|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר בקהילה
|
בקשר לאלון, אתה באמת מתלהב יותר מידי עם הגילאים של הלקוחות שלך, איך שאתה מדבר זה כל כך ילדותי, אתה ממש ממש מתנהג כמו ילד, אני למדתי תיקשורת 3 שנים, וזה בכלל לא עוזר בבניית אתרי אינטרנט... ואם אתה חושב שזה עוזר לך בפירסום, אתה טועה.
ס"ה עוד ילד שחושב שהוא התבגר. |
|
|
# 2 |
|
חבר וותיק
|
יואו אתם יודעים מה אני שונא בהוסטס?
שלא משנה איזה נושא תפתח או מה תגיב , מילה אחת של מישהו גוררת 40 הודעות ספאם של קללות , הקנטות וויכוחים ... סה"כ אתם טוחנים מים ! צאו מזה .... פותח האשכול בסה"כ נתן ביקורת כל מה שמצפים ממכם זה לקרוא ולהפנים ... את הדעה שלכם תפתחו בנושא חדש ... חאלס לגרור את כל ההודעות בפורום לספאם ולנסות להראות מי יותר בוגר למי יש יותר למי יש ככה וכמה זה שווה לעומתי ... זה מילים של ילדים שעדיין לא התבגרו ... אני מקווה שתבינו שאני לא בא לריב או להדריך , סתם נותן לכם נקודת מחשבה.... קיצר לעיניין הנושא : נראת חברה רצינית - חלק מהעיצובים יפים חלק לא .... התיכנות נראה טוב . קיצר שיהיה בהצלחה . |
|
|
# 3 |
|
חבר על
|
בחיי, דיון כזה ילדותי עוד לא ראיתי, בעצם כן, זה עם הג'ינסים
![]() בקשר למה שאור אמר (על זה שהולכים לתבוע את אלירן prinstyle) אופיר (ofir8 או perfectstyle) הולך לתבוע אותו על העתקה מתמשכת, עם הרבה עדויות.
# 4 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז תקשיב לי אופיר מדבר הרבה ולא עושה כלום. אם אלירן ירצה להגיב (בעוד שבוע כי הוא בפנימיה) הוא יספר לך תסיפור. אבל גם לאופיר לא חסר הוא מחפש את אלירן כל הזמן. |
|
|
|
# 5 |
|
הוסטסניון
|
סלחו לי, אבל כולכם פה מקשקשים בשכל לגמרי!
טל לא זכור לי שאתה התנסת בשירות לקוחות של אלון ושל פיקסליין בכללי. אלון עשה בשבילי מעל ומעבר ממה שהוא היה צריך, אף פעם אבל אף פעם! לא התחמק ממני! גם שהוא היה בחו"ל, גם שהוא היה עסוק! כשהייתי צריך משהו, הוא דאג לי, גם שממש הוא לא היה צריך. טל אין לך מושג איזה ניסיון יש לאלון בכל עניין של בניית אתרים, עיצוב אתרים, אחסון אתרים, שירות לקוחות וכו'... פשוט אין לך מושג! אז אני מציע לך שלא תדבר באוויר.. כי באמת שאין לך מושג קלוש עם מי ומה הוא באמת עושה.. |
|
|
# 6 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולך יש מושג איזה ניסיון יש לי? אני מאמין שלא. אני סך הכל אמרתי שלא יתנשא וימצא לכל דבר תירוץ (לגבי העיצוב) ואני לא מדבר באוויר אני רואה דברים שהוא הציג ולפיהם אומר, לפחות תדע מה אומר המפשט "לדבר באוויר" אז תרשום אותו טל. |
|
|
|
# 7 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא.. בעינך זה תירוץ, בעיני אתה מקשקש בשכל. לדעתי אלון צודק כאשר הוא בחר ללימון עיצוב ילדותי יחסית מכיוון שפותחי האתרים בלימון הם ילדים קטנים. לגבי ביקורת, העיצוב לא צריך להיות מרהיב יותר מידי ולדעתי הבחירה בסגנונות העיצוב בביקורת וגם בלימון הם נכונה ביותר. אתה ושאר האנשים פה יותר מידי צרי עין בשביל להבין זאת! אני מניח שבביקורת לא הושקע מלוא הכישרון של מעצבי פיקסליין. אז אין לכם מה להגיב פה על תחום העיצוב! לא יודעים לעצב כאלק... לא בעיצוב אתר אחד מודדים את כישרון המעצב. |
|
|
|
# 8 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
Last edited by loading; 06-11-05 at 19:00.. |
|
|
|
# 9 |
|
חבר על
|
עזוב אלון, הוא חושב אולי שאני מתעצבן או משהו מהסגנון דיבור הזה..
האמת, לא מזיזה לי כאן אף תגובה. [כן, אני לא צבוע. אני אומר מה שצריך מתי שצריך ולמי שצריך] רק התגובה של חי היתה המציאותית ביותר, ולקחתי לתשומת ליבי. היתה פה רק כמה תגובות שלא ממש הבנתי את ההקשר שלהן - אני אמרתי שאני איזה מקדם אתרים דגול? לא עשיתי דבר אחד למען קידום פיקסליין בגוגל, ותאמינו לי, לא חסרות שיטות, אבל אני לא חושב שאני צריך את זה, בבוא הזמן זה יגיע לבד. יאללה בקיצור מנהלים תנעלו בבקשה... |
|
|
# 10 |
|
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
פיייי לא הייתי פה קצת ישר כולם מתחילים לריב פיי פיי פיי
נעול חבר'ס. המשך יום נעים... |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|