|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חחח אז כנ"ל... תאמין לי שיותר מ-75% לא היו רוצים לגור באותו בניין עם רוזנשטיין או אלפרון . זה בדיוק אותו דבר ...
# 42 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם אני יביא לך ערבי הגון...שלא עובר על החוק...אתה לא תיתן לו שירות? |
|
![]() |
# 43 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תראה לי חקלאי אחד שלא לוקח ערבי לעבוד אצלו. |
|
![]() |
# 44 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 45 |
הוסטסניון
|
בואו נסכם שיש טיפוסים כאלה וכאלה בלי קשר לגזע שלהם.
יש גנבים יהודיים ויש גנבים ערביים, יש רוצחים כאלה וכאלה.. חלאס להכליל ערבים... כאילו רק הם עבריינים. |
![]() |
# 46 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הערבים עובדים במטאים ויש המון ערבים שעובדים במטאים, וזה לא מפריע לאף אחד. ואני לא חושב שאפשר להכליל בנאדם רק בגלל מוצאו, אתם מדברים כאן כמו אנטי-ערבים במיוחד אתה Factor. |
|
![]() |
# 47 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 48 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם אני יודע בוודאות ... אבל בכללי - לא יקח ועל זה אני מתווכח ... מראש אני בחיים לא יחפש ערבי . (ולא רק אני, אבל אנשים אוהבים לשחק אותה ... שונא את הצביעות הזאת) כולכם ראיתם מישהו שעבד עם ערבי 3 שנים ... יום אחד הערבי ביקש להפגש איתו ברמאללה והיה מזל לאותו איש שהצליחו לקבור אותו בכבוד ... ולא בחתיכות . אי אפשר לסמוך עליכם, ואין סיבה שאני יבדוק את זה ...
# 49 |
אחראי פורום
|
שלום,
לכל אלו שאומרים שיש להם מקרה טוב עם ערבי. אם תוכלו לבדוק עם אותו בן אדם אם הוא דרוזי או ערבי. אני אומר את זה כי זה משנה ואף דיברנו על זה עם המורה לערבית... פשוט תענו.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וכן ... אני אנטי-ערבי מה לעשות ... אולי אתה גר בקיבוץ לא קשור לשאר הארץ ואתה לא רואה מה שאני רואה ... מה לעשות .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|