|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
משתמש - היכל התהילה
|
היא צורכת יותר מידי משאבים :S
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אין מה לעשות, מתקדמים. אבל מתקדמים גם בעניין החומרה, יש הרבה זיכרונות חדשים העובדים בתדרים גבוהים מאוד. פעם 512 זיכרון זה היה משהו טוב, אה.. אבל היום גי'גה זיכרון כבר לא מספיק, 2 גי'גה זה הדור החדש(חחח). |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ש256 מספיק לי ואני לא צריך 512 זה היה לפני שנתיים - 3). |
|
![]() |
![]() |
# 34 |
משתמש - היכל התהילה
|
המון אידיוטים שמעו, שכש-Windows Vista תצא, היא תדרוש המון משאבי מערכת, והיא תהיה כבדה ויקרה מבחינה כספית.
אז התחילו להצהיר אנשים שהם יעברו ל-Linux, מה הקטע האידיוטי? שאם מוציאים משהו חדש שאין להם יכולת להשתמש בו (הן מבחינה כספית והן מבחינת משאבי מערכת) הם עוברים בכוונה ל-Linux, "לדפוק" את Micro$oft. |
![]() |
![]() |
# 35 | |
Авторитет
|
חבר'ה, 500 - 700 ש"ח בשביל מערכת הפעלה (מינימום) למחשב זה לא קצת מוגזם? אני לא רואה שאף אחד כאן יקנה את זה, אז חלאס עם הבולשיט של החוקיות.
במחשב שלכם אם תרצו או לא, יש לפחות תוכנה אחת פרוצה שהכנסתם סריאל. מספיק לשחק אותה פה צדיקים או משהו, זה כבר נמאס :\
![]() |
![]() |
# 36 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל מי שמבלבל פה ת'מוח על חוקיות יש לו כנראה יותר מידי כסף
מה לעשות שיש עוד דברים שצריך .. ואף אחד לא צריך לקנות תוכנה למחשב ב-1000 שקל . 1000 שקל מאכילים משפחה לחודש בעיטה שהם יקבלו את זה ... 3 סוגים של אנשים צריכים לקנות את זה ... א.עסקים ב.טחונים ג.יפי נפש כמו בפורום הזה שזה יעלה 150 שקל כולם יקנו .. שמוכרים לי תוכנה ב-1000 שקל שלמנהל של החברה יש כסף כמו 10 מדינות באפריקה למה מי מת .. |
![]() |
![]() |
# 37 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם ללמשחקים הייתה תמיכה מלאה בLinux הייתי כבר על Linux מזמן :\
רק בגלל משחקים ובגלל שכל הבית רגיל לwindows אני לא עובר לLinux חח המחשב שלי כל כך עלוב שהוא לא יריץ את הבדיקה לדרישות מערכת של Vista עריכה: דרך אגב, הXP שאני עליו עכשיו, חוקי היה איזה מבצע מתי שהו איפה שאמא שלי עובדת קניתי WXP + OXP + FP + עוד איזה תוכנה ב220 שקלים Last edited by HighA; 30-08-06 at 23:02.. |
![]() |
![]() |
# 38 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אחותי עובדת בעסק שהם כולם עם מחשבים שם, אז לכולם יש ווינדוס 98 נראה לי .. והוא חוקי.. לגבי אופיס, יש רק במחשבים של באמת מי שצריך את זה, ויש מחשבים שיש שם רק וורד או רק אקסל ושאר התוכנות אין ![]()
![]() |
# 39 |
אחראי פורום
|
אז ככה,
לפי מקורות ששמעתי מהם, מיקרוסופט עושה את רוב הכסף על עסקים שקונים רשיונות לבתי העסק. עכשיו, למה שיקנו? בגלל שהספקיות 012 נטויזן וכדומה, בעוד כמה זמן לא יתמכו בXP (לא יודע בדיוק כמה אבל כן כן לא יתמכו, שמעתי מאדם בכיר שם). לדוגמא, הם לא תומכים בוינ 95 ועוד כמה חודשים מפסיקים לתמוך ב98. אף בעל עסק לא ירצה שיקרה מצב שספקית האינטרנט שלו לא תתמוך בו, לכן ישדרגו. זה סתם משהו שבגללו יקנו. יום טוב.
# 40 |
חבר בקהילה
|
אני נישאר באקס פי
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|