|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב יפה =] צבעים חרושים
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
ציטוט:
תסתכלו על עצמכם לפני שאתם מעירים לאחרים |
|
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
איציק חח זה לא אותו PSD, אולי יצא דומה, תאמת לא הסתכלתי.
וכמו שרפי אמר אני יעבוד על העיצוב עוד.. תודה על התגובות! |
![]() |
# 34 |
Permanently Banned
|
בהצלחה יוסי
לפי דעתי אתה מעצב ענק!! למרות שהעיצוב הנ"ל כבר אמרו פה.... |
![]() |
# 35 |
משתמש חדש
|
נו מה עליתם על הראש?!?
מה זה כבר מנהג להעתיק מאלירן? ![]() מה אתם דפוקים? ![]() אני לא יודע איך אני עוד מגיב כאן..
# 36 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד אחי אהבתי ואני לא חושב שיש פה העתקה
הוסטסניון
|
אנשים מזה לגנוב סגנון????
אני לא ראיתי בן אדם שיש לו רשיון לסגנון מסוים... להגיד שזה אותו דבר ושהוא ממש התחיל את העיצוב על העיצוב של אלירן אי אפשר נכון??? אז נכון יש סגנון דומה מאוד לאלירן.. אבל אני לא שמעתי שלאלירן אם כל הכבוד (יש לו עיצובים מדהימים והעתקה ממנו ממש לא באה בחשבון!)יש רשיון על הסגנון ????......... יש במוזיקה סגנון ראפ.....אפילו משהו יצר אותו, האם זה אומר שאם אני יוצר בסגנון ראפ אני מעתיקן?? וכך זה בכל סוג של סגנון!!!!!! אפילו אם אלירן הוא הראשון לסגנון הזה.... תחשבו על זה....:qqb007: ואם פעם אמרו "סוף מעשה במחשבת תחילה" אני אומר "סוף תגובה במחשת תחילה"...:qqb014: |
![]() |
# 38 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בדיוק טל, ממש תגובה במקום, זה גם מה שאני חושב! בכל מקרה תודה לכם על התגובות. |
|
![]() |
# 39 |
חבר מתקדם
|
רפי קח מהר רגיעון!
נמאסת עליי, אתה צריך לקבל באן ודחוף! מה אתה סניגור של כולם?! נמאס ממך מה אתה חושב שאתה איזה אחד מקצועי? מה אתה חש לעצמך? שאתה עובד עם איזה אחד סתום שחושב שאתה יודע לעצב אז אתה איזה מישהו מיוחס שרמה מעל כולם? בוא תראה לי עכשיו הוכחה שאלירן המציא את הסגנון, תראה לי הוכחה שרק לאלירן יש זכויות על הסיגנון הזה! עיצובי הוסטינג כולם על אותו בסיס מה אתה רוצה שהוא ידחוף לך שם? "העתקה" זה לא כי הוא עשה את זה לבדו! לקיחת סגנון? נגיד..! מצא לעצמך חיים ומהר! |
![]() |
# 40 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יוסי - באמת יפה....
חבל שהעתקת מאלירן... ולזה שמעליי - לדעתי אלירן ברור שלא המציא את זה...אבל הוא הביא את זה לארץ ומה שאני רואה עכשיו זה עיצוב של יוסי שנראה דומה לכמה של אלירן ביחד. Last edited by בן.נ.; 26-11-05 at 22:26.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|