|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
וזה תלוי בזמן השהיה שלהם באתר? (זאת אומרת אם אני לדוגמא מוצא שיטה לגרום להמון אנשים להכנס לאתר אבל כנראה שתוך כמה שניות הם יצאו זה עדיין אפקטיבי?) |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני בטווח שאם תחפש ב 30 הראשונים במוגים תחרותים(אם אתה יודע איך עושים זאת) אתה תגלה שאין הרבה הבדל בין הדף הראשון לדף ה 30 מבחינה של סעיף 1,3 וכמעט שאין הבדל בסעיף 2. ( הבעיה שרוב האנשים גם יחקרו את הקישורים בסעיף 2 לא ידעו את ההבדל בין קישור לקישור).
![]() |
# 3 |
חבר על
|
הכל תלוי ביכולת שלך לקדם.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אתה צודק, אין הרבה דברים שיודעים לנו בקידום אתרים.
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכללי אני פותח אתר על לימודים בשביל העיקרון שאחד יעזור לשני , אבל בנוסף אני מעוניין גם להרוויח מי זה כסף , מבין ? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
כנראה שלא נפל האסימון, טוב אז תעשה מה שאתה רוצה, אני אומר לך כבר עכשיו - יש למתחרים שלך הרבה יותר נסיון ממך ותקציבים שאתה ואני וכולם פה יכולים רק לחלום עליהם(אולי לא כולם אבל 99% מהאנשים פה.)
אולי אם באמת יהיה לך מזל האתר יתפוס תאוצה לבד ויקדם את עצמו(אם היינו חיים בעולם ורוד - ואנחנו לא) האנשים שייעצו לך שם מבינים קצת יותר ממך וקצת יותר ממני בלשון המעטה , יש שם מישהו שמתעסק בעניין קצת אחרי שגוגל נפתחה ועכשיו הוא תותח אמיתי בזה והידע שלו שווה המון כסף . אתה לא חייב להקשיב לנו ולא משנה מה תבחר, בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
בנאדם אתה לא יכול להשוות את שני הביטויים האלה בשיט . אני אקח את הביטוי יוסי הלך לגן וטייל עד שנפל ופתח את הראש ואתה תראה שגם אם זה יופיע רק בטייטל אני אהיה מקום ראשון . אני לא יודע מה גוגל יודע אבל אני רוצה להאמין שהוא מצליח להבדיל בין מאמר מתורגם לאחד שלא כי אם ככה אני יכול להתחיל לחסוך בקופירייטרים.. יש גם הרבה פילטרים שאין בארץ .. תנסה לקדם אתר בארהב ואני מבטיח לך שתרגיש בהבדל .
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|