|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, בואו כולנו נסכים...שהחלק היחידי שבאמת מעניין בבגרות הזאת...היחידי שאפשר לקרוא בלי לחשוב על דברים אחרים ואז להתקע על שורה אחת.... זה מלחה"ע הראשונה.....שזה אותי אישית ממש מעניין.....ולדעתי חבל שלא התעמקו בזה מספיק. |
|
![]() |
![]() |
# 42 |
הוסטסניון
|
ב-ה-צ-ל-ח-ה לכל הנבחנים
![]() ![]()
![]() |
# 43 | |
חבר וותיק
|
ניקו לא קשה
משעמעם אין זה כזה לא מעניין בגלל זה קשה ללמוד את זה זה לא נכנס לראש דוגרי לא מעניין אותי יהודים בארצות האיסלם ולא מעניינים אותי כל הנושאים האלו מחר אחרי הבגרות אני שוכח הכל!!! ואיזה באסה כבר מחר יום מרוכז בלשון בעע
![]() |
![]() |
# 44 |
הוסטסניון
|
בהצלחה לכולם!
# 45 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ולמי אכפת מלשון....עוד מקצוע מטומטם שלאף אחד לא אכפת ממנו. הסטוריה לדעתי זה מקצוע שצריך להוריד אותו דחוף מהבגרות, בגלל שהוא לא מפתח כישורים, והוא בנוי על זיכרון משמע, אין לך זיכרון מספיק טוב, אתה לא תצליח אותו שזה אומר שהממוצע בגרות שלך ירד שזה אומר דפק. הוא לא מפתח שום כישורים, לדוגמא..ספרות מפתח יכולת הבנת הנקרא וניתוח (למרות שגם הוא מקצוע מטומטם)...לשון...כתיבה נכונה...מת' אנגלית זה כבר ברור. אבל הסטוריה, כלום, רק זכרון ולדעתי זה ממש עצוב שזה ככה, ואם כבר לעשות, למה 2 יחידות למען השם. |
|
![]() |
![]() |
# 46 | |
חבר וותיק
|
אין ארץ ספציפית לכל שינוי אנחנו נותנים דוגמה אחרת...
או שאולי עוד לא למדתי את משאתה מדבר עליו חח נשאר לי טיפ טיפה ללמוד ואני מוכן למחר ![]() ![]() ![]() אחרי זה לעשות חזרה פיצית בריפרוף ומחר בבוקר חזרה של שעתיים וזהו לעבור תבגרות ![]()
![]() |
![]() |
# 47 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 48 | |
חבר וותיק
|
אמממ הדוגמה כן ?
![]() למשל דוגמה לביטויי הכלכלה זה משפחת ששון בעירק וצריך להרחיב ... מעמד חוקי ומשפטי זה למשל באלג'יריה שקיבלו אזרחות צרפתית מלאה וכו'...
![]() |
![]() |
# 49 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה עושה על גורמים לאנטשימיות קהילה וכל זה לא ? |
|
![]() |
![]() |
# 50 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
לנו בחרו את אלג'יר..
במתכונת שכחתי את השם של אלגיר אז השארתי למורה קו ריק חחחח... שונא הסטוריה++++לשוןןןןןןןןןןןןןן........ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|