|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר על
|
לא נרשמתי, אבל הסתכלתי ב LIVE DEMO ויש לי דברים קטנים להגיד שאולי שופרו כבר במערכת אחרי שנרשמים.
Days of the week אני לא רואה שמופיע שישי ושבת. ולדעתי את האתר בעברית תתחיל מיום ראשון ולא מיום שני. התפלגות של מבקרים לפי שעות, אולי כדאי להוסיף אופציה של בחירת יום, ככה אם אני רוצה לבדוק אחורה לפי התפלגות של שעות אני יכול. לא שמתי לב אם יש אופציה להוציא את הנתונים בצורה אחרת מהאתר, לדוגמא ב PDF או ב EXCEL בגרף מסויים, וגם לפי התפלגות של פרמטרים. לדוגמא: להוציא דו"ח לפי שעות של החודש האחרון. או דו"ח מבקרים ייחודיים בחודש האחרון (שליפת הנתונים לתוכנה). בכל מקרה, שיהיה בהצלחה !
# 32 |
הוסטסניון
|
חנן, ד"א, כשהוספתי את הקוד שלך מעל קוד של google analytics, האנליטיקס לא ספר לי כניסות בכלל.
העברתי את הקוד שלך מתחת לגוגל, והכל הסתדר... |
![]() |
![]() |
# 33 |
משתמש - היכל התהילה
|
liorclub - תודה רבה. הדברים נרשמו.
syn - שים אותנו מתחת ![]() Yuri198 Services הבעיה טופלה. תודה רבה חברים.
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד.
* בIE6 ללוגו יש רקע תכלת. אולי תוסיף גם סטטיסטיקות כניסות לפי מדינות. |
![]() |
![]() |
# 35 |
משתמש - היכל התהילה
|
rellect - רשמתי לעצמי.
עם הזמן והשימוש של המשתמשים אני אוסיף את הדברים... תודה רבה.
![]() |
# 36 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמה עדכונים:
- האתר בעברית עלה. - נוסף תמונה לאתרים בגודל 36 על 36 של השירות. - האתר כעת ב 2 שפות אם כי באנגלית עדיין לא מתורגם כמו שצריך. - בסטטיסטיקה הסדר של הימים תוקן. - גוגל אנליטיקס במידה ושמים את הקוד של sitesanalyzer מעל, אמור לעבוד כשורה. - בשבוע הבא הפתעות נוספות ![]() שבת שלום!
Last edited by Hanan; 06-11-09 at 19:28.. |
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר מתקדם
|
שירות נחמד
כמה הערות: * תעשה אפשרות שלא תהיה תמונה באתר (סטטיסטיקה סמויה) * תעשה אפשרות שלא כל אחד יכול לראות את הסטטיסטיקה (רק עם השם משתמש של הניהול) * יש לי ויסה עם אקפלורר 8 והוא זיהה כ אקספלורר 7 |
![]() |
![]() |
# 38 |
משתמש - היכל התהילה
|
* זה הרעיון של השירות, שזה לא סמוי, אחרת השירות יפשוט רגל.
* כאמור, זה הרעיון של השירות, סטטיסטיקה גלויה לכולם. * בטיפול.
![]() |
# 39 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה ממש מגניב =]
אני עוקב אחרי האשכול מאז שפתחת אותו ואתה מתקדם מהר והשירות והאתר נראים מצויינים. אני לא מבין איפה הרווח שלך פה. אני גם מציע לך לפתוח שירות בתשלום כמו שנאמר קודם לכן שמאפשר סטט' ללא תמונה ו/או רק הבעלים של החשבון יכול לצפות בסטט'. אתה יכול להוסיף גם UPTIME, זה יכול להיות ממש מגניב, אבל זה כבר יותר מJS, זה לשלוח בקשות לכל האתרים כל X זמן וזה די בלאגן יכול להיות.. |
![]() |
![]() |
# 40 |
משתמש - היכל התהילה
|
Shay Falador, אנחנו מתכוונים להשיק שירותים בתשלום גם לפי בחירה.
אבל כעת אני מסתפק בזה שבעלי אתרים יהנו מהשירות ויתנו פידבקים, ינסו, הצעות לשיפור. שיפציצו בכל מה שהם רק צריכים לדעת על האתר שלהם. הכל אני רושם ומבצע לפי הדחיפות. בעתיד תהיה גם אפשרות לבחור איזו תמונה אתה רוצה להציג בכל אתר, אם זה להציג את כמות המחוברים, כמה צפיות היום, בכלל. אתה תוכל לקבוע את התמונה... ותודה רבה על הפידבק החיובי ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|