|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
משתמש - היכל התהילה
|
לצערך הרב, למרות ההבחנות הדביליות שלך, קראתי את כל מה שכתבת.
אז תמשיך לעבוד שם, תהנה. |
![]() |
![]() |
# 42 |
הוסטסניון
|
היה כתוב בתנאי שימוש על חשבונית מס...אתה יכול להסביר יותר מה הם רוצים שם?
# 43 |
חבר בקהילה
|
נראה אחלה שירות! אני רוצה שאני אהיה רשום לשירות, והצ'ק יגיע לאמא שלי...
ועוד שאלה: נגיד ששמתי את הפרסומות באתר שלי, ופרסומת אחת מאוד מעניינת אותי, אני לא יכול להשאיר פרטים? תודה מראש, בראל. |
![]() |
![]() |
# 44 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כמובן שאתה לא חייב להיות עסק רשום, אלא אתה יכול להוציא חשבונית בקלות דרך האתר הבא: http://www.freelancer.co.il במידה ויש לך שאלות נוספות בנושא קבלת התשלום, אנא פנה אל התמיכה(אני לא מתעסק בנושא זה). ציטוט:
בנוגע לשאלה השניה, אני לא בטוח בנוגע לזה, אני אברר ואחזיר לך תשובה עוד היום.
![]() |
# 45 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הרבה אנשים מפחדים להשאיר מספרי טלפון מחשש לרמאויות, הצקות בטלפון ואיומים. אתם בודקים מה אתם מפרסמים נכון? |
|
![]() |
![]() |
# 46 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 47 |
הוסטסניון
|
בהצלחה טל
אבל שאלה חשובה פירסמתי לחברים תאתר כולם נכנסו ואמרו יאללה הוא מרוויח כסף נעזור לו 100 איש ביחד באותו רגע השאירו פרטים וכן כולם יענו לך בפלאפון כולם ! משהו בזה לא חוקי ? עכשיו איך אני אדע שעשיתי כסף ואני אקבל אותו על בטוח ? יענו איך אני אדע שלא תגידו לי בסוף רימית ככה וככה ? מאיזה סכום אני מקבל תכסף ? ואם יש לי שאתר ששמתי תפרסומת וואללה ? אפילו איש אחד לא רשם פרטים מה עושים אז ? יענו לא יצא לי מזה כלום ? |
![]() |
![]() |
# 48 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
20 אנשים נכנסו והשאירו פרטים ואף אחד לא באמת רצה את הפרטים(או נרשם לשירות). מעלה חשד? ועוד איך.. מקרים כאלה יבדקו ובאמת שאין טעם לנסות את המערכת. היא מספיק מתוחכמת כדי לעלות על רמאויות. אתה מוזמן להגיע למשרד ברעננה ולבדוק עד כמה אנחנו אמינים. את הכסף אתה מקבל החל מ100 ש"ח כל חודש. במידה ולא הגעת ל100 ש"ח במהלך החודש, תקבל את הכסף לאחר 3 חודשים. לא יקרה מצב כזה, במידה ויהיו כניסות לפרסומות(ואין סיבה שלא יהיו), יהיו גם לידים.
![]() |
# 49 |
הוסטסניון
|
בהצלחה ..
![]()
# 50 |
הוסטסניון
|
אתה מוזמן לבוא אלי לבית ולראות עד כמה אני רמאי
לא אמרתי רמאות ! אמרתי חברה שלא מעוניינים בשרות אבל "מרצונם" הופנו לשירות כן יענו לטלפון והכל אז אני יקבל תכסף ? אולי "המערכת" שלכם תראה שאני מרוויח כסף אז היא "תגיד" שרימיתי ? אנחנו ישראלים בגלל זה אני חוקר אי אפשר להאמין על כלום בישראל היום ! גם לא אם תזמין אותי למשרד ברעננה ! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|