|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר וותיק
|
לא משחק CZ לא יכול להגיד כלום , אבל לפי הפינג שמים לב .
|
![]() |
# 32 |
חבר וותיק
|
לא יפה לשים רגל לחברה מתחרה אפילו שאתה צודק
אי אפשר לדעת אם זה מקרה אחד שצילמת ואולי זה חד פעמי... אם זה היה לקוח זה משהו אחר אבל לא יפה..אני מציע שינעלו |
![]() |
# 33 |
משתמש חדש
|
לא ראינו עדיין תגובה אחת של אחד המנהלים..
אולי יש בזה משהו :/?
# 34 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 35 |
חסום
|
בשתי מילים - גועל נפש
תגיד לי יאיר איפה אתה חי ? בהונלולו ? אתה מודע לעובדה שמדובר כאן בהוצאת דיבה ושזה כבר מעבר ל "אזהרה" ? אתה מודע לעובדה שאפשר לתבוע אותך על דבר כזה ? זה כמו שתתפוס את 012 בתקלה או את 013 או כל חברה אחרת ותגיד , הנה יש להם נפילות , תקנו שרתים וכו' . זה פשוט לא הולך ככה . הם פשוט יתבעו לך את הצורה . כנראה שכשיש לחברה אחרת בעיות (מי יודע זאת כמוני) אתה פשוט מסופק מזה (מינית כנראה) . ככה זה גם אצלי , כשיש הודעה לטובת או לרעת החברה אתה תמיד תנסה לעקוץ ולהרוס למתחרות שלך . ואני אגיד לך משהו יאיר - פעם אתה למעלה פעם אתה למטה עכשיו אתה למעלה אולי , אבל יבוא יום ותהיה למטה והמתחרות שלך יהיו למעלה . זכור את המשפט הזה טוב טוב ושמור אותו בצילום מסך או כתבן או Whatever . ומה עוד , שכבר 4 עמודים זה נמשך ונמשך ואף מנהל בכיר לא חושב בכלל ולא מעלה בדעתו לנעול את הנושא הלא אובייקטיבי הזה . תגידו לי , קהילת הוסטס זה מקום עם פיקוח או מה ? זו לא פעם ראשונה שמקרים של ביקורות כמו של יאיר מלא האינטלגנציה שלנו מופיעות כאן ונמשכות עד 3 , 4 ואפילו 5 עמודים של תגובות .. במקרים הגרועים גם 6 .. אני פשוט .. פשוט .. מזועזע |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני חושב שיאיר צודק נכנסתי לשרת שלהם ובאמת יש פול פינגים קצת יותר נמוכים ממה שצולם בתמונה אבל יש בין 500-800 אבל שוב לא יאיר צריך היה לפתוח את הנושא אלא לקוח שלהם |
|
![]() |
# 37 | |
חסום
|
ציטוט:
הוא לא צריך לדחוף תא'ף שלו לעניינים שלא שלו . העיקר הוא מטיף באשכולות אחרים לא "לדחוף, תא'ף" ובינתיים הוא בעצמו דוחף .. אדם בעל פיצול אישיות רציני =\ |
|
![]() |
# 38 |
מנהל ראשי
|
יאיר,
אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל לא במקום העניין הזה לדעתי. |
![]() |
# 39 |
מתאורר
|
חחחחחחחחח יאיר תגיב לליאור מה זה ככה הוא מדבר...
|
![]() |
# 40 |
חבר בקהילה
|
מה אתם משוגעים כל אלא שרשמו כטן תגובות על יאיר
חבר שלי קנה מהם שרת דיבור ושרת משחק!!! אני קניתי איתו כל הזמן נפילות פינגים ענקייםםםםםםםםםםםם כל הזמן אומר שהוא עוד מעט קונה שרת חדש והוא יפצה אותנו אבל אפילו בשרת החדש היה לאגים(נראה לי אין לו שרת חדש....) עד שפעם אחת זה קצת הסתדר אבל אני א חוזר אל החברה הזו יותר!!! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|