![]() |
# 41 |
חבר וותיק
|
חבל אחי
שמחתי לדבר איתך חח
# 42 |
Whatever
|
טל, תפסיקו לשלוח ספאם!
אני לא רשמתי את עצמי לשום Mailing list שלכם, אז מספיק, אם תתן לי אפשרות ליצור קשר עם טום אולי יהיה אפשר להסדיר את זה
# 43 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה לא אנחנו שולחים את זה !! לפי מה שראיתי בפורום ביקורות, כבר אגיב גם בדיון הזה.. אני זוכר שתום עיצב מין הודעה כזאת, יש לנו גולשים באתר ששולחים לנו הזמנה דרך אתר החברה ומבקשים בעצם להתעדכן במבצעים בחברה. אנחנו שולחים להם את זה לא באופן של הצפה, וכמובן לא בספאם! אין לי מושג אפילו איך לשלוח ספאם! אז על מה אתם מאשימים אותי פה?! כמו שהבטחתי ל siteam, אני מבטיח לבדוק את הנושא. וכל מי שקיבל את האימיילים הללו יקבל ממני אישית ה"פ. טל.
![]() |
# 44 |
חבר פורום
|
:\
שמחתי לדבר איתך טל =] תשאר בקשר.... ואל תשכח אותי עם ההתקנה של הסורס על לינוקס ![]() חחח
# 45 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני עדיין מחפש את זה האמת :|
![]() |
# 46 |
חבר וותיק
|
מה אתם תוקפים אותו ?!
נשלח אליכם דואר ספאם ?!זה חוקי וחוץ מזה.למה אתם חושבים שיש לו אינטרס לעשות את זה?. אני מכיר את טל ואין מצב שהוא עשה את זה. אגב,יש כאלו שיעשו דברים על מנת להוציא לחברות רושם רע.ולחברה מצליחה כמו זו,למה לא?. בכל אופן טל,לדעתי אל תפרוש תמשיך עם זה עד הסוף ותשקיע גם בלימודים.(לחברה תתפנה 20 שעות בשבוע,בערך) אבל אם זו החלטתך,מי יכול לשנות זאת. אז בהצלחה בהמשך,תחזור כמה שיותר מהר. בברכה,דודי כהן. |
![]() |
![]() |
# 47 |
Winner
|
בהצלחה בהמשך דרכיך
אתה אחלה בנאדם אין הרבה כמוך |
![]() |
![]() |
# 48 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה עדיין לכולם.
עזוב, בקשר לדואר ספאם, אני ממשיך לבדוק את זה. אני רוצה להגיע לבנאדם שמעיז לעשות את כל העניין הזה ולפגוע בנו. טל.
# 49 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
איזה מטורף הבן אדם |
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שמור את התגובות שלך לעצמך, בסדר? זה שאתה מנהל זה לא אומר שאתה צריך לתפוס מעצמך. אנחנו לא עד כדי כך נואשים כדי לפרסם את עצמנו בספאם.. תוריד פרופיל.. עשה טובה.. תודה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|