|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
רק הגבתי לכל אלה שחושבים שאנחנו הכי מסכנים ותושבי עזה לא במסכנים הרי יש להם הכל ומהכול... אני מנסה לומר שהם גם מסכנים ואפילו יותר מאיתנו למה? כי הם חיים מפחד גם מאירגוני הטרור וגם מצה"ל... ובקשר לתגובה שלך לערביי ישראל זה לא הכי נכון.. ואני יודע את זה בוודאות למשל בטייבה כמה שנים היה ראש עיר יהודי לא רק יהודי אלא גם דתי! אדם נפלא שניסה להציל את העיר הזאת,נלחם בכולם לכל אגורה אבל לא הצליח. אז זה לא חמולות וכל זה אני לא אומר שזה לא קיים זה קיים כמו שאצלנו קיים,אבל מה לעשות הם מופלים יותר וזה בדוק,אתה יודע מה גם אם זה חמולות וכ'ו למה המדינה לא עושה עם זה כלום? הרי אם זה היה במקום אחר היו מיד עושים משהו בקשר לזה. |
|
![]() |
# 32 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה, אני לא יודע מה הולך הקטע עם ערביי ישראל, אני רק יודע שאזרח צריך להיות נאמן למדינה שלו, ורק אחרי זה הוא יכול לבוא אליה בדרישות. זה לא הולך ההפך למה המדינה לא חייבת שום דבר לערבים.
# 33 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו שהוא ציין לעיל שזה סיפור בדיוני לחלוטין. כל תגובה שנייה שלך דוגלת בצינזורה וכלומר מונעת את חופש הביטוי. מה שכן שכחת שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית, שנה גישה בנאדם. אני עם עמית.
![]() HIGHDESIGN.co.il עיצוב ובניית אתרים. Last edited by zoharesh; 15-01-09 at 17:38.. |
|
![]() |
# 34 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הכי קל להגיד שהערבים טובים, אבל אין אומץ ללכת ליד ערבי, כי אתה יודע שהוא יזרוק עלייך אבן. הכי קל להמציא סיפורים, כשאתה לא יושב במקלט שבועיים ברצף. הכי קל לומר שהערבים מסכנים, אבל קשה לענות כששואלים אותך "למה הערבים עושים פיגועים?". רק על הפוסט הזה הפסדת לפחות 20% מהקוראים בבלוג שלך, ואני מאחל לך שתפסיד יותר, עד שתבקש סליחה מעם ישראל, סליחה מחיילי צה"ל שרק בזכותם אתה חי במדינה משלך, ולא בגטאות. תתבייש לך, ולחשוב שאני הצבעתי לך לבלוג, ועוד שלחתי לכל רשימת התפוצה שלי להצביע לך. אני מתבייש שעזרתי לעוכר ישראל כמוך. |
|
![]() |
# 35 |
WBD.co.il
|
לא הגזמתם?
בגלל שהוא הביע את דעתו הוא עוכר ישראל, ילד קטן ומה לא כתבתם פה? זאת דעתו, למי שלא טוב עם זה שלא יקרא ושלא יגיד משהו על שמאלנים כי הימנים לא יותר טובים מהשמאלנים(אני מדבר על הקיצונים שבשני הצדדים). האלה שאומרים "להפגיז את כל עזה" וכל השטויות האלה, זה ילדים חסרי שכל או היגיון. במלחמות נהרגים גם חפים מפשע, אבל אם אתם אומרים שהערבים "מתפללים למות משפחתך" אז למה אתם מתנהגים כמוהם ומתפללים למות משפחות חפות מפשע בעזה? ומה יצא מכל הדיון הזה? איפה השכל של ה"מנהלים" פה שלא סגר את הדיון ממזמן שהפך למתקפה עצבנית על פותח האשכול? |
![]() |
# 36 |
חבר וותיק
|
חח איזה מטאפורות נהיו פה "הכי קל... הכי קל... הכי פשוט.. הכי קשה..."
חבר מתקדם
|
מכיר את הבחור, מאוד כישרוני אך יחד עם זאת גם קיצוני
|
![]() |
# 38 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
חופש הביטוי? לדעתי הבנאדם הזה מקבל מספיק חופש ביטוי עצם העובדה שהוא יכול לכתוב מה שבראש שלו ולא באים אליו שוטרים הביתה, השאלה היא למה אתה מתכוון שאתה מציין את המילה חופש ביטוי. בשורה התחתונה, הפעם שום דבר לא יעזור לשמאל. צה"ל יעשה את מה שהיה צריך לעשות לפני 8 שנים, גם אם הם אוהבים את זה וגם אם לא, כאשר יש מאחוריהם את התמיכה של הרוב בכלל ואת התמיכה של תושבי הדרום בפרט. |
|
![]() |
# 39 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
תושבי הדרום שחווים את המצב על בשרם, רק מתחילים להבין מה עבר על שדרות ועוטף עזה בשנים האחרונות, ומבינים שהצעד שצה"ל עשה הוא צעד הכרחי. |
|
![]() |
# 40 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
* למה החלטת שאני מפחד ללכת ליד ערבי? אני מבקר בכפר קאסם לעיתים קרובות מאוד, הגעתי להפגנה נגד המלחמה וצעדתי עם המוני יהודים וערבים ודוד שלי מבקר לעיתים קרובות בסכנין. בניגדו לגזענים שבינינו, אני לא רואה כל הבדל בן יהודי לערבי. * נכון, הרבה יותר קל לכתוב מתוך בית מוגן ללא סכנת טילים. חבל שגם בעזה וגם בעוטף אין להם זכות שכזאת, בגלל המלחמה. * שוב, מי אלה אותם ערבים שעושים פיגועים? יש ערבים מסכנים, יש יהודים מסכנים. יש ערבים קיצוניים, יש יהודים קיצוניים, יש ערבים פסיכים ויש יהודים פסיכים. תאלכ'ס- יש בני אדם. יודע מה? הייתי מוותר על הרבה דברים בשביל שישיה כאן שלום, אם הצלחתי לשנות את דעתו של יחיד בעזרת פוסט שכזה- 20% מהקוראים הם מחיר פעוט. (למרות שמס' הכניסות דווקא עלה) ואם מישהו צריך לבקש סליחה מחיילי צה"ל זה לא אני, לא אני שלחתי אותם לשדה קרב קטלני, לא אני גרמתי להם להרוג חפים מפשע כנגד רצונם ולא אני הפכתי אותם למטרות נייחות. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|