|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
# 41 |
|
הוסטסניון
|
אז אני אומר תכנת שהאתר יעלה מהר :P
|
|
|
|
# 42 |
|
Whatever
|
|
# 43 |
|
עסק רשום [?]
|
לא נראה לי שתגרום לאתר שמאוחסן בסין עם פינג 800 לישראל לעלות מהר....ולא משנה איזה מערכת אתה מתכנת... P;
|
# 44 |
|
הוסטסניון
|
חחח את האתר שלי לוקח לו שעה :\
אני לא מדבר על לתכנת אתרים אלה לתכנת את שלכם ! |
|
|
|
# 45 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() בהצלחה |
|
|
|
|
# 46 |
|
חבר בקהילה
|
טוב אז זה רץ על מערכת לינוקס גראפית (), ויש באג קטן:
- תודה - אני חושב שהתמונת שגיאה מדברת בשם עצמה חחח (כנראה שעוד מישהו בדיוק השתמש בפונקציה באתר ואני נכנסתי ללינק של קוצ'י אז...) בכללי, רעיון מאוד מאוד מאוד מקורי ומוצלח. עד כה נראה טוב ![]() תנסו להריץ את זה על בסיס פיירפוקס, ולא על בסיס אופרה. מה שכן תנסו גם להתקין פונט אריאל בשרת :P (הפונט העברי נראה זוועה) - נערך ע"י Tomer: תודה על הדיווח.
|
|
# 47 | |
|
Whatever
|
ציטוט:
לעבור לפיירפוקס זה בעייתי כרגע, כנ"ל ל Internet Explorer, אך אני עדיין מנסה.
|
|
# 48 |
|
הוסטסניון
|
עד כמה שהבנתי מהמערכת היא עובדת על בוט שמצלם ומחזיר תמונה, בכל מקרה כדאי להסתיר את הטולברים למעלה (יש אפשרות להסתיר)..המון אתר לא נתמכים כי הבנתי שזה מאופרה, אבל צריך להיות איזה תוסף לאופרה שמאפשר לראות IE...
בגדול, יפה מאוד!
|
# 49 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
(אגב אני לא מבין מה כזה סוד בתמונה שהבאתי ובמה שכתבתי בסוגריים, אבל בכל זאת אני יכבד אותך :P)אה אגב, אם אתם תצליחו במעבר לפיירפוקס אני מאוד ממליץ על תוסף בשם Fireshot שלוקח פרינט סקרין שלם מכל האתר. זאת אומרת אם האתר באורך של 2000 פיקסלים זה עדיין יצלם את כולו במקום לצלם רק את החלון הנוכחי שפתוח.
|
|
|
# 50 |
|
מנהל ראשי
|
אחלה רעיון
![]() בהצלחה. |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |