הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 24-04-06, 18:24   # 41
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MiShEo
עזוב את הסיוע וכל זה,את זה גם אנחנו עושים להם.
אבל אנחנו לא צריכים כל דבר לשאול את האמריקנים,כמו להתחיל פעולה להכנס בהם,אנחנו מדינה עצמאית.
אני לא יודע איפה אתה חיי..אבל פה אתה לא...אנחנו (אני,אתה,כולנו) חיים בגלל בעלי הברית שלנו...שזה מגיע מכספים ועד נתינת נשק ועוד המון דברים שבכלל אנחנו לא יודעים.
מדינה עצמאית?..על הנייר כן, במציאות?..לא כ"כ....
וכן, אם אנחנו רוצים פתאום לעשות פעולה נרחבת בעזה צריך אישור של ראש הממשלה..ואז הוא הולך ביחד עם היועצים והם אומרים כן/לא לפי מה שהם חושבים שתהיה התגובה מצד בעלי הברית..ככה זה עובד בכל העולם...גם ארה"ב לא באה והרגה את כל תושבי עירק, הכריזה עליהם כשטח צבאי סגור והחליטו להפוך את זה לחלק מארה"ב (או בשפה קלה יותר..כיבוש) נכון?...למה?..כי יש עוד כמה מדינות בעולם שלא היו רואים את זה בעין יפה והיה יכול להיות בלאגן שלם.
קיצר..אם אתה חושב שישראל קיימת בזכות עצמה והצבא שלה (שרובו ממומן ע"י ארה"ב) אתה טועה בגדול...וזה גם חשיבה די ילדותית.
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 18:27   # 42
s.o.s
חבר וותיק

מיני פרופיל

s.o.s לא מחובר  

ציטוט:
גם באשקלון יש את תחנת הכוח שיכולה למחוק חצי עיר ותשבית חצי דרום,
זה לא קשור בכלל,תל אביב לא שונה משדרות או אשקלון,בשלושתם גרים יהודים.
איזה שטויות
מה כבר יפגע בתחנת הכוח קאסם?!
ונגיד שיפגע בארובות של חברת החשמל
אתה חושב שקאסם יעשה לזה משהו?!
זה סתם צינור מעופף שעושה בום קטן
אם זה היה סקאד היה ממה לחשוש אבל זה שטויות משאתה מדבר שזה ימחוק חצי עיר וישבית חצי דרום
נרשמתי לאתר אחד שנותן איחסון חינמי
DEAD says:
והוא לא רצה לרשום אותי כי אני מלדבן
DEAD says:
אז נרשמתי לפרוקסי
איזה מלדבן
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 18:28   # 43
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי s.o.s
איזה שטויות
מה כבר יפגע בתחנת הכוח קאסם?!
ונגיד שיפגע בארובות של חברת החשמל
אתה חושב שקאסם יעשה לזה משהו?!
זה סתם צינור מעופף שעושה בום קטן
אם זה היה סקאד היה ממה לחשוש אבל זה שטויות משאתה מדבר שזה ימחוק חצי עיר וישבית חצי דרום
הוא חושב זה תחנת כח גרעינית אולי..חח...
בכל מקרה...קאסם קטן..לא מזיק יותר מדי...וקאסם קטן לא יכול להגיע לת"א...לכן..לת"א יגיעו רקטות גדולות ובגלל זה החשש..בכל מקרה..כלום לא יקרה אז מה אתם דואגים?...
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 18:32   # 44
SaDi
Permanently Banned

מיני פרופיל

SaDi לא מחובר  

WTF?
s.o.s,אתה אומר את זה בתור צחוק או מה?
פשוט נהייתי אדום לרגע,אני בשוק !!!.
אם אתה לא יודע פשוט אל תדבר! תאמת עכשיו אני בשוק
בום קטן? חחחחחחחחחחחח יאו אתה הורג אותי,
אתה יודע שנופל קאסם באשקלון גם בשדרות ובנתיבות שומעים את זה?
אתה עושה צחוק?

הצינור המעופף הזה הורג אנשים,וכן יכול להרוס תחנת כוח,אתה יודע שזה מקום רגיש? את זה אתה יודע? מה אתה עושה צחוק? אם אתה לא יודע פשוט אל תדבר!
וmeshuga,אז אנחנו צריכים להיות מדינה עצמאית במציאות,ולא להעזר בארה"ב.

עזוב אין טעם לדבר על זה יותר.

אני רוצה להבהיר את עצמי:
אולמרט צריך להתעורר!

Last edited by SaDi; 24-04-06 at 18:36..
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 18:35   # 45
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MiShEo
WTF?
s.o.s,אתה אומר את זה בתור צחוק או מה?
פשוט נהייתי אדום לרגע,אני בשוק !!!.
אם אתה לא יודע פשוט אל תדבר! תאמת עכשיו אני בשוק

הצינור המעופף הזה הורג אנשים,וכן יכול להרוס תחנת כוח,אתה יודע שזה מקום רגיש? את זה אתה יודע? מה אתה עושה צחוק? אם אתה לא יודע פשוט אל תדבר!
וmeshuga,אז אנחנו צריכים להיות מדינה עצמאית במציאות,ולא להעזר בארה"ב.
אבל אנחנו לא יכולים..בתור מדינה שהגרעון הכלכלי שלה מגיע לכמעט 5 מליארד שקל בשנה אנחנו לא יכולים להתנתק משום מקום...חוץ מזה שגם אחרי זה אנחנו תלויים בעולם, תאר לך שיהיה איסור על אוניות להגיע לישראל מהמדינות שהם באות?...לא יהיה פה כלום..ואני מתכוון כלום..לא דלק לא חשמל (בגלל דלק) לא כלום..אנחנו נגיע לימי הביניים...ואל תחשוב שארה"ב לא תלויים באף אחד..גם את הכניסה לעירק הם לא עשו על דעת עצמם ובכוחות עצמם.
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 18:36   # 46
s.o.s
חבר וותיק

מיני פרופיל

s.o.s לא מחובר  

מה אתה חולה?!
מקומוות רגישים לא נא במויים כמטרות לפגיעה קלה
הדבר היחיד שאפשר לפגוע בו בחברת החשמל זה הארובות שהם כל כך גדולות מבפנים שהם מחולקות לחלקים
אתה יודע שיש בפנים מעלית (לפני איזה חודשיים חבר של אחותי היה בפנים)
תאמין לי זה כלום
וקאסם הרג אנשים כשזה ישירות פגע בהם
וזה לא בגלל העוצמה שלו זה בגלל שזה פשוט נפל עליהם בעוצמה חזקה אבל מבחינת נפץ זה חרטא
נרשמתי לאתר אחד שנותן איחסון חינמי
DEAD says:
והוא לא רצה לרשום אותי כי אני מלדבן
DEAD says:
אז נרשמתי לפרוקסי
איזה מלדבן
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 18:40   # 47
SaDi
Permanently Banned

מיני פרופיל

SaDi לא מחובר  

חרטא? אתה באמת עושה צחוק,
אם זה היית מרגמה עוד הייתי אומר בסדר,
אבל תאמין לי שלא זה לא פגיעה ישירה.
ראיתי המון בשנים האלו שנופלים עלינו קאסמים
וזה לא היה ליד אנשים זה היה בשכונות של אנשים שהיו עוברים ונקלעו למצב הזה ונהרגו.
הקאסם האחרון שבו נהרגו השניים אפיק והמבוגר השני לא זוכר,
זה היה במרחק מאוד ארוך.

לידיעתך,
הם נהרגו רק מרסיסים.

ותאמין לי שאם זה יפגע במקום רגיש בתחנת הכוח תאמין לי ותאמין לי שאני ועוד כמה פה לא נהייה כאן הרבה זמן בגלל חשמל.

שוב אחי,
אין טעם לדבר על זה,שיפגע קאסם במקום רגיש בתחנת הכוח נשוב לדבר על זה.
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 18:53   # 48
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
אה, ותינוקות וילדים ומשפחות שלמות שנמחקו מקסאמים וקטיושות זה לא סיבה מספיק טובה ללכת "להראות להם מזה" ?

זה עצוב שאתה מעריך יותר "מקומות בין לאומיים" מאשר חיי אדם ...
כתה צפוי שדווקא את תפרש אותי ככה, אני לא אמרתי שחיי אדם יותר חשובים מאזורים בין לאומים, אבל לצערי כל עוד לא מגיע העניין לאזור בין לאומי זה לא מעניין את אף אחד (האם שדרות היא דגומא מספיק טובה לכך?)

ציטוט:
כולכם פה אומרים שאז תהיה לנו סיבה להפגיז את עזה.. אתם חושבים שאתם צודקים? לא נראה לי.

ברגע שאנחנו נעשה משהו מעבר למה שאנחנו נצטרך לעשות בעזה, הערבים ממדינות אחרות (ולצערנו לא חסר כאלה.. מצרים, ירדן, סוריה, אירן וכו') יתקיפו אותי בחזרה. ערבים עוזרים לערבים..
זה מה שיהיה.. המצב לא קל כמו שאתם חושבים :| גם אני פעם חשבתי ככה ולצערי טעיתי..

מקווה שיהיה טוב.
ברגע שתפגע תל אביב, זה יגע לכולם, ארצות הברית כבר אמרה שהיא לא מנהלת מגעים עם הפלסטינים, וכאמור עם עיראק תזרוק לכאן טיל, בסופו של דבר ימותו רק מליונים בודדים של יהודים ואילו מאות מליונים של ערבים, אז תאמין השיקול שיעשה השליט העירקי היא תמיד לטובתו.

ו-Fector אולי תניח רגע לאולמרט, למרות שאני לא הצבעתי עברו , אתה צריך להבין שהוא רק נכנס לתפקיד , ועדיין לא מודע לכל מה שקורה וכאמור עובר חפיפה כמו שפרץ.

וכל אלא שחושבים שאנחנו לא צריכים לנהל מגעים עם ארצות הברית, חבל מאוד , כי ברגע שנפסיק לעשות כן נגיד שלום למדינת ישראל.

תל אביב אינה שונה משדרות או מערים אחרות, אולי רק בגדולה, השוני בה הוא הנגיעה לעולם החיצוני, שדרות אינה מעורכת במצב כלכלי בין לאומי, לעומת זאת תל אביב כן, לכן ברגע שזה יפגע בעולם החיצוני אני מאמין שאנחנו נראה תגובה אחרת מצד ארצות הברית ואולי ישראל, ושוב פעם אני לא אומר שדשרות או ערים אחרות שונות מתל אביב, ואם ניקח את העובדה, שגם שם יהודים נפגעים וגם כאן אנחנו מפספסים נקודה חשובה, יש לציין כי כל עוד אזרחים נפגעים זה חשוב - כאמור במיוחד בתל אביב וזה מהסיבה שציינתי לעיל, ומי שיודע לקרוא בין השורת יבין גם סיבה נוספת - לצערי.

ורק שאלה, הם יכולים להגיע להרצליה? תודה למשיבים.
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 19:00   # 49
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
כתה צפוי שדווקא את תפרש אותי ככה, אני לא אמרתי שחיי אדם יותר חשובים מאזורים בין לאומים, אבל לצערי כל עוד לא מגיע העניין לאזור בין לאומי זה לא מעניין את אף אחד (האם שדרות היא דגומא מספיק טובה לכך?)

ברגע שתפגע תל אביב, זה יגע לכולם, ארצות הברית כבר אמרה שהיא לא מנהלת מגעים עם הפלסטינים, וכאמור עם עיראק תזרוק לכאן טיל, בסופו של דבר ימותו רק מליונים בודדים של יהודים ואילו מאות מליונים של ערבים, אז תאמין השיקול שיעשה השליט העירקי היא תמיד לטובתו.

ו-Fector אולי תניח רגע לאולמרט, למרות שאני לא הצבעתי עברו , אתה צריך להבין שהוא רק נכנס לתפקיד , ועדיין לא מודע לכל מה שקורה וכאמור עובר חפיפה כמו שפרץ.

וכל אלא שחושבים שאנחנו לא צריכים לנהל מגעים עם ארצות הברית, חבל מאוד , כי ברגע שנפסיק לעשות כן נגיד שלום למדינת ישראל.

תל אביב אינה שונה משדרות או מערים אחרות, אולי רק בגדולה, השוני בה הוא הנגיעה לעולם החיצוני, שדרות אינה מעורכת במצב כלכלי בין לאומי, לעומת זאת תל אביב כן, לכן ברגע שזה יפגע בעולם החיצוני אני מאמין שאנחנו נראה תגובה אחרת מצד ארצות הברית ואולי ישראל, ושוב פעם אני לא אומר שדשרות או ערים אחרות שונות מתל אביב, ואם ניקח את העובדה, שגם שם יהודים נפגעים וגם כאן אנחנו מפספסים נקודה חשובה, יש לציין כי כל עוד אזרחים נפגעים זה חשוב - כאמור במיוחד בתל אביב וזה מהסיבה שציינתי לעיל, ומי שיודע לקרוא בין השורת יבין גם סיבה נוספת - לצערי.

ורק שאלה, הם יכולים להגיע להרצליה? תודה למשיבים.
איזה חפיפה פרץ יעבור?
אני לא רואה אותו בתור שר בטחון..
אני רואה אותו כשר תיירות, כי שם פשוט אין מה שהוא כבר יכול להרוס!
והחוק המטומטם של ה1000 דולר שכר מינום זה חוק מטומטם, שזה יצא לפועל, אתם תראו איך מפעלים, וחברות קטנות יתחילו לפטר עובדים.
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 19:07   # 50
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי vajda
איזה חפיפה פרץ יעבור?
אני לא רואה אותו בתור שר בטחון..
אני רואה אותו כשר תיירות, כי שם פשוט אין מה שהוא כבר יכול להרוס!
והחוק המטומטם של ה1000 דולר שכר מינום זה חוק מטומטם, שזה יצא לפועל, אתם תראו איך מפעלים, וחברות קטנות יתחילו לפטר עובדים.
יכול להיות שאני לא הבנתי את מה שקראת או שפשוט לא קראת מה שאני כתבתי.

מעולם לא אמרתי שפרץ הוא שר הביטחון - אמרתי שפרץ אמור לעבור חפיפה לתפקיד מסוים, לא וראה את הקשר לשכר המינימום כאן, ותתפלא שדווקא בתיירות יש הרבה מה להרוס.

אבל במשפט אחד או יותר נכון מילה אחת, מה?
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום