הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-08-08, 11:26   # 41
veeiw.co.il
חסום

מיני פרופיל

veeiw.co.il לא מחובר  

ואיי אתה משגע אותי מזה איך לחיות? ברור שצריך לשים גבולות מה זה כמו שתגיד אני יצא ירה במישהו אני שילמתי על האקדח חח מזה זה אתה לא מנסה להבין אפילו...
  Reply With Quote
ישן 20-08-08, 11:47   # 42
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי istem צפה בהודעה
ואיי אתה משגע אותי מזה איך לחיות? ברור שצריך לשים גבולות מה זה כמו שתגיד אני יצא ירה במישהו אני שילמתי על האקדח חח מזה זה אתה לא מנסה להבין אפילו...

אני משגע אותך? לפני שאתה מגיב להודעות שלי, תלמד לקרוא אותן קודם.
הדוגמא שהבאת עם האקדח לא קשורה בכלל למה שכתבתי.
  Reply With Quote
ישן 20-08-08, 17:31   # 43
VoyaAGe
חבר מתקדם

VoyaAGe's Avatar

מיני פרופיל

VoyaAGe לא מחובר  

דימה צודק, הוא משלם על זה.. זאת זכותו המלאה אין לאף אחד כל זכות להתערב
אם בשבילו זאת איכות חיים אז זאת איכות חיים, וטל אתה טועה במה שאמרת.. מה הקשר למיי תוהם בכלל? אני בספק אם יש משהו באדמה הזאת בכלל {בבאר שבע בכללי איפה שאנחנו גרים}, אתה תראה שאתה טועה אם תשאל את אמא איזה מכתב קיבלתם מהמשרד שקשור לזה.. שצריך לחסוך וכו'.. כל מיני בולשיט היה רשום שם
וגם, ברגע שהמשאבות לא יוכלו לשאוב כי אין מספיק מים, נראה אם לנגב יהיה מים או לא יהיה..

יש לנו מדינה של אנשים שאכפת להם מעצמם, תסתכלו על השרים, השרות, ראש הממשלה וכו' כל אנשי " הדרג " בישראל.. מה אכפת להם אם לא יהיה כאן מים?
תמיד יש להם דירה בחו"ל שאפשר לנסוע לכמה שבועות לשתות מים ' טובים ' יותר..

אני משלם, אני יקבל..
זה פועל על אותו עיקרון כמו בכל דבר שעובד היום.. כמו חברת איחסון, אני ישלם 20ש'ח ל200MB אני יקבל אותם, גם אם יש מחסור בשטח איחסון וצריך לחסוך.
זה לא ענייני, אני משלם אז אני אקבל. (בלי הקטעשל להגדיל \ להרחיב) P:
  Reply With Quote
ישן 20-08-08, 18:25   # 44
Alm
מנהל ראשי בדימוס

מיני פרופיל

Alm לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
אלמוג, אתה לא מבין משהו פשוט.

אני מקבל שירות מהמדינה שאני משלם עליו לא מעט כסף, למדינה יש כל מיני פתרונות איך לפתור את הבעיות האלה: (הטפלת מים, הזמנת מים מטורקיה וכו'), אבל במקום להשתמש בזה המדינה מנסה לחנך אנשים בתשדירים מטומטמים, אני לא צריך שקבוצה של אנשים עם עניבות והון עצמי גדול יכתיבו לי איך אני צריך לחיות, אלא אני מצפה לפתרון הולם, אותי כאזרח התשדירים האלה לא מעניינים ואישית כשאני רואה אותם, אני מעביר ערוץ.
זה לא משנה שאתה מעביר ערוץ.

כרגע קיימת בעיה, כמה שתעביר ערוצים בזמן הפרסומות אתה לא תוכל להתעלם ממנה.

המדינה לא רוצה שתפסיק לשלם לה, במידה ותעשה כך וכולם יעשו כך היא לא תתקיים.
אבל תחשוב איזה צעד הם עשו. הם העדיפו שתפסיק לשלם את ההון תועפות הזה שאתה מגדיר על המים ותחסוך, רק בגלל שחסר. רק בגלל שאוטוטו אנחנו עוברים את הקו השחור של המשאבות, זאת אומרת שלמשאבות לא יהיה יותר מה לשאוב כי הן למעלה מידי...

את זה אתה לא לוקח בחשבון. העיקר שהמדינה והמנהיגים שלה שהם עם עניבות מופצצות וכו' יימצאו פתרון. כאן הפתרון הוא לא הטפלת מים (שעולה הון תועפות), או ייבוא מים מטורקיה (שגם כן עולה הון תועפות). כאן הפתרון בראש ובראשונה זה לחסוך את המים.
לאחר מכן שנעבור את הקו האדום אולי נמשיך להטפיל ולייבא. אלו פשוט לא פתרונות ריאליים למצב הקיים.

דימה תפסיק לכעוס על המדינה לחינם. אתה לא פוגע רק במדינה. אתה פוגע גם בעצמך וגם בנו.
  Reply With Quote
ישן 20-08-08, 19:22   # 45
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alm צפה בהודעה
זה לא משנה שאתה מעביר ערוץ.

כרגע קיימת בעיה, כמה שתעביר ערוצים בזמן הפרסומות אתה לא תוכל להתעלם ממנה.

המדינה לא רוצה שתפסיק לשלם לה, במידה ותעשה כך וכולם יעשו כך היא לא תתקיים.
אבל תחשוב איזה צעד הם עשו. הם העדיפו שתפסיק לשלם את ההון תועפות הזה שאתה מגדיר על המים ותחסוך, רק בגלל שחסר. רק בגלל שאוטוטו אנחנו עוברים את הקו השחור של המשאבות, זאת אומרת שלמשאבות לא יהיה יותר מה לשאוב כי הן למעלה מידי...

את זה אתה לא לוקח בחשבון. העיקר שהמדינה והמנהיגים שלה שהם עם עניבות מופצצות וכו' יימצאו פתרון. כאן הפתרון הוא לא הטפלת מים (שעולה הון תועפות), או ייבוא מים מטורקיה (שגם כן עולה הון תועפות). כאן הפתרון בראש ובראשונה זה לחסוך את המים.
לאחר מכן שנעבור את הקו האדום אולי נמשיך להטפיל ולייבא. אלו פשוט לא פתרונות ריאליים למצב הקיים.

דימה תפסיק לכעוס על המדינה לחינם. אתה לא פוגע רק במדינה. אתה פוגע גם בעצמך וגם בנו.
נשבע לך, הטיעונים שלך מזכירים לי ילד נאיבי.
בוא תעשה סקר ברחוב, כמה אנשים בארץ באמת שמים על התשדירים האלה וכתוצאה מהם ישנו את הצריכה שלהם במים (במיוחד עכשיו בעונת הקיץ החמה).
  Reply With Quote
ישן 20-08-08, 20:07   # 46
שליחטא
Winner

מיני פרופיל

שליחטא לא מחובר  

רק עלייה דרסטית במחיר המים תגרום לנו לבזבז פחות !!!!!!!!!!!!!!!1
  Reply With Quote
ישן 20-08-08, 21:48   # 47
Alm
מנהל ראשי בדימוס

מיני פרופיל

Alm לא מחובר  

ציטוט:
נשבע לך, הטיעונים שלך מזכירים לי ילד נאיבי.
בוא תעשה סקר ברחוב, כמה אנשים בארץ באמת שמים על התשדירים האלה וכתוצאה מהם ישנו את הצריכה שלהם במים (במיוחד עכשיו בעונת הקיץ החמה).
מה קשורה כאן נאיביות?
אם כבר אתה הוא הנאיבי. אתה לא מודע למציאות וחי בבועה. מעדיף לעמוד על שלך מאשר לפקוח עיניים ולהיוודע למצב האמיתי.

בנו עוד יש מידה של פסימיות כי אנחנו כן חוסכים או לפחות כן חושבים שצריך לחסוך.
אתה כועס על הקמפיינים שעשו לזה ובגלל זה לא חוסך. אז מי כאן הנאיבי?
  Reply With Quote
ישן 20-08-08, 23:12   # 48
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alm צפה בהודעה
מה קשורה כאן נאיביות?
אם כבר אתה הוא הנאיבי. אתה לא מודע למציאות וחי בבועה. מעדיף לעמוד על שלך מאשר לפקוח עיניים ולהיוודע למצב האמיתי.

בנו עוד יש מידה של פסימיות כי אנחנו כן חוסכים או לפחות כן חושבים שצריך לחסוך.
אתה כועס על הקמפיינים שעשו לזה ובגלל זה לא חוסך. אז מי כאן הנאיבי?
אתה יכול להסביר לי דבר פשוט? למה אני כאזרח משלם מיסים ומשלם חשבונות מים מחוייב מבחינתך לחסוך, במקום שהממשלה תמצא פתרונות ולא תבזבז את אותו הכסף על דברים אחרים שלא באמת עוזרים?

העניין הוא שהחוסר במים זה לא משהו שקורה פעם ב-7 שנים, אלא זה עניין שצץ כמעט כל עונה בקיץ, שיביאו מים מחוץ לארץ וירימו את התעריפים מצידי, אני רוצה מים סדירים בבית שלי.
עוד משהו שאתה מפספס, נגיד ואותי שכנעת, מה עם שאר מליוני האזרחים שלא שמים על התשדירים הללו? הרי במילא יגיע השלב שיפסיקו לך את המים בבית, אז יוצא שגם חסכת וגם נדפקת.
  Reply With Quote
ישן 21-08-08, 15:49   # 49
Matan Levy
חבר מתקדם

Matan Levy's Avatar

מיני פרופיל

Matan Levy לא מחובר  

ציטוט:
אתה יכול להסביר לי דבר פשוט? למה אני כאזרח משלם מיסים ומשלם חשבונות מים מחוייב מבחינתך לחסוך, במקום שהממשלה תמצא פתרונות ולא תבזבז את אותו הכסף על דברים אחרים שלא באמת עוזרים?

העניין הוא שהחוסר במים זה לא משהו שקורה פעם ב-7 שנים, אלא זה עניין שצץ כמעט כל עונה בקיץ, שיביאו מים מחוץ לארץ וירימו את התעריפים מצידי, אני רוצה מים סדירים בבית שלי.
עוד משהו שאתה מפספס, נגיד ואותי שכנעת, מה עם שאר מליוני האזרחים שלא שמים על התשדירים הללו? הרי במילא יגיע השלב שיפסיקו לך את המים בבית, אז יוצא שגם חסכת וגם נדפקת.
Alm כ"כ צודק, צא מהבועה.

"אני משלם על זה, למה שאחסוך?!?"
בהכי פשטות?
לא תחסוך, זה יעלה לך ביוקר (אגב, ליטר של מים מינרלים עולה פי 1000 מליטר מים מהברז).

צא מהבועה.
  Reply With Quote
ישן 21-08-08, 16:04   # 50
ani
חבר וותיק

מיני פרופיל

ani לא מחובר  

ציטוט:

ולמה אתה חושב שישראל יכולה להביא מים מחו"'ל? אתה לא מבין שזאת בעיה כלל עולמית, שכל העולם מתייבש...
ואם כל אחד יחשוב ויגיד "מה אני לא רוצה לחסוך ולהדפק, כי xyz לא חוסכים" אז יהיה פחות בזבוז, חוץ מזה שהראו לך במספרים כמה מים אתה יכול לחסוך בתוך הבית שלך, משימוש נכון שלך...
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום