![]() |
# 31 |
חבר על
|
בהצלחה טל!
אשמח לשמור עימך על קשר, אם בא לך תוסיף אותי ![]() אני בטוח שתצליח לא פחות בלימודים.
![]() |
# 32 |
חבר מתקדם
|
לכל התחלה יש סוף.. אני אולי לא הכי מעודד אבל אין מה לעשות, לימודים והחיים לפני הכל
נחכה לך בחופש חח |
![]() |
![]() |
# 33 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וכל יום מגיעים אליי מלא הודעות ספאם ואתרים מחו"ל ולפעמים גם מהארץ(לאחד מהאימיילים שלי),בגלל זה אני אף פעם לא מפרסם את האימייל שלי בפורומים או באתרים. |
|
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
דיי מזדהה איתך..
הלימודים בכיתה ט' דורשים דיי הרבה שעות לימודים מעבר לבצפר בשביל להבין את החומר והיות בהקבצות גבוהות (א1 , א2) אני בטוח שלא תוכל להתנתק ממש ותחזור לפה מדי שבת לכמה שעות טובות חח איזה רגשנים כולה סגר אייסיקיו ומסנגר... אל תדאגו הוא עוד מנהל בהחברה. מקווה שתצליח בלימודים .. (לפחות כמוני.. חחח ) ואל תסתלסט על רות בן ציצים בערבית חחח מי שלא מבין מה אני רוצה- אני מכיר אותו אישית. הוא לומד איתי בהקבצה בערבית... |
![]() |
![]() |
# 35 |
הוסטסניון
|
מה שהכי חשוב זה ההצלחה בלימודים.
# 36 |
חבר וותיק
|
חבל מאוד
שתרצה לחזור נחזיר אותך חחח סתם...תחזור כמה שיותר מהר |
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר מתקדם
|
חבל טל
שיהיה לך בהצלחה בלימודים.. |
![]() |
![]() |
# 38 |
Whatever
|
בהצלחה טל,
רק שאלה אחת: איך אפשר ליצור קשר עם טום? קיבלתי אימייל (מאוד ארוך) עם פרסום של . מעניין אותי מאיפה הוא אסף את המייל שלי, ובאיזה אישור הוא שולח אלי פרסומים שלכם. ההודעה: http://www.ipic.us/files/240/Sync-7b8n0t3.zip (קובץ Outlook) (נשלח מאת: DFAWRZNQCYROT@redrose.net , נשלח אל: Mirc@netvision.net.il, כותרת: מבצעים מדהימים לשרתי איחסון)
תומר Last edited by Tomer; 26-10-05 at 22:20.. |
![]() |
![]() |
# 39 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
העניין מטופל ע"י , דיברתי כבר עם אסף וביקשתי את כל הפרטים של האימייל וכו'... אותי אישית מעניין מי מפעיל את כל העניין של הספאם הזה. ד"א, אלכס איפה ראית שזה חוקי? בכל אופן, אני חוזר שנית! לא תום ולא אני ולא אף אחד מהצוות שלח אליכם את הפרסומת הזאת!!! העניין בבדיקה. טל.
![]() |
# 40 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ובקשר לזה שאמר שללמוד בכיתה ט` זה קשה אז חכה שתגיע ל-י"א/י"ב. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|