|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נשדרג את העיצוב קצת... אני גם שם לב עכשיו שזה יותר מידי פשוט אבל עיצוב שלם מעוצב אני לא רוצה להשים זה יהיה כבד.. ויהרוס את הרעיון
|
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שהיה בהצלחה אם האתר
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
נחמד שיהיה בהצלחה....
ד"א.... ראיתי שאתה משווק את האתר ברשימת תפוצה שבנית לעצמך... [אתה או אחד השותפים שלך] לידיעתכם... הבנאדם לוקח אימיילים מהנושאים כאן בהוסטס ומכניס לרשימת תפוצה שלו.... חח אם באמת היית חסר חיים ואשכרה ניכנסת לנושאים ולקחת אימיילים לרשימות תפוצה.... כניראה שאתה באמת משועמם... [אחרת איך הגיע האימייל שלי לרשימות שלכם....]
בברכה, אלעד. אינדקס אתרים ישראלי שימושי, פרסום באינטרנט | סטטוסים מצחיקים לפייסבוק בעלי אתרים? היכנסו והתחילו להרויח כסף. סיגריה אלקטרונית - כל הכיף שבעישון, ללא ריח ונזקים! Last edited by elad-o; 21-05-07 at 13:51.. |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ודבר שני אני לא שלחתי את האימילים זה שותף. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פשוט הדברים הקטנים האלה מראים על הרמה של המנהלים של האתר... מכניסים אנשים לרשימות תפוצה בלי אישורם ורצונם.... ---------------------------------------------- ד"א... "בא לי, שבא לי, כמה שבא לי." * דגש קטן על הא' SALAMAT!
בברכה, אלעד. אינדקס אתרים ישראלי שימושי, פרסום באינטרנט | סטטוסים מצחיקים לפייסבוק בעלי אתרים? היכנסו והתחילו להרויח כסף. סיגריה אלקטרונית - כל הכיף שבעישון, ללא ריח ונזקים! Last edited by elad-o; 21-05-07 at 14:13.. |
|
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כניראה שלחתי לך פעם הודעה ולכן אתה נימצא שמה ברשימת חברים אני לא מכיר אותך ודיברתי עם השותף הוא לא לקח אימילים של אנשים מהפורום. |
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
נחמד, דיי חרוש כל הקטע הזה כבר.
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב קראיתי את כל התגובות וחלק לקחתי וישמתי חלק לא...
אשמח אם תתנו תגובות בנוגע לעמוד http://goblin.co.il/index2.php ואם לדעתכם כדאי להשים אותו כעמוד ראשי? |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
לא עובד
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|