![]() |
# 41 |
חסום
|
אני הבעלים של לומ
ואני לא חייב לכם דין וחשבון כי אתם לא לקוחות שלי. אתם לקוחות של לקוחות שלי ואנחנו למטה מאתמול בלילה למי שיש לקוח שלי מוזמן לפנות אליי אך ורק אם הוא לקוח שלי. שיהיה שבת שלום לכולם. |
![]() |
# 42 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ביקשתי אני רק אומר לך..
|
![]() |
# 43 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אבי,
תענה לי באייסיקיו+תאשר אותי-זה עידן. בכל מקרה, אני מקווה שהיום הכל יחזור לשגרה.
אחראי פורום
|
אחלה עסק, בהצלחה אבי!.
לקוחות של ריסליירים שלו - עשו טובה, עזבו אותו...הוא לא קשור אליכם... המשך יום נעים ושבוע טוב.
חבר בקהילה
|
טוב אני לקוח של lom ישירות!
ות'אמת? עד לרגע של הנפילה הזאת אתמול בערב הייתי מרוצה עד הגג. היו כמה קטעים לא משהו אבל בתכ'לס כולנו בני אדם ולמרות שאני משלם להם זה לא אומר שהם צריכים 24 שעות לחכות לשיחה ממני. אני הייתי באמצע מס' פרוייקטים שינויים בעיצוב ובתוכן ובהכל ופטעום: איאפשר להתחבר לFTP ואחרי זה איאפשר לצפות בעמודים. בקיצור זה ממש פגע באמון שלי בחברה... עשרות שיחות לאבי שלא נענו, מס' מיילים לאבי וליוסי ולבסוף יוסי ענה לי. אם הזמן זה ישכח אבל בכל זאת. הייתי מאוד רוצה לדעת מקסימום תוך כמה זמן האתר שלי יחזור לפעילות כי הגולשים מחרפנים אותי. תודה. |
![]() |
# 46 | |
חסום
|
ציטוט:
ב.שזה יחזור אתה תדע. שבת שלום |
|
![]() |
# 47 |
חבר בקהילה
|
א. דניס
ב. אני צריך לדעת עכשיו. |
![]() |
# 48 | |
חסום
|
ציטוט:
בהודעה הקודמת. |
|
![]() |
# 49 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
יש לך תלונות על השרת?...תגיד את זה למי שקנית ממנו, ואם הוא ירצה, הוא יבוא בטענות לאבי. עד שלא תהיה לקוח ישירות מאבי, תשמור על אשכול נקי. |
|
![]() |
# 50 |
הוסטסניון
|
חבל שזה ככה עכשיו
![]() דרך אגב...עכשיו יום שבת, 6 בבוקר (בול ![]() אני לא לקוח שלכם אבל מתוך סקרנות כמה זמן בינתיים כבר עבר?? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|