|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מילה של "עובד בעסק" טובה כשל מילה של בעל העסק, העובד של העסק מייצג את בית העסק. בהתחשב שהעסק שלך, תדאג לקחת על זה אחריות. מה גם שלא מדובר בתביעת מליונים. דניאל. |
|
![]() |
# 42 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כתבתי על מה שסגרתי איתו, אני סגרתי על דומיין עולמי, והוא (יוסי) אמר שהוא גם יכתוב עליי ביקורת, ואני חשבתי שזה נכון לציין את זה באשכול, שגם אין לו מילה. ואני לא רב איתו על הביקורת, הוא הבטיח לי דומיין על הקידוד, ולא קיבלתי את הדומיין. |
|
![]() |
# 43 | |
חסום
|
ציטוט:
וואלה אז כל אחד עכשיו שעובד איתי יתחיל לחלק לאנשים דברים על חשבוני ?ממש לא ואני לא ימשיך להתווכח על הנושא הזה. שבת שלום לכולם. |
|
![]() |
# 44 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
תגיד שזו אחריות של העובד שלך? שישברו את הראש מולו? במידה ויש תיעוד לזה שמשהו נסגר מול עובד שלך, והעובד שלך מודה בעניין - עניין סגור. זה לא צריך להיות על חשבונך, נקה את זה מבחינתך מהמשכורת שלו. מה גם שהבנתי שאת ה"תמורה" מצד פותח האשכול קיבלה החברה, ולא "העובד" שלך באופן אישי. אם העובד שלך לא מספיק אחראי, אולי הוא לא צריך להיות העובד שלך, בכל אופן, האחריות היא שלך. שבת שלום. Last edited by דניאל; 18-08-06 at 21:27.. |
|
![]() |
# 45 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
המקודד קבע עם יוסי על התמורה, ללא ידיעת אבי. ואבי - הדומיינים נרכשים מכספו - מהויזה שלו. זה שיוסי סיכם איתו על זה זה לא קשור לאבי.. ד"א אתה משווה בכלל בין 2 דברים שונים. (ועוד משהו , במידה, אתה שואל על מידה... ולא בתנאי ![]()
# 46 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל אני לא סגרתי עם הבן אדם על התכנות רק לאחר שהבן אדם תכנת את האתר אני ידעתי שהוא המתכנת. אם אני זה שהיה סוגר איתו הוא היה מקבל ממני מה שמגיע לו. |
|
![]() |
# 47 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
בכל אופן, על חלב שנשפך... וצריך כרגע למצוא פתרון הולם לבעיה שנוצרה. Expert-Serv.Co.iL, אותה הדוגמא בדיוק כשמדובר באחריות, העניין הוקצן בכוונה. דניאל. |
|
![]() |
# 48 | |
אקס מנהל
|
אבי, אם יוסי רק עובד אצלך בעסק למה כתוב לו הדבר הבא בחתימה?
ציטוט:
|
|
![]() |
# 49 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נכנסת לעסקי ציוד המחשבים דומיין ב 8 $ אתה לא יכול להביא כדי להרגיע את הרוחות ? לא מבין אותכם
# 50 | |
חסום
|
ציטוט:
אני לא הבטחתי שום דבר ואני לא חייב לו שום דבר. ודימה זה שרשום לא אומר שהוא מנהל העסק או בעל העסק אני בעל העסק היחידי אני זה שמשלם אני זה שמוציא את הכספים ואני זה שמחליט מה יהיה בעסק. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|