|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ובזכות החיילים והשוטרים שלנו אתה חי, פה, בארץ!...והמתנחלים מרביצים להם...
מה שכן, כנראה לא שמתי לב על הקטע של להרוג את כל החרדים...זה אני לא מסכים. אבל אתה טועה, המדינה מממנת את החרדים, משלמת להם כל חודש והם לא עושים (ולא עשו) כלום למדינה. (כמובן שיש יוצאים מהכלל!) |
![]() |
![]() |
# 42 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולא לך להחליט מי חי ומי מת אצלי וממה. אבל איתך הויכח קצת לא מכובדי, תקרא כמה פעמים את מה שקראתי ואז תשנה את נוסח השאלות שלך. Last edited by alex; 02-02-06 at 16:22.. |
|
![]() |
![]() |
# 43 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל בשביל זה לא צריך להרביץ מכות רצח,כל מי שהרביץ יכולים לקחת אותו למעצר. לא עד כדי כך לקרוע אותו במכות. אם הייתי חיי בזכות השוטרים הייתי כבר מת כאן. השוטרים לא מועילים לכלום במדינה..מה התפקיד שלהם במדינה ? להגן על החוק,הם אלו שעוברים על החוק,לא מתכוון במקרה הזה,במקרים אחרים. ד"א אלכס,אני לא בעד הפורענות הזו,אני פשוט אומר את דעותיי בקשר למקרה. בכל מקרה, משרד הביטחון ידע שזה מה שהולך לקרות. |
|
![]() |
![]() |
# 44 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ובוא אתה תנסה לעצור מתפרעים בלי להרביץ להם, אתה תבוא בנחמדות והם ירביצו לך כהוגן, זה כבר היה בפינויים אחרים ומה לעשות, מטעויות לומדים, הפעם המשטרה הייתה ערוכה כהוגן ועשו בדיוק מה שהיו צריכים, חבל שהם לא עשו יותר חזק כדי לשלוח מסר, אולי בפינוי הבא סוף סוף המתנחלים יבינו שזה לא משנה מה הם רוצים ומה הם חושבים, יש בית משפט והוא החליט. |
|
![]() |
![]() |
# 45 |
Permanently Banned
|
שים לב מה אמרתי בקשר ל"נחמדות",אמרתי לא עד כדי כך לקרוע אותם במכות.
ד"א תגידו לי,מה אתם אומרים על הכתבה הזו ? ראיתם נותנים להם אצבע הם רוצים את כל היד, http://www.nfc.co.il/archive/001-D-9...l?tag=21-54-25 מה אתם אומרים ? יש לכם איזשהי תגובה "מצדיקה" בקשר לעניין ? |
![]() |
![]() |
# 46 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
רוצים? שירצו מי אמר שנביא?.. אל תביא דברים לא קשורים לאשכול. |
|
![]() |
![]() |
# 47 |
Permanently Banned
|
למה? זה מאוד קשור,מה נובע מהפינוי,
אחרי כל המקרים שראינו אני מאוד חושב שהמדינה תיתן להם עוד. כמו ש Fector אמר,המדינה מתחנפת לחמאס. |
![]() |
![]() |
# 48 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני ואתה לא יכולים לשנות כלום. ואת השנאה של המנתחילם להוציא על חילים זו טעות, לא משנה אם אנחנו בעד או נגד, לא משנה אם יש שטורים רעים וטובים , המשנה הוא הצורה שבא המנתחלים מתנהגים, הם מבינים רק כוח וככה כולם, אחרת היו טרוחים לדבר ולא לעשות מה בראש שלהם, ואני כמו שאמרתי כבר מצידי לנקוט בכל סוג של אלימות, מהחזק ביותר לקטן ביותר ועל מנת להוציא את התוכנית לפועל, ולא בגלל שאני תומך בהתנתקות אלא בגלל שאין דבר לעשות בנושא , המתנחלים היחדים שהיו יכולים לעשות משהו ובתנאי של "דרך ארץ" איך הולך הביטוי הזה "דרך ארץ קדמה לתורה" נראה שהחרדים לא יודעים את זה, איזו אירוניה, הם מגיל הערך לומדים תורה אבל דרך ארץ כנראה נעלמת. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|