|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מקצועות מגמה כולם בין 95-85
לשון - 62 פיזיקה - 78 ( אין לי מושג איך.. ) ועכשיו אני צריך את דעתכם בעיניין!!!!!!!!!!------------------- בהיסטרויה לא רשום ציון המגן ולא ציון המבחן אבל רשום בציון סופי 63. המגן שנתן לי הבית ספר היה 90, ובמבחן בגרות נבחנתי על ידי מורה מבית הספר בעל פה והיא ציינה בפני שהמבחן שלי היה טוב מאוד שאלתי אותה עם זה מעל 80 היא ענתה בחייוב. עכשיו, איך יכול להיות שקיבלתי בציון סופי? יכול להיות שזאת טעות הדפסה? אני צריך לפנות למישהו? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Whatever
|
ציטוט:
(חישוב מהיר: (50 + 80) / 2) = 65)
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
11104 ידיעת_הלשון_והבעה 1 62 70 66 22105 היסטוריה לימודי חובה 1 63 35001 מתמטיקה א_כחול 1 100 100 100 36101 פיזיקה 1 78 65 72 819266 מעבדה בבקרה במכונות 2 88 838102 מכ הנדסית א 1 79 90 85 |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
בלשון במבחן בגרות 92, ציון משוקלל 96
הסטוריה במבחן מגן 75, בגלל שהיה לי בלאגן עם המורה הוא הגיש אותי על 65 וקיבלתי 70... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הסטוריה ב' : 60 סיון סופי (המורה הגישה על 55)
תנ"ך: 69 ציון סופי (המורה הגישה על 70) מת"מ 3 יח"ל: 100 ציון סופי (המורה הגישה על 100) העיקר עברתי!
# 6 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
מישהו יודע איך אפשר להשיג את הקוד שמבקשים ממך בהתחלה בשביל להירשם? הוא נאבד לי :/
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
נראה לי שהבית ספר שומר את המידע אצלו, אז תברר גם עם המזכירות..
![]() |
# 8 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
חחח רון שנה שעברה קיבלתי 100 באינרטנט בלי להבין כמעט asp..
גם עכשיו אני לא מבין מה שעשיתי שם אבל בקטע של הבחונת צריך לדעת sql ולא asp אם באת מוכן מהבית. אחרי שראיתי ציונים של יב אני יכול להכריז בכיף שסיימתי עם הבגרויות לכל החיים!!
# 9 | ||
Rar.co.il
|
הערת התחלה: אני מדבר על מקצועות ההנדסה, מדע ומשפטים.
ציטוט:
באוניברסיטת ב"ש לדעתי יש את העניין (בקבלה להנדסה) שאם יש לך ציון טובים בפיסיקה ומתמטיקה (שניהם 5 יח"ל) לא מתחשבים בשאר המקצועות, שתי המקצועות האלה ממש תורמים לקבלה לתחום המדע וההנדסה בכל אוניברסיטה (מי שרוצה ללמוד הנסדה ולא עשה בגרות בפיסיקה יצטרך לעבור קורס מייגע). ציטוט:
בואו לא נשכח גם את הפסיכומטרי, שממש לא צריך להיות חכם כדי להוציא בו ציון גבוה (מי שחורש יצליח). אני אישית מסודר מתקופת התיכון לקבלה למקצועות שאני מעוניין ללמוד [הנדסת מכונות או הנדסה אזרחית (דומה להנדסת בניין עם התמחויות נוספות), יש לי שנה להחליט], רק הצעתי לאנשים לא לדחות את עניין הלמידה לאחרי הצבא, הרבה עשו את הטעות הזאת, כולם הצטערו.
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
היסטוריה סופי - 80.
תיכנות אתרים -100. מדעי מחשב 2 יח'- פקסל - 88. מתמטיקה (4 יח') -76. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|