|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא חושב שאני מזלזל בו. מה אמרתי? שהתמונה לא חוקית? שהוא עשה בסך הכל ריבוע לבן עם טקסט שחור ושיכפל אותו? זה לא זלזול, ככה העיצוב נראה... ואין מה לעשות במקרה כזה, אני לא אתן לו רשימה של לשים איקון, לשמור על ריווח בין שורות, ריווח בין אותיות, ריווח מהגבולות, צבעים, אפקט כזה או אחר וכו' וכו' רק כדי שהוא ישפר בלוק אחד. שיסתכל באתרים אחרים, שיקרא כתבות, שילמד ממדריכים וכו'. בפורומים אף אחד לא לוקח על עצמו תפקיד של מורה ותלמיד, המקסימום שאפשר זה לקבל חוות דעת בסיסית עם הצעות לשיפור. אי אפשר לקבל רשימה של שני עמודים של מה טוב ומה לא.
ולמה קשה לעקוב אחרי תמונות מוגנות? אם אתה מחפש תמונות בגוגל אז 99% שהתמונה לא חוקית לשימוש. כל כך בעיה ללכת לאתר של stock photos? אתה יודע מה, נגיד ו... אבל במקרה הזה, להשתמש בתמונה כזאתי... האמת שאני חושב על זה, לא זכור לי אף פעם שהשתמשי בתמונות לא חוקיות (אולי חוץ מפעמים שהתמונות היוו כדוגמא לתוכן והובהר ללקוח מראש שהוא לא יוכל להשתמש בהם ולא יקבל אותם בגירסה הסופית). כיום אני גם משלם על תמונות כשאני לא מוצא תמונות חינמיות שמספקות לי את הדרישות. וברור שלא מייקרוסופט וכנראה שלא שום חברה אחרת בעולם ירדפו אחריו בגלל שהוא השתמש בזה אבל יש הבדל בין להשתמש בזה לצרכים פרטיים לבין פומביים (ועוד לשים על זה סמל של זכויות יוצרים).
חבר בקהילה
|
אולי תרד מהנושא של התמונה, שינתי אותה. שוב אתה ממשיך באותו נושא שכבר עבר.
וכן תתן ביקורת קצת יותר מפורמט מ" מריבועים לבנים עם טקסט שחור שימלאו את האתר לא עשית פה כלום." כי בנינו היה יותר מזה, ואיך שאתה אומר את זה זה סוג של העלבה ממש, לא שנעלבתי, אבל האופן שאתה רושם את זה, ממש אפשר להבין את זה ככה. בכל מקרה, אתה יכול תמיד קצת לפרט יותר, לא ביקשתי סיפור ולעבור על כל פרט ופרט.. כמו שציינו לי שהתפריט בעייתי, שיפרתי.. אחרים גם העירו לי על התמונה, אז שינתי אותה.. אבל באמת ,אם בא לך לתת ביקורת תן משוה לעניין , זרוק כמה דברים שאני אדע מה לשפר, כי כל מה שאתה אומר ממש לא עוזר למעצב לשפר את עצמו. ואם אתה לא יודע לתת הסבר, עדיף שלא תגיב לאף אחד פה ואל תוריד את המוטיבציה פה למעצבים אחרים. יום טוב. |
![]() |
# 33 |
חבר מתקדם
|
אני מסכים עם לירן שוב.
לא ביקשנו ממך שתגיד לנו מה לעשות. ביקשנו שתגיד מה טוב ומה לא. כאילו מה צריך לשפר ומה לא צריך (להשאיר). זה לא לוק ח2 עמודים של כתיבה. זה לוקח סה"כ 3-5 שורות וגם זה בקושי.. וכן תתפלא אבל בהרבה פורומים כן נותנים תגובות ארוכות שאומרות בדיוק מה צריך לשפר ומה לא. ולפעמים גם נותנים כיוון למחשבה על איך לשפר. זה שאתה לא רוצה להתאמץ ואתה שם כל עיצוב פוסל פה. לא אומר שזה יעזור לנו. אני בשבוע ומשו' שהייתי פה. לא ראיתי אפילו תגובה אחת "טובה" שלך מה שנקרא או "בונה". ואני גם חושב שאף אחד לא לקח את התגובות שלך ברצינות או השתפר מהם. אלא מתגובות אחרות. ובסדר אז הוא לקח תמונה מגוגל. אז מה. זה להתאמן. כל שאר האתר שלו. למה שהוא לא ישים ©? :S ואני מוכן להתערב. ש95% מהמעצבים המתחילים לא יקנו תמונה לעיצוב. רק אם זה עיצוב שבטוח לקוח יקנה וזה משתלם לקנות את התמונה הזאת. תחשוב שהוא היה קונה תמונה. היו אומרים לו לא מתאים תחליף. ושוב ושוב. סתם נגיד 3 פעמים.. אנלא יודע כמה תמונה בגודל כזאת עולה.. אבל נגיד שדולר. היה מבזבז 4$ סתם.. למה..? גם אני לוקח תמונות מגוגל. ולא אכפת לי מה אנשים אומרים על זה. אני חותם שאף מעצב לא היה מעצב עכשיו רובוט כזה בשביל לעצב אתר.. חח. ואמרת "המקסימום שאפשר זה לקבל חוות דעת בסיסית עם הצעות לשיפור" אז תראה לי איפה כתבת הצעות לשיפור בתגובות האחרונות שלך? להגיד שהתמונה גנובה והאתר פשוט לא עשו בו כלום הוא פשוט בלוקים לבנים עם מסגרת. לא ידעתי שזה הצעה לשיפור. או שאתה אומר העיצוב משנות ה90. לא ידעתי שזה הצעה לשיפור. בקיצור אחי, קח לצומת לבך. לא סתם 4 אנשים אומרים לך שאתה מעליב ומגיב בצורה תוקפנית. מספיק שבנאדם אחד חושב ככה אתה צריך להשתדל יותר.. לפעמים הבאות פשוט תשתדל להגיב בצורה קצת פחות מזלזלת/תוקפנית. ואני אישית רוצה להגיד שאני לא בא לריב או לתקוף אף אחד. אני סתם רוצה שיתייחסו קצת יותר טוב לעיצובים שעושים פה. ושאנשים לא יכתבו סתם בשביל להגיד "הגבתי" אלה להגיב בשביל לעזור. כשאין לכם כוח להגיב כמו שצריך כמו שאמרת עם "חוות דעת בסיסית והצעות לשיפור הדברים" הלא טובים.. אל תגיבו.. לא חייבים..
# 34 |
משתמש - היכל התהילה
|
Lirann: זאת אבל ביקורת, היא יכולה להיות מהללת, קוטלת או פושרת. כשהעיתונות קוטלת איזה סרט, הבמאי מתלונן על הביקורות? לא נראה לי. כמו שאמרתי כבר, אם אתה לא יודע לספוג ביקורת אז אתה כנראה לא בתחום הנכון. ולגבי פירוט מדויק, אתה לא תקבל את זה מאף אחד. שאתה עובד מול לקוח, מה אתה חושב שהוא יגיד לך? הוא יגיד שהוא לא אהב את הבלוקים ושתעשה משהו אחר איתם. בידיוק כמו שאמרו לך פה עם התפריט ("דבר שני, הבלוקים והתפריט נראים ממש לא טוב, תנסה לשנות אותם.").
shula: אני מפסיק להגיב לך. אתה כל פעם כותב אותו הדבר בדויק ולא מתייחס למה שעניתי לך. מה שכן, אני ממש הייתי רוצה לדעת באיזה קהילה בדיוק אתה מקבל פידבק על כל פרט קטן.
משתמש - היכל התהילה
|
נעול
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|