|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
אחראי פורום
|
אין לי שום רקע בעיצוב, אבל הלוגו נראה דיי נחמד D:.
אבל חסר כאן איזה משהו ידידותי.... P: |
![]() |
# 32 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בואנה אתם רוצים לייצן על הלוגו? חחח מזה מאיימת .. אם הצלחתי ליצור משהו שיפחיד ויבריח אותכם יכול להיות שאני באמת אמן =O חחח בכל מקרה אם אתם חושבים שלא קיבלתי את הביקורות שלכם אז קיבלתי אותם מעולה בחום ואהבה והפנמתי הבנו תקטע של הפחד והאימה זה חרוש כבר מנהלים אתם יכולים לנעול אנשים מתחילים לשלוח הודעות פה לשם ספאם
|
![]() |
# 33 |
חסום
|
נחמד,
אך אין לו מסגרת, ז''א הוא גדול מדיי, ואין לו גבולות, לא מתחבר. |
![]() |
# 34 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש לי גם גירסא גדולה פי 6.. זה פשוט להצגה נוחה יותר...
אם אתה רוצה תקטין בצייר ותראה אותו יותר טוב =) |
![]() |
# 35 |
הוסטסניון
|
5 ביצוע לא טוב כל כך
|
![]() |
# 36 |
חבר מתקדם
|
חחחחחחחחח אני קורא את את האשכול הזה ואני נקרע מצחוק מרוב השטויות שאנשים שופכים פה...
תרדו מבן אדם...זה דבר ראשון. דבר שני גם אתה מר בחור מעצב שיצר את הלוגו תרגע... אני אומר את זה לא בקטע של לצאת אליך אלה ההפך שאתה לא צריך להתרגש פה מאף אחד! עובדה זה שאתה מוכר את מה שאתה יוצר אז כנראה שאנשים שבאמת מבינים אוהבים את זה... זה לוגו לדעתי מאוד טוב וישרת את המטרה בצורה טובה מאוד! עם קצת שיפורים ותיקונים..ואוליי כמו שצויין פה לשנות קצת את הצבעים בעיניים זה יכול לצאת ממש ממש טוב! ואפילו לוגו הזה יהיה שווה הרבה יותר מ 150 שקלים...אנשים סתם זורקים מספרים פה באויר והתרגלו למספרים האלה שאם זה יותר מ 300 שקל אז זה משהו עלל... לוגו כזה אם יתמזל מזלי אני יכול למכור באלפי ואפילו עשרות אלפי שקלים..אם מדברים על משהו גדול..ומעצבים ברמה סכומים האלה שמדברים פה זה כסף כיס בישבילם...שהם יוציאו את הסכום הזה על אותה מסעדה כדי ללכת לאכול צהריים..אז אנשים בואו נתחיל בזה שאין פה כמעט באמת מעצבים ברמה ממש גבוה... ורוב המעצבים פה משתמשים באלמנטים שמעצבים אחרים הכינו...ואז קוראים לעצמם מעצבים פותחים איזה אתר עם עבודות וזהו חושבים שהם איזה מוכשרים וזה... אבל לא! לדעתי מה שרוב המעצבים עושים פה בפורום הזה (למעט כמה בודדים) כל אחד יכול עם קצת ידע בסיסי לעשות את הדברים האלה בקלי קלות אפילו יותר טוב ממכם...אז לכל מיני חוכמולוגים שחושבים שהם איזה פרופסורים לעיצוב..אז תחשבו שוב פעם מה אתם כותבים...כי רובכם לא מכירים את הבן אדם איזה עבודות הוא עשה ומה הרמה שלו... שבת שלום. |
![]() |
# 37 |
חבר חדש
|
זה שרשם שהוא לא חלק צודק במקצת
|
![]() |
# 38 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נמכר כבר, תודה לכל המגיבים אני מוכן לפרסם את השיפור של הלוגו למי שירצה בפרטי..
|
![]() |
# 39 |
חבר חדש
|
יכול לשבת יפה על תפריט לדעתי
אבל לא בטוח שיהיה מתאים לשלט כניסה בסך הכל יפה, הצבעים גם יפים בהצלחה |
![]() |
# 40 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הקפצת עכישו בחודש. מעניין איפה האשוכל הזה היה?! דווח.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|