|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 32 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
הייתי רוצה עוד חופש, הרבה חופש אבל לצערי, אני כבר לא ילד קטן ושביתות זה אחד הדברים הגרועים, אח"כ צריך לעבוד כפול בבי"ס, לעשות השלמות, ואף לבטל ימים מחופשים אחרים, כך שבסוף, זה לא משתלם, לא לי וגם להרבה ילדים מהצפון (למרות שהייתי בטווח...עמק יזרעאל).
אני לא חושב שיש לילדים קטנים שלא מבינים מהחיים זכות להשפיע על זה. חוץ מהקטע שאף אחד לא ישים על זה, גם אם 200000 ילדים יצביעו. תבינו שיש כזה דבר מועצת תלמידים ארצית, והיא זאת שמייצגת את התלמידים, כך שאם זה לא עובר דרך שם, זה לא קיים. |
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
-_- טוב אין מה להתרגש תמיד יש כאלה שנגד חבל שבכמה שעות הצלחנו לעשות 200 חתימות |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
וזה לא עניין של נגד, זה עניין שזה לא יקרה...פשוט מאוד, לא? אבל כל הכבוד על המאמץ, אולי היה סיכוי קטן להצלחה אם הייתי מתחילים לפני שבוע-/שבועיים.
![]() |
# 35 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אני בת ונחכה ונראה(: |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 37 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
כנראה שאין הבנה שבי"ס נועד בסופו של דבר - בשבילנו התלמידים. מעצבן מאוד,אבל באותה מידה יעיל מאוד. אז תפסיקו עם התירוצים האלו.. כי אין אחד שלא יודע שזה סתם תירוץ בשביל עוד קצת שעות מחשב,עוד קצת לישון. |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
Rar.co.il
|
כל מי שעכשיו יהיה בכיתות ט' - י"ב בכלל לא צריך עוד חופש, חוץ מהקטע שצריך ללמוד...אלה הכיתות שבאמת כיף להיות בהם (שוב, חוץ מהקטע של הלימודים).
ואתה צודק במאה אחוז, זו לא מחאה על החופש שאבד...זו מחאה שמטרתה להשיג עוד יום/יומיים של חופש כדי להמנע מהנפילה שתמיד מגיעה בין חופש ללימודים.
# 39 |
הוסטסניון
|
אפילו שאני גר באילת, אני חושב שצריך להביא לנו עוד חופש.
גם אנחנו סבלנו מביטולים של דברים שהיו צריכים לעשות, לא נעסתי לחו"ל בגלל המצב הביטחוני, לא היה עיר אדומה. היה אירוח של תושבי בצפון בביצפר באילת, והם לא ממש התנהגו בהתאם למה שקיבלו. ובכללי, היה מצב רוח די חרא. |
![]() |
![]() |
# 40 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 02-09-06 at 00:09.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|