|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
לא מעשן כלום ^_^
ואל תיקחו אותי כאחד שנגעל מי זה יש לי חברים מעשנים כמו ארובה נרגליה אני בסבבה יושב איתם הייתי מה זה קרוב לנסות את הדבר האמיתי אבל סחבו אותי משם >< (למי שלא הבין אמסטרדם COFFE SHOP וחברים שהיו איתי שם סחבו אותי משם ![]() |
![]() |
# 2 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
יש לי נרגילה כמו שלך רק עם מנורה במרכז , משהו חמוד..
ועוד 2 גדולות ובאנגילה קטנה .. בקרוב אני אעלה תמונה :P
# 3 |
הוסטסניון
|
היה לי נרגילה חדשה עד שהיא נעלמה בעעעע חחח
טעם אהוב... בנ-נע.. תות בננה (שילוב קטלני).. מלון.. רוב הטעמים זורמים חוץ מתפוח ותפוח ערק.. |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הנרגילה הגדולה שלי: (אל תתיחסו לשיכור ששם)
http://www.siz.co.il/up/0ntqmlgyzje3.jpg עוד נרגילה (קוקי) אבל היא כבר מתה .... ![]() http://www.siz.co.il/up/1addmjmmuozf.jpg האדומה (היתה קטלנית אבל נהרסה) http://www.siz.co.il/up/zyo1zltmmmuy.jpg יש לי עוד כמה נרגילות אבל אין תמונות שלהם... עכשיו כולם פה כותבים הודעות שכל מי שהוא מעשן הוא פוזאיסט וכל זה.. יש כאלה שמעשנים בשביל הפוזה אבל לא כולם מה אתם מקשקשים... אני עכשיו מעשן בהרבה פחות מפעם (4 פעמים בשבוע בערך) פעם ההיתי מעשן כל יום... זה היה הרגל... ההיתי חוזר מבצפר אני מעשן ההיתי נוסע לים לקחתי תנרגילה אני נוסע לאנשהו חוזר מאוחר בלילה מדליק גחל... אבל זה לא לפוזה ההיתי מעשן את הרוב לבד.... אז תפסיקו עם התגובות האלה כבר.... נרגילה זה דבר שאני מת עליו =] טעמים... אני אוהב תפוח (הכנה ידנית), אפרסק, דובדבן ולפעמים לשלב בטעמים שאני אוהב מנטה... |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
יש לי 15 נרגילות בחדר .. בהזדמנות אני יצלם אותם ואחת מהם כמו שלך ..
ממ טעם אהוב - מלון \ אבטיח (לא מייצרים אותו יותר) |
![]() |
# 6 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ותאמינו לי נרגילה זה לא בישביל הפוזה.. נראה לכם אני בא פותח נרגילה באמצע הרחוב איפה שיש בנות וזה?! אני מעשן ממש כל חודש חודשיים.. אם מעשנים ממש קבוע אז זה באמת פוגע בבריאות אני לא מכור לזה.. אבל אל תנסו להגביל את עצמכם על שטויות.. פשוט אל תתמכרו מדיי פעם פה ושם אפשר. איזה מין חיים אלה כשגם ככה אין לך כמעט כלום אז גם בזה אתה מגביל ת'עצמך? ![]()
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ושאתה לא אוכל חודשיים שווארמה ואתה הולך עם חברים שלך לאכול ואתה אומר "ווואייי איך בא לי עכשיו שווראמה" אז אתה מכור לשווראמה? להפך, עצם זה שהוא לא חשב על נרגילה חודשיים ולא היה משנה לו לא לעשן חודשיים זה רק מראה כמה שהוא לא מכור וכמה שלא מתרגלים לזה.. |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
פעם ראשונה שאתה מעשן נרגילה זה עושה לך חרא ומגעיל ובולשיט. רק אחרי שהתמכרת גם במידה הכי קטנה אתה יכול לעשן את זה נורמאלי.
|
![]() |
# 10 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
CrazyLioNeT וShimon,
החודש הראשון של 2008 לא בא לכם בטוב, ביטאתם את אדם לאדם זאב, וכמו שהמשפט אומר - אתם יוצאים בחוץ. האשכול הזה היה יכול להיות אשכול חבר'ה, לפעמים נורא כייף לספר חוויות שלנו, וכמו שזכותכם לספר חוויות, חובתכם לקבל דעות אחרים. אנשים כמו CrazyLioNeT וShimon לא יהיו פה במשך חצי שנה, רק בגלל שלא קבלו דעה של אחר - ובעקבות זה תקפו משתמש. וזה בכלל לא משנה אם מישהו כאן מסכים עם מישהו (והאחר עם מישהו אחר), בHosts יהיה דיון מכובד. לא יהיה? הדיון ינעל. תלמדו קצת להנות מהחיים, וגם לפעמים להבין שיש אנשים שחושבים אחרת ממכם, וזה בסדר גמור. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|