|
![]() |
# 1 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
# 2 |
חסום
|
אלעד שלחתי לך הודעה פרטית עם שאלה איך להגיש לך את האתגר
איך אתה מעדיף? לקבל קובץ שתפתח אותו בVS.NET ותראה את כל הקבצים ואת כל הקודים לקבל רק את הקוד של הפונקציה |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אממ שלחתי תתשובה שלי בפרטי קיבלת ? =\
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לא משתתף באתגר
אבל הכנתי לכם קוד שעושה משולש פסקל מעוצב כמו שצריך: http://uknown.0wnz.net/index.php מקווה שאהבתם ![]() ד"א מספר השורות כמו אצל כולם מוגבל ל20 תהנו, אין יותר מדי לוגיקה בתרגיל הזה ד"א צריך רק לקלוט ת'דרך להשיג את הסכום, לא משו רציני עדיף היה בתור אתגר לתת לאנשים למצוא דרך לעצב את זה כמו שצריך כי להבין איך המשולש עובד זה חשיבה של כמה דקות
מתכנת מקצועי (ידוע גם כUnknownGod) שנות נסיון רבות בפיתוח אתרים ואפליקציות WEB Last edited by Unknown; 23-07-06 at 17:41.. |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
ואו פצצצה ..!!...
אתה הכנת תתמונות?=\ |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הכנתי הכל כדי שזה יראה כמו בדוגמא
# 7 |
הוסטסניון
|
ואו אז אין לי מה להגיד לך זה פשוט חזק !!..
כל הכבוד ![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל הוא סך הכל בשביל התמונה הזאת צריך רק לקבוע לתאים בטבלה תמונת רקע. אפשר לעשות את זה אפילו עם CSS בלי לגעת בתכנות. \\ כמובן שבלי להתייחס לעיצוב של הצורה אם אתה כבר מסתכל על העיצוב, תסתכל על הצד הטכני שלו, כמו למשל שהוא קובע SIZE לפי אורך המספר וכו... |
|
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
סמוך עלי שזה קצת יותר מלעשות רקע לטבלה והכל תחשוב שאתה מריץ פונקציה ובכל שורה מספר אחר של תאים מלאים ואתה צריך למצוא את הדפוס בשביל לסדר את התאים בצורה נכונה וואלה כשאתה קורא את זה ככה סתם זה נראה פשוט, אבל זה לא ממש ככה
# 10 |
Fatal Error
|
חבר'ה,
קיבלתי את התשבות לאתגר מ: בניה, amirs_5, AFI, Tal Aviel ו mlnn מי שפספתי אותו ופתר את האתגר ורוצה להגיש, מוזמן לשלוח לי היום מסר אישי. אני ותומר נעבור על הקודים במהלך השבוע ![]() ערב טוב אלעד
|
|