|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
משתמש חדש
|
קודם כל זה נורא - ואותם חברה שכותבים
אז מה קרה לא יעבוד יום אחד האתר, ומה אם אותו אחד מתפרנס מהאתר , מה תגידו אז!!!!!
וזה כן עניין של מקצועיות לדעת להעמיד שרת חלופי אחרי כמה שעול , מה לעשות , מי שרוצה להיות רציני צריך לעמוד בדברים כאלו!!!!! |
![]() |
# 42 |
מנהל ראשי
|
עדכון קטן (עקב חוסר באינטרנט אתמול):
הדיסקים הקשיחים בסדר, כל המידע בסדר, בעית תוכנתית אחרת שבסידור ברגעים אלו ממש. אנחנו עובדים עכשיו על העניין 24/7. בנוגע ל oved_m, להעמיד שרת חלופי זה אפשרי, הבעיה היחידה בכך שכל המידע עדין נמצא בדיסקים הקשיחים. אשמח אם לא תעיר הערות חסרות בסיס בלי שום ידע מהי בעצם התקלה, השרת לא הורד "בשביל הכיף". דניאל. |
![]() |
# 43 | |
חבר על
|
ציטוט:
מצפים לעידכונים נוספים . Last edited by The Predator; 28-02-06 at 11:07.. |
|
![]() |
# 44 |
кто ты?
|
oved_m טענותך אינן צודקות,
ואני חושב שדניאל הסביא לך למה. להעמיד שרת חדש לא יעזור, כיוון שכל המידע נמצא על השרת אשר בתיקון... |
![]() |
# 45 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשר לשים את הארדיסק של השרת הישן בשרת החלופי בנתיים....לא ?
בכל מקרה , לדעתי זה עדיין בסדר , אם עוברים מעל 48 שעות אז זה כבר מחובתו של דניאל לפעול בכל אמצעי שיעלה שרת, כרגע , אפשר להבין את המצב ואפשר לחכות בסבלנות |
![]() |
# 46 | |
חבר על
|
ציטוט:
בכל מקרה דניאל יטפל בזה מהר אני בטוח |
|
![]() |
# 47 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה
כמו שאנימ כיר את דניאל שום דבר לא ישאר ככה יותר מידי זמן |
![]() |
# 48 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 49 |
מנהל ראשי
|
איך אני אוהב את ה"טיפים" של בן כשיש תקלות אצל אנשים אחרים,
ממש "מלאך". בכל אופן, אין טעם, המידע נמצא בדיסק הקשיח אבל נעול בתוכו, מה גם שהשרת פעל ב Raid 1, כלומר שכל המידע מגובה ב Mirror וקיים על 2 דיסקים קשיחים. |
![]() |
# 50 |
הוסטסניון
|
ממתי כולכם הפכתם להיות כלכך מבינים בתקלות?
"אם עברו 48 שעות..." "אפשר להעלות שרת חילופי" אני גם אם הייתי רוצה בלי תקלת חומרה לעבור ארון שרתים הייתי חושב כמה פעמים אז להתחיל להעביר מידע משרת לשרת בזמן ששרת אחר בטיפול? נו באמת.. תקלות זה חלק מהעסק והלקוחות ב BASICNETWORK , מאה אחוז מבינים מה הולך דניאל אחד האנשים המקצועים די לתת לדניאל טיפים, השיקולים שלו ועד עכשיו העצות שלכם הם עצות אחיטופל(איך רושמים את החרא הזה??!!!) שיהיה לדניאל בהצלחה |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|