|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
מחירי שרתים ייעודיים בחוות בישראל נפרסם בימים הקרובים!
![]() |
# 32 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אשמח אם תעדכן או שתשלח לי את המייל שלכם בינתיים בהודעה פרטית, או שתשלח לי הודעה ריקה לאימייל שלי שמצויין בחתימה בהצלחה לכם.. |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
חסום
|
קיים שימוש בלוגו של
Microsoft Certified Partner ואתם לא מופיעים במאגר השותפים של Microsoft ישראל אשר זמין בלינק הבא http://www.microsoft.com/israel/part...y/default.aspx |
![]() |
![]() |
# 34 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() |
# 35 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
![]() |
# 36 |
מנהל ראשי
|
זה לא הרעיון של "Beta Testing"?
![]() |
![]() |
![]() |
# 37 |
הוסטסניון
|
עכשיו ניזכרתי, בדקתם אפשרות לפאוורריסלר? זה ישתלם מאוד להרבה אנשים, גם עם זה יעלה ב50 ש"ח את המחיר של הריסלר.
|
![]() |
![]() |
# 38 |
עסק רשום [?]
|
עדכון:
השרתים בארץ מוכנים וכרגע בשלב הרצה למשך 48 שעות לפני תחילת אחסון לקוחות. כמה עדכונים חשובים: 1) שרתים בארץ הינם מותקנים עם DIRECTADMIN והם כרגע למטרת חבילות ריסלר בלבד! 2) חבילות אחסון רגילות,כלומר לא ריסלר, מבוססות על שרתי cPanel אשר מאוחסנים בחוות הפרטיות שלנו באורלנדו, שרתים אלו הותקנו עם TUNE Network לישראל. עדכון נוסף יגיעה כאשר נתחיל בהספקת השרות.
# 39 |
חבר וותיק
|
בהצלחה, אהבתי את החלק הלעיון והתחתון של האתר, מה שבאמצע נראה מאוד בהיר, לא קשור, ולא מקצועי.
הייתי הולך במקום ל WHITE יותר לכיוון הOFFWHITE שממלא את העמוד. חיפשתי אותכם גם במאגר של Microsoft העולמי ולא מצאתי.. יכול להיות שחיפשתי במקום הלא נכון, אבל אני בספק. צרו קשר עם מיקרוסופט ע"מ להסדיר את זה.
![]() Last edited by Gil B; 11-11-07 at 20:53.. |
![]() |
![]() |
# 40 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() 1)אך לפי סקר פנימי וחיצוני שעשינו העיצוב כפי שהוא כרגע נבחר להיות העיצוב הרשמי. אנו הולכים על פי הרוב. 2) בשלב זה העלנו כבר את מערך השרתים שלנו בישראל, כל שרת מחובר בחיבור גיגביט. קובץ בדיקת מהירות: http://www.hostdime.co.il/test10.zip אשמח לתגובות ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|