|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל העסק הזה נראה ממש מוזר..
לדעתי הוספתם את אלירן אליכם רק בגלל שאתם מפחדים מתחרות. ואני חוזר זה רק בגלל שאתם מפחדים מתחרות,וזה היסתדר לכם. ולו זה הסתדר רק בגלל שהוא צריך לארגן תמערכת ניהול בשביל אתר כזה.:qqb006: |
![]() |
![]() |
# 42 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
מערכת כזאת שווה ערך של 4 ספרות, ובשביל לבנות אותה לא צריך לשבת ולהחליט איזה יום "אני רוצה". העלאה של אתר כזה לא קוראת בין רגע, והיא דורשת תכנון ארוך טווח. אני את המטרה שלי השגתי , ואני מאמין שגם אלירן , ושאר המעצבים שהיו צריכים לעבוד בסמסטייל. בסופו של דבר - כולנו יצאנו מנצחים.
![]() |
# 43 |
משתמש - היכל התהילה
|
טובבבבב.... נניח
![]() בהצלחה לכם!
# 44 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 45 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אלירן, אמרתי לך שהכל עובר?
![]() |
![]() |
![]() |
# 46 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני עוד זוכר את אלירן שמתלונן על המחירי "שוברי שוק" בפורום וככה גם אופיר ומה שניהם עושים דרך השירות הזה?מוכרים psd ב 15 ש"ח (לא שיש לי בעיה עם זה,עדיף לי כמה שיותר זול אבל פשוט מעצבן שאתם יודעים רק לדבר אבל כשזה מגיע אליכם פתאום אתם כבר שוכחים את זה) עכשיו הטיעון הקבוע שלכם שמספר רב של משתמשים מוריד את העיצוב: נגיד והיה לכם מזל ו 30 משתמשים הורידו את העיצוב שלכם,30*15=450,אתם תקבלו מזה בטח 30%=150 אלירן מה עם המכירים של ה- 500 שקל ל psd? והלקוחות שלכם אוכלים את הלב,הם קנו psd ב- 300 ש"ח לדוגמא ועכשיו עיצוב באותה רמה אפשר ליקנות ב 15(למרות שזה לא יחודי זה לא משפיע כל כך). ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 47 |
חבר מתקדם
|
כל העניין פה הוא שאנחנו מוכרים רק חלק מהעיצובים שלנו בדרך הזאת
אנחנו עדיין עובדים בשיטה "הישנה" והטובה שהיא למכור עיצובים יחודיים לאנשים מסוימם וללקוחות טובים חלק מאיתנו מכניס שם את העיצובים הפחות טובים אולי והפחות חדשים ואני חושב שעדיין אנחנו מכניסים עיצובים ברמה טובה וסבירים אפילו מאוד ביחס למחיר שאנחנו דורשים לא חשוב עד כמה אחד מאיתנו או כולנו היינו וגם היום חושבים על רמת המחירים בשוק הזה יש לנו זכות לחשוב איך שאנחנו רוצים ולעבוד באיזה שיטה שאנחנו רוצים כל אחד הגיע פה להחלטה בעצמו משיקולים של עצמו ואנחנו לא חייבים לחשוף בפניכם וביננו איזה שיקולים היו לנו שהצטרפנו לאתר אחרי כל זה אני גם חושב אבל שלכל אחד יש פה את הזכות להביע את דעתו בחופשיות ובגדר המקובל יום טוב ושנה אזרחית טובה לכולם
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 48 |
הוסטסניון
|
כמה מקבלים על כל הורדת עיצוב?
|
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר על
|
ציטוט:
הם קנו עיצוב יחודי חשבת על זה? הם קנו עיצוב של כמה ימים חשבת על זה? לא יפה סתם לדבר טעית פה בשתיי דברים.
![]() |
# 50 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
דווקא יש הרבה מאוד עיצובים מושקעים ולא אמרתי בידיוק 30% אמרתי בערך ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|