הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 02-05-08, 18:31   # 1
ahoy
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל ahoy

ahoy לא מחובר  

Lightbulb

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
בתוך כל הסיכום שלך יוצא ש"דת = כת", ולא משנה איך תסביר את זה, הצורה שאתה מציג את העניין אומרת במפורש שדת היא כת. במקום להסביר, פשוט תקן את העניין.

כת היא לא כת כי אתר מכנה אותה כת. כת היא כת כשהיא עומדת בכל התנאים (מאפיינים) של כת. סינטולוגיה לא יותר כת מיהדות ונצרות.
אולי באמת הם מעדיפים להפיץ את הידע בלי לציין את המילה סינטולוגיה, אבל אתה באמת יכול להאשים אותם? תראה איך מציגים אותם.
אולי מעדיפים שאנשים קודם יפתחו לרעיון ומשם ימשיכו. חשבת על זה?
בינתיים לא ראיתי שום הוכחה לשטיפת מוח, נצלנות, גזילה או עבירה על החוק.
שוב, אתה מתייחס לטקסט שלי כמקור לכול הידע וזאת במקום ללחוץ על הקישורים ששמתי במאמר או לבצע חיפוש עצמאי ברשת ו\או לצפות בתחקיר עובדה (שעם כול הביקורת על ערוץ 2 אי אפשר לומר על אילנה דיין שהיא חלטורה).

הטקסט נועד רק למטרת הפצה נכונה ברשת וקידום מהיר לתוצאות חיפוש גבוהות בגוגל וכו' שיאפשרו לגולשים ללמוד את האמת על הנושא. זהו.

נ.ב. עריכה:

אני מקבל את ההערות ואבצע עריכה והרחבה של המאמר לכלול מספר נקודות שעלו בפורומים השונים בהם פורסם האשכול הזה ... בכל מקרה, הטיעון עדין עומד.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 19:07   # 2
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ahoy צפה בהודעה
שוב, אתה מתייחס לטקסט שלי כמקור לכול הידע וזאת במקום ללחוץ על הקישורים ששמתי במאמר או לבצע חיפוש עצמאי ברשת ו\או לצפות בתחקיר עובדה (שעם כול הביקורת על ערוץ 2 אי אפשר לומר על אילנה דיין שהיא חלטורה).

הטקסט נועד רק למטרת הפצה נכונה ברשת וקידום מהיר לתוצאות חיפוש גבוהות בגוגל וכו' שיאפשרו לגולשים ללמוד את האמת על הנושא. זהו.

נ.ב. עריכה:

אני מקבל את ההערות ואבצע עריכה והרחבה של המאמר לכלול מספר נקודות שעלו בפורומים השונים בהם פורסם האשכול הזה ... בכל מקרה, הטיעון עדין עומד.
על אילנה דיין במפורט יש לי תלונה. אני יודע ממקור ראשון שלא כל מה שהיא טוענת נכון.
בזמנו היתה כתבה בתכנית שלה על אחד מבני המשפחה שלי, והכל שטויות. היה תחקיר שלם, "עדים" ואפילו שאלות דרמטיות. העובדה היא שהיא חיפשה סיפור במקום שאין.

עריכה:
מה לא ברור? אין לך הוכחות שיחזקו את הטענות שלך, ולפי מה שאתה אומר המקורות שלך הן שמועות וכתבות סתמיות. אתה לא מפרסם את האמת, אתה מקדם שמועות. מסית.

Last edited by עמרי שוסטר; 02-05-08 at 19:15..
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 19:34   # 3
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

עמרי אבל תסביר אם הכל נקי והכל כשורה למה הם "מתחבאים"?
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 19:44   # 4
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist צפה בהודעה
עמרי אבל תסביר אם הכל נקי והכל כשורה למה הם "מתחבאים"?
הם לא מתחבאים.
האתר הרשמי:
http://www.scientology.org
שים לב שלמטה יש קישור לאתרים הרשמיים בשפות זרות, ואין עברית. משמע הגוף בארץ לא פועל בשם הכנסיה הראשית. פשוט פעילים סינטולוגים שפועלים בשליחות.
אותם עצמאים בוחרים שלא להציג את עצמם כסינטולוגים. אני לא יודע מה הסיבה, אבל אני מנחש מאותה סיבה שכולם פה מאמינים לשמועות. בארץ לא מתים עליהם.

ד"א אני לא אומר שהכל כשורה. פשוט אם קורה משהו, אין שום תיעוד לכך. כל מה שאתה חושב שאתה יודע, שמועות.

עריכה ממש מאוחרת:
בסדר, יש שני מיסיונים, אחד בירושלים ואחד בת"א. כנראה אחד מהם, או אולי שניהם מאחורי הסיפור.

Last edited by עמרי שוסטר; 02-05-08 at 20:11..
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 20:21   # 5
ahoy
חבר בקהילה

מיני פרופיל

ahoy לא מחובר  

Exclamation

ציטוט:
הם לא מתחבאים.
האתר הרשמי:
http://www.scientology.org
שים לב שלמטה יש קישור לאתרים הרשמיים בשפות זרות, ואין עברית. משמע הגוף בארץ לא פועל בשם הכנסיה הראשית. פשוט פעילים סינטולוגים שפועלים בשליחות.
אותם עצמאים בוחרים שלא להציג את עצמם כסינטולוגים. אני לא יודע מה הסיבה, אבל אני מנחש מאותה סיבה שכולם פה מאמינים לשמועות. בארץ לא מתים עליהם.

ד"א אני לא אומר שהכל כשורה. פשוט אם קורה משהו, אין שום תיעוד לכך. כל מה שאתה חושב שאתה יודע, שמועות.

עריכה ממש מאוחרת:
בסדר, יש שני מיסיונים, אחד בירושלים ואחד בת"א. כנראה אחד מהם, או אולי שניהם מאחורי הסיפור.
תשמע - אתה טועה ומטעה בגדול ועוד מגן כנגד תוכן שאתה לא ממש טורח לקרוא עד סופו ... זה גובל בבורות ובערות.

כתבתי כבר מספר פעמים שיש לי את הדיוורים שלהם הכוללים את התכנים שיחסתי להם (ואני לא מפרסם כאן כדי לא לקדם אותם), נתתי הפניות למקורות נוספים ברשת ובתקשורת בכלל (ואני לא טוען שאילנה-דיין צדיקה ממש לא) ... אבל אם גם משרד החינוך פועל לגרש אותם מתוך בתי-הספר ואם הם אכן שולחים דיוורים ופועלים פיזית במוסדות שונים תחת כיסוי של עמותה לא מזוהה ומחלקים חומר דתי ... מה אתה קורא לזה?

ההתייחסות שלי היא לעמותה המתחזה למשהו אחד, בעוד היא חזית לכת הסיינטולוגיה שהיא בכלל קבוצה שמקדמת דת במסווה ... לזה תתייחס ולא לכתובת הדואר הרשמית של הארגון - מה הקשר בין השניים?!

שוב, אנא קרא היטב את החומרים לפני שאתה מפזר האשמות נגדי ואחרים שאינן מבוססות אפילו על החומר שנמצא שתי שורות למעלה.

בכל מקרה, אתה פוגע במטרת האשכול עצמו ואני מקווה שזה לא נעשה מתוך מניע לא הגון.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 20:37   # 6
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ahoy צפה בהודעה
תשמע - אתה טועה ומטעה בגדול ועוד מגן כנגד תוכן שאתה לא ממש טורח לקרוא עד סופו ... זה גובל בבורות ובערות.

כתבתי כבר מספר פעמים שיש לי את הדיוורים שלהם הכוללים את התכנים שיחסתי להם (ואני לא מפרסם כאן כדי לא לקדם אותם), נתתי הפניות למקורות נוספים ברשת ובתקשורת בכלל (ואני לא טוען שאילנה-דיין צדיקה ממש לא) ... אבל אם גם משרד החינוך פועל לגרש אותם מתוך בתי-הספר ואם הם אכן שולחים דיוורים ופועלים פיזית במוסדות שונים תחת כיסוי של עמותה לא מזוהה ומחלקים חומר דתי ... מה אתה קורא לזה?

ההתייחסות שלי היא לעמותה המתחזה למשהו אחד, בעוד היא חזית לכת הסיינטולוגיה שהיא בכלל קבוצה שמקדמת דת במסווה ... לזה תתייחס ולא לכתובת הדואר הרשמית של הארגון - מה הקשר בין השניים?!

שוב, אנא קרא היטב את החומרים לפני שאתה מפזר האשמות נגדי ואחרים שאינן מבוססות אפילו על החומר שנמצא שתי שורות למעלה.

בכל מקרה, אתה פוגע במטרת האשכול עצמו ואני מקווה שזה לא נעשה מתוך מניע לא הגון.
אתה ממש נחמד, אה?
אז מסיונרים פועלים במסווה, ו...? זה עדיין לא מוכיח שום דבר. אתה לא הבאת שום הוכחות וקראתי הכל, כולל המקורות.
המסיונרים מנסים לצרף אנשים לדת, והמדינה לא רוצה אותם בבתי ספר. הגיוני, אבל לא מוכיח אף אחד מהדברים שאמרת.

אתה מסית, מסיק יותר מדי מסקנות מכלום ועוד רומז שלי יש מניע לא הגון? אני יודע מה זו הסתה, אני מכיר דעות קדומות טוב מאוד. כן, לא אוהב שמסיתים. לא משנה כלפי מי.
סינטולוגיה לא כת. המקורות שלך לא מוכיחים כלום. אתה מסית נגד דת שלמה. תעמולה שלמה נגד משהו שאתה בכלל לא מכיר.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 20:42   # 7
Matan Levy
חבר מתקדם

Matan Levy's Avatar

מיני פרופיל

Matan Levy לא מחובר  

ציטוט:
אתה ממש נחמד, אה?
אז מסיונרים פועלים במסווה, ו...? זה עדיין לא מוכיח שום דבר. אתה לא הבאת שום הוכחות וקראתי הכל, כולל המקורות.
המסיונרים מנסים לצרף אנשים לדת, והמדינה לא רוצה אותם בבתי ספר. הגיוני, אבל לא מוכיח אף אחד מהדברים שאמרת.

אתה מסית, מסיק יותר מדי מסקנות מכלום ועוד רומז שלי יש מניע לא הגון? אני יודע מה זו הסתה, אני מכיר דעות קדומות טוב מאוד. כן, לא אוהב שמסיתים. לא משנה כלפי מי.
סינטולוגיה לא כת. המקורות שלך לא מוכיחים כלום. אתה מסית נגד דת שלמה. תעמולה שלמה נגד משהו שאתה בכלל לא מכיר.
מאיפה אתה כ"כ בטוח שהוא לא יודע?
המאמר שלו יכול רק לעזור, אל תנסה לעצור אותו כי אולי זה יעזור למישהו.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...92%D7%99%D7%94
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 20:47   # 8
ahoy
חבר בקהילה

מיני פרופיל

ahoy לא מחובר  

Exclamation

ציטוט:
אתה ממש נחמד, אה?

אני הולך ומשתכנע שאתה או מתקשה בקריאה או פועל ממניע שמזוהה עם אחד הצדדים בוויכוח - כתבתי וחזרתי וכתבתי שאני מחזיק דיוורים שמגבים את כל הטענות שלי ובפרט שהם נשלחו על ידי העמותה עצמה ולא אפרסם אותם כאן כדי לא לקדמם.

מספר מובאות:

PHP קוד:
שלום רב לך,

העמותה לשגשוג ובטחון במזה"ת מעבירה החל משנת 2003 הרצאות וסדנאות ללא תשלום לכל מגזרי האוכלוסייה בישראל ...

... בחרנו הפעם לשתף אותך בדיווח ששמואל שלח אחרי הרצאה לנוער שנחשב "
חסר סיכוי". 

בבקשה: אני בהלם... הגעתי אחה"
צ להרצאה לחניכים בגיל תיכון "בעייתיים ופגועים" שחלקם מסוגלים לקרוא וחלקם לאהם ממוקמים בתוך מבנה פנימייה נעול ...

... 
אם יש לך נכונות לתרום בהמשך המסמך יש הנחיות עם פרטי חשבון הבנק של העמותה ... כל סכום החל מ-100 שקל ועד מיליון דולר J יתקבל בברכה!!!!

לתרומה מלא/י את הטופס המצורף כעת ושלחי במייל חוזר! ... 

הוראות לתרומה (אנא בחר אפשרות אחת מתוך 3 הבאות):

1.     ניתן לבצע תשלום על ידי העברה ישירה בבנק עם הפרטים הבאים: ... 
בקצה למטה בגוון אפור על רקע אפור:

PHP קוד:
© 2008 The Association for Prosperity and Security in the Middle EastAll Rights Reserved.. THE WAY TO HAPPINESS and the "Road & Sun" design are trademarks and service marks owned by LRon Hubbard Library in the USA and in other countries (trademark registrations issued and other registrations pending) and are used with permission
כאשר בשום מקום בטקסט עצמו לא מוזכר שהעמותה פועלת על עקרונות כת הסיינטולוגיה וכי סיינטלוגיה בספרים שהם מקדמים בדיוור (הדרך אל האושר) מוגדרת כדת וכך הם מגדירים גם את עצמם.

... יותר מזה אני לא אציג כאן מטעמים שכבר פירטתי. מציע לך לעשות יותר שיעורי בית או להזדהות כחבר בכת.
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 21:03   # 9
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

זה לא הסתה.
כפי שכבר אמרו אתה מוזמן להכנס לויקיפדיה - בויקיפדיה שמים רק עובדות.
וזה לא תמים בכלל לסחוט כסף מאנשים......
  Reply With Quote
ישן 02-05-08, 21:04   # 10
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist צפה בהודעה
זה לא הסתה.
כפי שכבר אמרו אתה מוזמן להכנס לויקיפדיה - בויקיפדיה שמים רק עובדות.
וזה לא תמים בכלל לסחוט כסף מאנשים......
אתה צוחק, נכון? Wikipedia כמו שמה היא מערכת Wiki. כל אחד יכול להכנס ולרשום את דעתו.

רואים מנהלים? כבר אדם אחד שבטוח שמדובר בכת אפלה שסוחטת כספים מאנשים. אם הנושא היה על נצרות זה היה מגיע לפה? מה אם היה מדובר ביהדות?
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום