|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מה קיצור בזה אבל?:S
|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
דווקא יש הרבה שימוש בזה , סתם אני יביא דוגמה -
נגיד אתה צריך לעשות עבודה ולהביא מקור מידע מדויק , מה אתה תכתוב בהדפסה ? זה : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...99%D7%A4%D7%94 [שאח"כ היא לא תוכל להכנס לזה או שאיקח לה הרבה זמן] או זה : size.co.il/u.php?id=163 [הרבה עשיתי קישור] השקעה של כמה שניות ויש לך משהו הרבה יותר מועיל , גם לא דורש הרשמה . חוץ מזה עוד שירות שאהבתי זה ההפיכה מג'יבריש , סוף סוף אני יוכל לקורא מיילים בGmail שמגיעים לפעמים בעברית ונהפכים לג'יבריש , כנס HotMail .
# 3 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
שמח שמצאת שימוש בשירותינו. תודה רבה ובוקר טוב.
# 4 |
חבר וותיק
|
LOL זה קיצור ?????
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
# 6 |
מנהל ראשי
|
רעיון נחמד (אם כי לא מקורי),
מה שכן, בשביל שיווצר שימוש יעיל בקיצור לינקים תוסיף אפשרות של clocking. |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
לדעתי צריך שזה יהיה לא לפי id, אלא לפי צירוף אותיות רנדומלי, נחמד.
|
![]() |
# 8 | |||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
אני לא אשלח אותם פה כי מי שיש לו שימוש באתר לא צריך את הרשימה הזאת. ציטוט:
ונכון, זה מגוחך, לך תבין מה אנשים מנסים לעשות בימינו פחח...אפסים. ציטוט:
ציטוט:
לפחות משהו שהנחתי שיקרה מראש- כניסות יחסית רבות לאשכול בשל הכותרת אני מניח (רבות יחסית לשאר האשכולות בדף הראשון).
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 28-09-06 at 19:43.. |
|||||
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
קהל היעד של האתר הלועזי הוא הרבה, הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גדול.. זה לא רלוונטי לעשות כזה שיוון, והייתי רוצה לדעת מאיפה קיבלת את המידע של ה20 מיליון קיצורי באתר הלועזי, אני מניח שמאותו אתר - לא אובייקטיבי, ואם זה לא מהאתר הלועזי אין לדעת את האמינות של אותו מקור, ככה שתשכח מהאתר הלועזי הוא כלל לא קשור לפה. ולא סתם זרקת משפט, אתה הגבת על הביקורת שלי, וכשאני אמרתי משו' על התגובה שלך אתה ענית בניגוד מוחלט למה שאמרת בפעם הראשונה, זה לא מראה על רצינות ובטח שלא כאשר מדברים על המועילות של האתר, אין לך כוח להגיב? אל תגיב בכלל... אתה פשוט יוצא פחות רציני כל פעם. אני יתן לך אימרה של מישהו יותר מנוסה אמר בנושא שקצת קשור, אם אתה עומד מול משקיעים ואתה לא מצליח להסביר את הפרוייקט שלך ב3 דקות, אין טעם בפרוייקט. אז יופי שעכשיו אתה לוקח את הזמן וחושב אילו שימושים יעילים יש בפרוייקט שלך, את זה היית צריך לעשות לפני והיית צריך גם לתת אותם בתוכן האשכול שלך. |
|
![]() |
# 10 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
ואני ממש עצוב שאני לא יוצא רציני מפורום...פורום(!)- מי שעושה את עצמו יותר מדי רציני פה פשוט צבוע. ציטוט:
וההבדל פה הוא שאותך ואת כל הפורום אני לא צריך "לקנות", בעל פרוייקט כן צריך לעשות זאת למשקיעים. ציטוט:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|