הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 27-03-06, 16:58   # 41
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eswds
במידה ואני יהיה ג'ובניק אני לא יתגיייס כי אני לא רוצה לצאת במחשבה שלא עשיתי כלום חוץ מלבזבז את הזמן.
תתבייש !
בלי הגובניקים לך לא היה צבא. בלי הגובניקים הצבא לא היה עובד. הן טכנולוגית והן מעשית.
אנשים כמוך צריכים לקבל כאפה !
גועל נפש.
בלי מודיעין הצנחנים היו צונחים לתוך התחת של לוויתן. בלי המודיעין לא היו תקיפות, הקרבי לא היה עובד. בלי הממר"ם ושאר המחשבים למיניהם לא היה מודיעין, לא היה מחשבים, לא היה צבא טכנולוגי.

חצוף !

ישן 27-03-06, 20:29   # 42
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
תתבייש !
בלי מודיעין הצנחנים היו צונחים לתוך התחת של לוויתן. בלי המודיעין לא היו תקיפות, הקרבי לא היה עובד. בלי הממר"ם ושאר המחשבים למיניהם לא היה מודיעין, לא היה מחשבים, לא היה צבא טכנולוגי.
הגזמת, בלי ממר"ם כולה היה לי אבק על המחשב.. זה התפקיד שלהם לנקות אבק

ועכשיו ברצינות -
ויש תפקידים עורפיים מסויימים שגם אני אם הייתי נקלע אליהם הייתי משתחרר מצה"ל על סעיף נפשי או כל דבר אחר שהייתי מוצא (אחד מהם זה לקרצף סירים, לשטוף שירותים וכו')

ישן 27-03-06, 20:41   # 43
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
הגזמת, בלי ממר"ם כולה היה לי אבק על המחשב.. זה התפקיד שלהם לנקות אבק

ועכשיו ברצינות -
ויש תפקידים עורפיים מסויימים שגם אני אם הייתי נקלע אליהם הייתי משתחרר מצה"ל על סעיף נפשי או כל דבר אחר שהייתי מוצא (אחד מהם זה לקרצף סירים, לשטוף שירותים וכו')
ברור שיש כאלו, אבל הוא אמר ג'ובניק בצורה כללית. גם אתה ג'ובניק אלעד ואישית הייתי מת לקבל את התפקיד שלך בצבא (לפחות התחום...). ואם כל הכבוד, הממר"ם כן חשובים, למרות הזלזול שלך והלעג שלך אליהם, התוכניתנים שם אכן טובים (חלקם כמובן) והם תורמים.

ישן 27-03-06, 21:30   # 44
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
ברור שיש כאלו, אבל הוא אמר ג'ובניק בצורה כללית. גם אתה ג'ובניק אלעד ואישית הייתי מת לקבל את התפקיד שלך בצבא (לפחות התחום...). ואם כל הכבוד, הממר"ם כן חשובים, למרות הזלזול שלך והלעג שלך אליהם, התוכניתנים שם אכן טובים (חלקם כמובן) והם תורמים.
עם כל הכבוד נראה לי שאני מכיר טיפה יותר טוב ממר"מניק ויש שם כאלו שהמושג לתכנת לא קשור אליהם בשיט. אל תדאג, אני משתחרר עוד שנה וטיפה, אם אתה רוצה התפקיד שלי מחכה לך

ישן 27-03-06, 23:28   # 45
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
עם כל הכבוד נראה לי שאני מכיר טיפה יותר טוב ממר"מניק ויש שם כאלו שהמושג לתכנת לא קשור אליהם בשיט. אל תדאג, אני משתחרר עוד שנה וטיפה, אם אתה רוצה התפקיד שלי מחכה לך
אני אשמח זרוק כמה מילים טובות עלי. אולי ככה אני לא אתקע במחסומים ואעביר את הצבא בכיף.

דרך אגב, מכירים את סמל ניר כהנא ? זה שמת לפני כשלושה חודשים במחסום ? הוא היה חבר שלי מהיסודי :\ הוא היה עם 72 ולא רצה להיות במחסומים, הוא רצה מחשבים. ו...

ישן 28-03-06, 08:33   # 46
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
תתבייש !
בלי הגובניקים לך לא היה צבא. בלי הגובניקים הצבא לא היה עובד. הן טכנולוגית והן מעשית.
אנשים כמוך צריכים לקבל כאפה !
גועל נפש.

חצוף !
תגיד לי מה נידפק לך התחת?
90% מהג'ובניקים כל הזמן בורחים, מתלוננים, ועושים הכל כדי להשתחרר, למה? כי זה ביזבוז זמןןן....ושעמום מהתחת אתה נותן 3 שנים שבהם יכלת לעשות הרבה.
ואם כל הכבוד שאני יצא מהצבא וישאלו אותי מה עשית בצבא לא מתאים לי להגיד הייתי ג'ובניק מתאים לי להגיד הייתי בצנחנים או כל דבר שקרבי.
אז שב בשקט אני יכול להגיד מה שאני רוצה ומה שאני חושב

ישן 28-03-06, 09:35   # 47
ikkon8
הוסטסניון

ikkon8's Avatar

מיני פרופיל

ikkon8 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eswds
תגיד לי מה נידפק לך התחת?
90% מהג'ובניקים כל הזמן בורחים, מתלוננים, ועושים הכל כדי להשתחרר, למה? כי זה ביזבוז זמןןן....ושעמום מהתחת אתה נותן 3 שנים שבהם יכלת לעשות הרבה.
ואם כל הכבוד שאני יצא מהצבא וישאלו אותי מה עשית בצבא לא מתאים לי להגיד הייתי ג'ובניק מתאים לי להגיד הייתי בצנחנים או כל דבר שקרבי.
אז שב בשקט אני יכול להגיד מה שאני רוצה ומה שאני חושב
גובניקים זה אלה שלא רוצים צבא ומפונקים שכל הזמן בורחים :\

תגידו, חיל הלוגיסטיקה נחשב גובניקים?

ישן 28-03-06, 10:17   # 48
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

אלעד איפה היית לפני שנה +-?
תיקחו ברצינות את כל מה שהוא אומר לגבי המבחנים בצו ראשון כי הם יקבעו את העתיד שלכם בצבא!
עוד פרטים על הקב"א:
הקב"א נקבע ע"פ הנתונים הבאים:
33% רעיון אישי
66% דפ"ר
מיועד לבנים^(לפעמים לוקחים בחשבון גם את המשפטים בעיברית בחלק הראשון)

ישן 28-03-06, 11:54   # 49
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
דרך אגב, מכירים את סמל ניר כהנא ? זה שמת לפני כשלושה חודשים במחסום ? הוא היה חבר שלי מהיסודי :\ הוא היה עם 72 ולא רצה להיות במחסומים, הוא רצה מחשבים. ו...
לא, לא מכיר אותו. יהי זכרו ברוך.

הצבא זה לא תוכנית כבקשתך ויש לו פרמרטים מסויימים לסינון ואם אתה לא מספיק טוב (או בולט), כנראה שהוא יזרוק אותך לאן שיימצא לנכון (למלא חסרים מה שנקרא). על כל אחד בעל פרופיל קרבי שמבין קצת במחשבים יש לפחות אחד אחר שמבין במחשבים עם פרופיל עורפי.

ככה שהאינטרס של הצבא לשלוח את אלו שיכולים (מבחינה רפואית) להילחם אל שדה הקרב והגבולות, בגלל העובדה שתמיד יהיה מי שיימלא את מקומם בעורף.

ותכל'ס, פרופיל 72 זה הפרופיל הכי מחורבן שיש..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eswds
לא 90% מהם בורחים אבל יש חלק שכן בגלל שהצבא הציב אותם במקומות סתם כדי שהם יתגייסו..
ותאמין לי שג'ובניקים מסויימים שעוסקים במחקר ופיתוח או בכל מיני דברים מסווגים עם מחשבים בצבא יכולים לראות עצמם מסודרים מבחינת עבודה בחיים האזרחים ודקה אחת הם לא יהיו מובטלים.

אתה יודע למה? מכיוון שבארץ, לצבא יש את הטכנולוגיות המתקדמות ביותר, את האנשים האיכותיים ביותר במקומות הנכונים וכל הידע שצריך עומד לרשות הצבא (לא לחינם הוא מעסיקים גם יועצים חיצוניים מחברות ענקיות).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי XtroNN
גובניקים זה אלה שלא רוצים צבא ומפונקים שכל הזמן בורחים :\
מה שתגיד.. גם ג'ובניקים עושים שמירות בכל מיני מקומות נידחים בארץ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי A1ex
אלעד איפה היית לפני שנה +-?
בתיכון?

ישן 28-03-06, 12:00   # 50
yaiRy
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003

מיני פרופיל

yaiRy לא מחובר  

אני הולך להיות איפה שיגידו לי להיות,
אין לי סטנדרטים ליחידות מובחרות במחשבים (מבחינת ציונים),
אין לי רצון לשרת את ישראל אבל כל אחד צריך לעשות את זה מתישהו..

לא כזה משנה לי איפה ידחפו אותי, העיקר שיהיו איתי חבר'ה טובים להעביר ת'זמן.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום