|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה מתכוון של גלעד ? זהו זה מה שאני שואל |
|
![]() |
# 42 |
משתמש - היכל התהילה
|
תבינו גלעד לא בחור רע
הוא בסדר גמור פשוט אין דרך ליצור איתו קשר ולהסדיר את העניינים ונגיד והייתי רוצה לשלם מאיפה הוא ידע אם שילמתי או לא? ונגיד ואין לי את הפרטים איך אני ישלם? |
![]() |
# 43 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל מקרה מנסיון הוא יחזור אבל אלי למשל הוא חזר אחרי יומיים שלוש ![]() |
|
![]() |
# 44 |
עסק רשום
|
בתור חברה פרטית
אנחנו לא חייבים להשאיר לקוחות אצלנו במיוחד לאחר שנגמר להם הזמן במידה ואורי היה בא ומבקש תיגבוים הוא היה מקבל אותם הוא העדיף לבוא להשמיץ וזה כבר סיפור אחר בכל מקרה אורי יקבל את הגיבוים היום בלילה או מחר בסטסרב פתרונות בע"מ הינה חברה פרטית ואמרתי לאורי כמה פעמים שאיני מעונין בו בתור לקוח יום טוב |
![]() |
# 45 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
ויש לקוחות דחופים שזקוקים לתמיכה אז נכון כרגע עקב בעיה בכוח אדם בחברה אנחנו מתפנים קודם ללקוחות קיימים שיש להם בעיית תמיכה |
|
![]() |
# 46 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
עצוב לשמוע זאת, אורי אם אתה צריך משהו דבר איתי.
המשך יום נעים.
חבר פורום
|
גלעד ??? יחס ?!
|
![]() |
# 48 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
תומר תבדוק תאיימל שלך |
|
![]() |
# 49 |
משתמש - היכל התהילה
|
הודעת התנצלות לגלעד-BestServ
הנני מצהיר בזאת כי הייתה אי הבנה ביני לבין גלעד
כל מה שחשבתי,הצגתי לא היו ממש נכונים (עקב אי הבנה) לאחר שדיברתי איתו והסביר לי כל מה שקרה אני מבין כי זה לא היה אשמתו והביקורת איננה הייתה נכונה כעת התמיכה של גלעד היא רבה מאוד (בכל פעם שאני פונה אליו) והשירותים שלו מעולים ממליץ עליו בחום |
![]() |
# 50 |
תודה על תרומתך.
|
וההודעה לא איחרה לבוא
![]() ממליץ לחשוב פעמיים לפני הגשת ביקורת בפעם הבאה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|