|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
אני לא מבין מה שאר אוהדי הקבוצות כל כך שמחים,
אחרי הכל אנחנו לקחנו דאבל והיינו טובים ממכם ככה שעדיף לכם לשתוק. בנוגע למשחק אתמול, השחקנים של בית"ר פשוט ביישו את הסמל וצריך לקנוס את כולם (אם אפשר) והכי חשוב - ששום יילך הביתה. לא רק בגלל הכישלון השנה, אלא גם בגלל הכשלון בשנה שעברה בית"ר בנתה פה קבוצה לאירופה כבר שנתיים ברציפות ונכשלה. לדעתי היחיד שהביא קבלות כשהיה בארץ, הוא לואיס פרננז כשהוא היה בבית"ר ראינו את בית"ר קבוצה שמשחקת יפה וראינו פה זרים איכותיים שלא נראו בארץ!
# 2 |
נשמה של הפורום
|
איפה הבדרנים שחשבו שבית"ר ברמה של ברצלונה?
עודד יומיים למניאק...להביא שימשיותתתתתתתתתתת
# 3 | |
Winner
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
נשמה של הפורום
|
לא הביאו לי
![]() בכלל, אני שונא את היחס של המוכרים בגרבר לב המפרץ. מתחבאים מאחורי הזכוכית הממוגנת שלהם, עם יחסי אנוש ברצפה, ופרצופים שמדכאים אותך, נותנים לך הרגשה "למה באתי בכלל לפה?"... יאללה...שיגיע שבת...
# 5 |
חבר וותיק
|
אני לא מבין כולם ישר מאשימים .. כאילו ששום אשם ... במשחק הראשון הוא היה מאמן טוב כי הוא ניצח אבלבמשחק השנ ישהוא הפסיד הוא כבר מאמן לא טוב
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
שום לא עמד בהם גם העונה וגם בעונה שעברה ולכן הוא צריך ללכת הביתה ומהר.
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
למה שום לא עמד בהם ? הוא עמד בהם כמו גודל במשחק הראשון זה שבמשחק השני השחקנים שלו שיחקו כמו לא יודע מה זה לא אמור להיות אשמתו הוא נתן את המערך את המטרות של המשחק .. לא יודע לא נראלי שהוא צריך ללכת הבייתה בגלל זה אולי הוא אשם אבל לא ב 100 אחוז
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם היית אומר לי ששחקן אחד או שניים לא שיחקו טוב הייתי אומר שזה לא בעיה של שום. אבל ברגע שכל ה 11 לא שיחקו טוב,והוא לא עשה חילוף כבר לאחר ה 2-0 בדקה ה 20. לא יודע מה שום עשה או לא עשה בחדר ההלבשה אבל כל השחקנים עלו כבויים ומאחר שאתה לא יכול להעיף 11 שחקנים מהקבוצה לדעתי צריך לקנוס אותם ולהעיף את שום (וכן הוא האחראי הכי גדול להפסד).
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אם הייתי גדיאמק הייתי משאיר את ולם שמה בפולין שבוע וחצי שיתייבשו שישארו שמה ממש בושה
אם היו מעלים את הנוער הנוער היה משחקיותר טוב
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|