|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר מתקדם
|
איזה שם?
unixman : הצלחה יש, אבל לא מסחררת. יש עוד הרבה עבודה.. קח לדוגמא את Getit, הוא עושה מכירות קבוצתיות וגם מכרזים כמו שלנו וכן הולך לו.. (ההבדל שלהם יש תקצבי ענק..) ככה שהז'אנר הזה כן יכול לרוץ ולעבוד טוב.
Last edited by visualed; 06-06-07 at 06:47.. |
![]() |
![]() |
# 32 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
10 שקל על מכונית שעולה 200,000 תן לי 0.008% ואני מוכן ... אבל זה הרבה הרבה פחות
![]() |
# 34 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
GetIt לא עושה מכרזים כמו שאצלכם.
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נניח שההצעה המקסימלת היא 20 שקל ואתה ועוד משיהו שלחתם 20 ש"ח עכשיו כל מי שישלח 20 ש"ח יפסל ואז הצעה המקסימלית האפשרית זה 19.99 וכך הלאה
![]() |
# 36 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הצעתי את הסכום המקסימלי. זה אומר שזכיתי כבר. כי אני הצעתי את הסכום הכי גבוה ואחרים לא יכולים גם. |
|
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
אבל הצעה שנשרפת כבר לא תקפה כי היא נשרפה
אסביר את זה ככה נכון יש מספר מסויים של הודעות שצריך לשלוח כדי שמישהו יזכה? אז איך שמגיעים למספר הזה ההצעה הכי גבוה שאין הצעה כמוהה זוכה
# 38 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וההצעה המקסימלית היא 19.90 |
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עוד שאלה אחת. ועם אני שולח הצעה לסכום שהוא כבר שרוף? הלך לי 10 שקל סתם? |
|
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ככה הם מרוויחים את הכסף.. ד"א - מה קורה אם הצעתי כסף למכונית שילמתי על 10 שקל.. ואיתי עוד מאות אנשים.. אבל האתר נסגר עוד לפני שזה הגיע למקסימום הצעות (מה שהגיוני מאוד שיקרה).. הכסף חוזר אליי? (עריכה - ראיתי שכבר ענו על זה.. לא משנה) Last edited by sport; 06-06-07 at 16:02.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|