|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם היית אתה תומך, איך היית מרגיש כשמתקשרים אלייך בשעות מוזרות לגמרי.. אני בטוח שלא היית בשעה 3 קם, מדליק ת'מחשב ונותן תמיכה.. אז כמו שאתה לא יכול, גם אנחנו לא יכולים לקום כמו רובוטים ולספק תמיכה כל אימת שאנחנו נושמים.. אתה מבין? |
|
![]() |
# 32 |
תודה על תרומתך.
|
אוץ לאן נסחפתם עם האשכול.
מתאורר
|
חח אני בכלל לא שמעתי ת'פלאפון אבל בבוקר ראיתי שיחה שלא נענתה לא הבנתי ממי זה.
בכל זאת אני תומך עד השעה 12 בלילה לפעמים עד 11. יש לי חיים ולימודים גם אז אני לא יכול לתמוך ב3 לפנות בוקר. ושוב לא מקובל עליי מה שנאמר בהודעה זה בכלל לא נכון שאנחנו לא תומכים. ככה זה נאמר! אליי אף אחד לא פנה בדרישה כלשהי! כשאדיר הלקוח בחברה פנה אליי ישר דאגתי וסידרתי לו ת'פורום שאני בכלל לא צריך לעשות את זה. |
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
תראו
תומך טכני לא אמור בכלל להבין במערכות פורומים! הוא אמור בכלל לתמוך את הלקוח בדברים שקשורים לשרת ולא לאתר שלו וזה דיי מעצבן כי יש לי כמה לקוחות כאלה שחושבים שאני חייה לתמוך אותם בפורומים בקיצור אחלה בן אדם דור וגם אור ![]() |
![]() |
# 35 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לכמה אנשים כאן שחשבו שעשיתי "פוזות" על המערכת IBHEB, חלק כאן מבינים פחות או יותר ב IBHEB, אבל הקטע שאני כמעט כל בעיה שניסיתי לתקן הצלחתי, כל הזמן בפורמים מסוימים (כולל הוסטס) עזרתי לאנשים לגבי המערכת, התקנתי מודים, תיקנתי שגיאות, כתבתי מדריכים, פתרתי "תעלומות" במערכת שהרבה לא הצליחו לפתור, אני מייצג את עצמי כ- "שולט" (בביטוי) במערכת IBHEB + PHPBBHEB.
בקשר לתמיכה הטכנית, אין לי שום בעיה לתת תמיכה במערכות הפורמים והאתרים שלהם, אבל יש גבול, כל הזמן אחד עם הכינוי PsyDrug הציק לי, והיה לי עוד אחד בכינוי Voise שכל הזמן הציקו לי שאתקין להם מערכות, אתקין מודים, יבנה ויתקין להם עיצוב יחודי משלהם, וכל הזמן טירטרו אותי, אין לי שום בעיה לתת להם תמיכה אבל כמובן עם גבול, גם אני בן-אדם שאוכל, שותה, יושן ונשאר על המחשב במידה מסוימת, גם לי יש חיים, אני מנהל פורום, אני מריץ תעניינים עם ניר לגבי החברה, אני מתכנת ומקדד הרבה עיצובים, אני מתכנת ב PHP, יש לי הרבה דברים על הראש, אני לא רוצה להיות מוצף בהודעות מעצבנות, למשל: "תתקין לי פורום" "תסדר לי תבעיה הזאת" "תעזור לי!" "תעשה לי ילד ![]() "תעשה את הפורום שלי כמו מקודם שיהיה יפה ותתקין לי עיצוב!" ועוד הרבה חירטוטים כאלה, אני מקווה שהבנתם אותי ![]() Last edited by LosNir; 01-12-05 at 14:56.. |
![]() |
# 36 |
תודה על תרומתך.
|
חחח חוצפה של לקוחות הם רוצים שישלמו.
יש גבול בין יחס ללקוחות בין ניצול
חבר בקהילה
|
טוב לדעת, באמת יש להם שם טוב!
בהצלחה. |
![]() |
# 38 |
הוסטסניון
|
דומין ישראלי, עיצוב - זה לא [לפחות בשבילי] קרטריון לבחירת חברה.
בכל אופן ידוע שהם בני אדם נפלאים וחברה טובה. אני מניח שאני יעזור לדור כתומך טכני בבעיות אשר קשורות למערכות IPB 1.x כי אני מבין מאוד בהם - בלי תמורה כמובן =] |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|