודי, ותהיה בטוח שהמעצבים שחשבו עליו הרוויחו הרבה כסף. כל אלה שבאו אחריהם הרוויחו גרושים. ובקיצור מה (לדעתי) כל הרעיון בעיצוב? שכל החלקים יהיו יפים ושיהיה חלק אחד יחודי מאוד, או שכל החלקים יהיו מדהימים. עכשיו אני מקווה שראית את נקודת המבט שלי בנוגע לעיצוב ותבין את הביקורת. זה לא שיש לי משהו נגדך והעיצוב כלל לא מכוער ורבים יגידו שהוא יפה. מבחינתי הוא לא יפה כי אין בו פשוט משהו מיוחד, במידה וחברה כלשהי תשתמש בו אין משהו שנוכל להגיד בגללן "איזה עיצוב פצצה", נוכל להגיד אחלה עיצוב, אפשר להגיד עיצוב נחמד אבל בטח שלא פצצה- ועיצוב פצצה זאת שאיפה של כל מעצב ובעל חברה. רק הערה: אם זה באמת אתה הגבת בעצבנות בטענה שאני אפס, אני ממליץ לך לא להראות עצבים ולהישאר גרוע, זאת במידה ואתה רוצה להצליח. אף אחד בתחום לא אוהב לעבוד עם אנשים עצבניים. זה לא אומר שאסור להתעצבן, אבל העצבים פה לא היו בצדק כי בסוף אם מסתכלים על התגובות שבגללן התעצבנת- סה"כ הבעתי את דעתי. בהצלחה בהמשך, אני בטוח שתצליח להתקדם.
![]() |
# 35 |
חבר וותיק
|
אחלה, תודה רבה לך ..
היהי קשה קודם ? למה לריב על עיצוב שהצגתי >>>> |
![]() |
![]() |
# 36 |
חבר וותיק
|
נחמד, סגנון נוח נקי, לא צריך יותר מזה לדעתי...
לא כל כך אהבתי את הבאר. |
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
טוב תודה .
אשמח לעוד.? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|