|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב. העתקה הוא תכסיס עסקי שידוע מזה שנים, מיקרוספוט לא מחדשת שום דבר בתחום. ג. שאלה לכל אוהבי FX ולכל תומכי FX ענו בבקשה בכנות. אם לא היה IE בעברית האם היה זמין FX בעברית? תודה רבה. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
כן, אם אנשי החברה לא היו מתרגמים, וזה סיכויים אפסיים-מישהו מכאן היה מתרגם, ושולח להם/מפרסם בעצמו. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
IE7 מותאם לויסטה, בויסטה הגרסה השביעית פשוט טסה ולא נתקעת. IE6 מעולה אבל XP זה מערכת מטומטמת ... מלאה באגים והכל עובד כמו לא יודע מה ...
ויסטה בהרבההההה יותר מהירה מ-XP .. היא לוקחת אבל מהזיכרון לפחות 20% CPU בערך. אבל זה היה כשעוד היה לי חצי גיגה ראם עכשיו יש לי גיגה. אני הולך לשדרג ת'מעבד בקרוב.. אבל מרוב הרגל פייר-פוקס הכי נעים לדעתי לעין. לא איכפת לי שיש אתרים שלא נתמכים .. בעיה שלהם .. זה בגלל שאנשים לא לומדים HTML/CSS כמו שצריך. קיצר .. המאמר הזה חירבוש מאלבוש ![]() כי זה בכלל לא נכון. למרות כל הדרישות הדפדפן טס ללא בעיות. :P |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
עברתי ל-Opera. כרגע, נראה לי מצויין :P
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
לא יעזור FF יותר טובה IE יותר נוחה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
למי שלא יודע אנגלית, הינה תרגום:
"אופרה הכי טוב, אופרה הכי חזק, אופרה הכי מהיר, אופרה הכי מוגן, אופרה שולט" נראה קצת חשוד, לא? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ולפי הטון שלך, זה לא נכון, קודם תנסה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אולי..אולי הם בעצם בעד אופרה,
עשו עיצוב דומה למיקרוסופט כדי להטעות אותנו, ובעצם אומרים לנו שלא FF ולא IE טובים, אופרה טובים! וואו, כמעט נפלנו בפח הזה..
![]() |
# 9 |
אחראי פורום Off-Topic
|
FF הוא פשוט דפדפן לא נוח, IE הרבה יותר טוב ממנו, הבעיה היחידה של IE6 היא הטאבים, ובגלל זה עברתי ל-avant browser שבנוי על IE6, רק שיש לו טאבים.
# 10 |
אקס מנהל
|
לדעתי זה טריק שיווקי של אופרה, אני אישית מעדיף את Maxthon (שמבוסס על IE).
FF הוא לא דפדפן נוח עבורי והרבה מאוד אתרים לא מתואמים אליו. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|