|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
האמתי שאני מאוכזב מאוד מהגמר... ציפיתי מאוד למנצ'סטר-בארסה בגמר, זה היה נותן לנו אחלה גמר..
היה כדורגל בסדר.. לא יותר. בשורה התחתונה, מילאן\ליברפול הן לא הקבוצות הטובות באירופה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מילאן יכולה לקחת כל קבוצה באירופה.....והיא לקחה את אלופת אנגליה (!!) ובוא לא נמעיט בתואר הזה.. וליברפול, לקחה את 2 הקבוצות הכי בכירות באירופה (כמובן שהם בארסה וצ'לסי). אפשר להגיד, שמילאן וליברפול הן בין הקבוצות הכי בכירות באירופה, אין דבר כזה "הכי טוב", ביום נתון, כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה ברמה הזאת, זה מה שיפה בספורט. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
מילאן וליברפול לא הקבוצות שהכי ראויות להגיע לגמר, פשוט לא. הנצחון של מילאן על מנצ'סטר הגיע בגלל משחק רע של היונייטד, צ'לסי היא לא בדיוק צ'לסי של השנתיים האחרונות, ובארסה? שוב, יום רע ולא יותר מזה. היה גמר מאוד מאכזב, ומאוד משעמם (אולי 30 הדקות האחרונות היו מעניינות, קצת). |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תסתכל איפה ליברפול בליגה אולי הכי קשה ביבשת. זה שהם לא אלופות בליגות המקומיות, ממש לא אומר שהם פחות טובות, העובדות בשטח שליבפול עשתה מהפך על צ'לסי וניצחה בחוץ את בארסה, שזה ממש לא קל, וממש לא "מקרי". ואני לא מבין איך אתה אומר ש5-2 למילאן (סיכום 2 המשחקים) על יונייטד זה יכולת רעה של יונייטד ולא גדולה של מילאן. זה פשוט טיפשות להגיד כזה דבר. הגמר, לא היה גדול, אבל הקבוצות שהיו בו כן. יונתן, זה שגמר משעמם ולא מעניין, זה לא אומר שהקבוצות לא גדולות, זה אומר שאותו משחק היה משעמם, היו גמרים שנגמרו ב0-0 והלכו לפנדלים אחרי 120 דק'..אז הקבוצות היו גרועות? (אהם אהם גמר 2002-2003 יובנטוס נגד מילאן, מילאן ניצחו בפנדלים). אתה לא יכול להגיד על קבוצה שהגיעה 3 פעמים מתוך 5 הפעמים האחרונות לגמר ליגת האלופות, קבוצה גרועה..ולא, הסגל לא ממש השתנה ב5 הפעמים האלו. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני לא אמרתי שליברפול או מילאן גרועות. אני פשוט אומר, שלדעתי, הגמר לא היה גמר טוב ושתי הקבוצות לא היו ראויות להגיע אליו. אם אתה שואל אותי ליברפול הייתה יותר מסוכנת גם.. שי, גמר ליגת האלופות זה האירוע בין הנחשבים בכל ענפי הספורט, אם לא מגיעות לשם שתי קבוצות שמשחקות כדורגל מעולה (סליחה, אבל המשחק שהיה ממש לא התקרב למעולה) אז מה הוא שווה? שוב, ליברפול ומילאן קבוצות טובות, אבל צ'לסי, ברצלונה, יונייטד, הן פשוט משחקות כדורגל יפה יותר מליברפול ומילאן. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
גמר משעמם מאוד ומאכזב.
בגדול שתי הקבוצות משחקות כדורגל טקטי ומגעיל, ללא הרבה כוונה להבקיע הרבה שערים, וללא אומץ. ההבדל הוא שליברפול קבוצה של נשמה,וגם לפעמים משחקת משוחרר (לעיתים רחוקות), בעוד שמילאן קבוצה אפורה,מיושנת,מגעילה. בחגיגות של הזכייה בגביע זה יותר הזכיר לי תשעה באב. שקט בקהל, השחקנים בקושי מחייכים מלבד גטוסו ומלדיני. בושה לכדורגל, המשך ישיר למונדיאל המבחיל האחרון. בשנה כל כך נפלאה שהגמר הצפוי היה צריך להיות עם קבוצת השנה לדעתי (מנצ'סטר), שסוף סוף נצחון של הכדורגל היפה,הצעיר, ללא הכסף הגדול ההתקפי. ירד לטמיון היום. יאללה שנה הבאה ארסנל לוקחים (: ! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
וארסנל לא יקחו, לפי השמועות הנרי עוזב, ובלי הנרי אני לא רואה אותם אפילו מנסים להילחם על האליפות באנגליה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הנרי לא עוזב.
בקשר למצ'סטר, יש להם תקציב ענק זה ברור, אבל תראה את השחקנים מלבד פרדיננד רוני, את מי רכשו בהרבה כסף ? כל השלד רונלדו,גיגס, סקולס,ואן דר סר, גארי נביל. הרבה שחקנים צעירים שנרכשו במעט יחסית או שחקני נוער שעלו לבוגרים. |
![]() |
![]() |
# 9 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
אני לא יגיד שהכדורגל לא יפה...אבל התקציב שלהם ענק...קח לדוגמא את ארסנל, התקציב שלהם הרבה יותר קטן או ליברפול... בכל זאת...בקשר להנרי...יש סיכסוך בעקבות המכירה לאמריקאים...גם הנרי וגם ונגר כנראה יעזבו.. |
||
![]() |
![]() |
# 10 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
תראה בקשר לרונלדו, כמה השחקן שווה עכשיו לדעתך? לפחות 70 מליון יורו. לא אמרתי שהתקציב שלהם נמוך. אמרתי שהם לא כמו צ'לסי קונים כל שחקן שיש בשוק ב 20-30 מליון פאונד. בכל מקרה אחי לארסנל יש את המאמן הכי טוב לדעתי, כי עם התקציב העלוב הזה הוא מצליח להחזיק אותה כקבוצת צמרת באנגליה. ליברפול שנה הבאה יהיה לה תקציב עצום, הבעלים החדשים שלהם נתנו לבניטז 40 מליון פאונד נוספים לרכישות. מקווה שהנרי וונגר ישארו, והפעם יהיה תקציב נורמלי ! יאללה ארסנל. ![]() |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|