|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
אחראי פורום
|
בן,
אני עדיין בשוק מכך שאתה סוגר את החברה. הייתי בטוח ב100% שהחברה שלך תשאר ברשת עוד שנה ככה. אבל החלטת משהו ובחרת בדרך הנכונה בשבילך. מה נשאר לי להגיד? בהצלחה בלימודים קודם כל! הצלחה רבה בכל מה שאתה עושה ותעשה. ושיום אחד אולי תחזיר אלינו את ישראל-סרב ![]() אם אתה לא יודע מי זה (גיא מפראשסרב - משכיר ממך שרת ייעודי). נ.ב - דבר איתי. אז זה הכל, המשך יום נעים לכולם, גיא.
חבר וותיק
|
בהצלחה בהמשך.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 43 |
Permanently Banned
|
בהצלחוי בהמשך ...
|
![]() |
# 44 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
לא חושב שזה עניינכם תאמינו לי. כל אחד והעיסוקים שלו, אני לא מתערב לכם בחיים אל תתערבו לי בחיים. אני עושה את זה כעבודה מבחוץ, לא שאני לא משקיע בה, אני משקיע בה - אבל לא את כל החיים. :qqb014:
# 45 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה בהמשך, אחלה חברה אבל החברה הזאת תיסגר
ומחר נפתחות 4 ![]() ככה שזה לא משנה ![]() |
![]() |
# 46 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה בהמשך החייים
|
![]() |
# 47 |
חבר וותיק
|
בהצלחה בהמשך הדרך..
חבר פורום
|
בן צור קשר
![]() |
![]() |
# 49 |
חסום
|
חבל שעזבת אותנו ככה בפתאומיות ..
לימודים זה חשוב , תשקיע בהם ותחזור אלינו אחרי שתסיים אותם , אני בטוח שתהיה מצליח אז . צור קשר ... |
![]() |
# 50 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
המינימום עלה ל1500 עקב הצעה חדשה.
לפנות אליי רק אם אתם מציעים יותר. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|