![]() |
# 41 |
תודה על תרומתך.
|
שנזכיר את דודי? (webitem)
שנדפק חזק בגללך! (הכוונה למשה) עשה טובה, אל תנסה להגן על עצמך. ואני עוד שמעתי את הסיפור המלא ממנו. משה הוא נוכל. אין מה לדבר. Last edited by k.machine; 23-12-05 at 15:08.. |
![]() |
# 42 |
חבר מתקדם
|
בן תאמין לי שעם הייתי חושב שאני צריך להשתפר הייתי משתפר.
אתה דוחף תאף שלך יותר מידי. אתה חושב שהעולם שלך. בקיצור עוד מעט גלעד יגיע ונראה מי שקרן שיהיה לך יום אחלה. אני לא מגיב פה יותר. מי שרוצה לדבר 086730064 ומי שהזכיר את דודי? דודי חייב לי 200 שקל כבר יותר מי שבועים. סגרתי לו תשרת והוא מתפלא למה. הוא יכול לתת לך 1001 גרסאות. לי יש את ההוחכות שלי באיסיקיו מצולמים. אתם חושבים שכול מה שאמרו לך אמיתי אז אתם טועים. בני אדם אתם לא כי מה שאתם אוהבים זה רק ללכלך אבל מה לעשות זה הטבע שלכם. ואני לא אומר לכם לשנות את זה רק על תחשבו שאתם פוגעים בי או בדיגיטק. חח הוסטס עלק.
![]() =] משה פלאפון:0502456766 Last edited by Voll'2; 23-12-05 at 15:08.. |
![]() |
# 43 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אהה...אז כל כך הרבה עזבו אותך וכל כך הרבה כועסים עלייך ושונאים אותך
אבל אתה חושב שאתה בסדר גמור ? גבר ...אני מוכן לממן לך טיפולים פסיכאטריים אם אתה רציני במה שאתה אומר(חח היית רוצה) בכל מקרה....שהתקשרתי לגלעד הוא אמר לי בדיוק הפוך ממה שאתה אמרת....תשאל אותו משה ! אתה טוען שהביקורת בהוסטס לא מזיזה לך....בכל מקרה גם אם תעבור ללקוחות מכל מיני מקומות זה עדיין יפגע בך אם תתנהג ככה ! וזה שאתה לא שם פה על אנשים אומר שאתה עוד יותר גרוע ממה שבכלל חשבנו. שוב פעם...איפה ההגיון ? מה אתה ילד קטן ? כולם משקרים ואתה בסדר ? הוא התחיל קודם ? נו תהיה רציני , תהיה בוגר ! תגיד סליחה תתקן את הטעויות שלך אבל אתה ,אך ורק אתה , עם הרקורד ההיסטורי שלך בהוסט-וויזין וכל זה.... משה , ההפסד כאן כולו שלך , אתה תדפק בסוף טוטאלית , לא אני. Last edited by בן.נ.; 23-12-05 at 15:14.. |
![]() |
# 44 |
חבר מתקדם
|
הרבה עזבו אותי?
חחח מי עזב אותי יאעלה אתה משגע אותי בן אתה חושב שהלקוחות שלי זה הוסטס. תיהיה בריא אתה חיי במזה בוהה אני לא ארד לרמה שלך אפילו בזה שאתה חושב שאתה מנהל אמפריה בקיצור בן אתה רוצה לדבר יש לך תמספר שלי
חבר מתקדם
|
ציטוט:
*בועה.. ואני עדיין מחכה שתמחק הודעות פרטיות בשביל שאשלח לך משהו |
|
![]() |
# 46 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מצידי אתה יכול לרשום מעכשיו עד סוף העולם מה שבא לך עליי באמת שזה לא משפיע עליי! ושים לב שאני לא אמרתי מילה ואפילו לא רציתי להגיב הגבתי כי פשוט עירבו אותי בתגובה וזה לא רציתי זה הכל... תתחיל ללמוד לסתום את הפה! כי אני לא כמוך שחושב שמשהו חייב לך משהו, כי אני יכול לפרסם עוד 1000 ואחד דברים עליך, ותאמין לי שיש לי אנשים שיגבו אותי במילים שלי אל תכריח אותי לדבר כי אתה גם לא שווה את זה ואין לי את הזמן הזה! תערב אותי עוד פעם אחת ואני ימצא את הזמן לפתוח את הפה שלי ולספר הכל... יבגני |
|
![]() |
# 47 |
חבר מתקדם
|
אתה רוצה לשלוח לי משהו.
דבר איתי באיסיקיו 1003934 טלפון 086730064
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לעומתך אני אשכרה אימפריה , אימפריה עולמית אבל זה ממש לא העניין אני לא מנסה להוכיח שאני אימפריה אבל עזוב..כסף אני יקבל בכל מקרה הדברים האחרים שאמרתי לך אתה צריך לקחת אותם כמתנה ולהשתמש בהם שוב פעם , ההפסד כולו שלך תהנה |
|
![]() |
# 49 |
Permanently Banned
|
די לאן הגענו?
באמת! יבגני אני במקומך הייתי נועל פה מברר עם משה את האמת ואז מחליט מה לעשות... |
![]() |
# 50 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עזוב אני בכלל לא ידבר. אימפריה עלק...חחחח אתה הורג אותי בן
|
|