|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בלי הגובניקים לך לא היה צבא. בלי הגובניקים הצבא לא היה עובד. הן טכנולוגית והן מעשית. אנשים כמוך צריכים לקבל כאפה ! גועל נפש. בלי מודיעין הצנחנים היו צונחים לתוך התחת של לוויתן. בלי המודיעין לא היו תקיפות, הקרבי לא היה עובד. בלי הממר"ם ושאר המחשבים למיניהם לא היה מודיעין, לא היה מחשבים, לא היה צבא טכנולוגי. חצוף ! |
|
![]() |
# 42 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() ועכשיו ברצינות - ויש תפקידים עורפיים מסויימים שגם אני אם הייתי נקלע אליהם הייתי משתחרר מצה"ל על סעיף נפשי או כל דבר אחר שהייתי מוצא (אחד מהם זה לקרצף סירים, לשטוף שירותים וכו')
# 43 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 44 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
# 45 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() דרך אגב, מכירים את סמל ניר כהנא ? זה שמת לפני כשלושה חודשים במחסום ? הוא היה חבר שלי מהיסודי :\ הוא היה עם 72 ולא רצה להיות במחסומים, הוא רצה מחשבים. ו... |
|
![]() |
# 46 | |
חבר על
|
ציטוט:
90% מהג'ובניקים כל הזמן בורחים, מתלוננים, ועושים הכל כדי להשתחרר, למה? כי זה ביזבוז זמןןן....ושעמום מהתחת אתה נותן 3 שנים שבהם יכלת לעשות הרבה. ואם כל הכבוד שאני יצא מהצבא וישאלו אותי מה עשית בצבא לא מתאים לי להגיד הייתי ג'ובניק מתאים לי להגיד הייתי בצנחנים או כל דבר שקרבי. אז שב בשקט אני יכול להגיד מה שאני רוצה ומה שאני חושב
# 47 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תגידו, חיל הלוגיסטיקה נחשב גובניקים?
![]() |
# 48 |
תודה על תרומתך.
|
אלעד איפה היית לפני שנה +-?
![]() תיקחו ברצינות את כל מה שהוא אומר לגבי המבחנים בצו ראשון כי הם יקבעו את העתיד שלכם בצבא! עוד פרטים על הקב"א: הקב"א נקבע ע"פ הנתונים הבאים: 33% רעיון אישי 66% דפ"ר מיועד לבנים^(לפעמים לוקחים בחשבון גם את המשפטים בעיברית בחלק הראשון) |
![]() |
# 49 | ||||
Fatal Error
|
ציטוט:
הצבא זה לא תוכנית כבקשתך ויש לו פרמרטים מסויימים לסינון ואם אתה לא מספיק טוב (או בולט), כנראה שהוא יזרוק אותך לאן שיימצא לנכון (למלא חסרים מה שנקרא). על כל אחד בעל פרופיל קרבי שמבין קצת במחשבים יש לפחות אחד אחר שמבין במחשבים עם פרופיל עורפי. ככה שהאינטרס של הצבא לשלוח את אלו שיכולים (מבחינה רפואית) להילחם אל שדה הקרב והגבולות, בגלל העובדה שתמיד יהיה מי שיימלא את מקומם בעורף. ותכל'ס, פרופיל 72 זה הפרופיל הכי מחורבן שיש.. ציטוט:
ותאמין לי שג'ובניקים מסויימים שעוסקים במחקר ופיתוח או בכל מיני דברים מסווגים עם מחשבים בצבא יכולים לראות עצמם מסודרים מבחינת עבודה בחיים האזרחים ודקה אחת הם לא יהיו מובטלים. אתה יודע למה? מכיוון שבארץ, לצבא יש את הטכנולוגיות המתקדמות ביותר, את האנשים האיכותיים ביותר במקומות הנכונים וכל הידע שצריך עומד לרשות הצבא (לא לחינם הוא מעסיקים גם יועצים חיצוניים מחברות ענקיות). ציטוט:
ציטוט:
![]()
# 50 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אני הולך להיות איפה שיגידו לי להיות,
אין לי סטנדרטים ליחידות מובחרות במחשבים (מבחינת ציונים), אין לי רצון לשרת את ישראל אבל כל אחד צריך לעשות את זה מתישהו.. לא כזה משנה לי איפה ידחפו אותי, העיקר שיהיו איתי חבר'ה טובים להעביר ת'זמן.
|
|