|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
חסום
|
ואיי אתה משגע אותי מזה איך לחיות? ברור שצריך לשים גבולות מה זה כמו שתגיד אני יצא ירה במישהו אני שילמתי על האקדח חח מזה זה אתה לא מנסה להבין אפילו...
|
![]() |
![]() |
# 42 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 43 |
חבר מתקדם
|
דימה צודק, הוא משלם על זה.. זאת זכותו המלאה אין לאף אחד כל זכות להתערב
אם בשבילו זאת איכות חיים אז זאת איכות חיים, וטל אתה טועה במה שאמרת.. מה הקשר למיי תוהם בכלל? אני בספק אם יש משהו באדמה הזאת בכלל {בבאר שבע בכללי איפה שאנחנו גרים}, אתה תראה שאתה טועה אם תשאל את אמא איזה מכתב קיבלתם מהמשרד שקשור לזה.. שצריך לחסוך וכו'.. כל מיני בולשיט היה רשום שם וגם, ברגע שהמשאבות לא יוכלו לשאוב כי אין מספיק מים, נראה אם לנגב יהיה מים או לא יהיה.. יש לנו מדינה של אנשים שאכפת להם מעצמם, תסתכלו על השרים, השרות, ראש הממשלה וכו' כל אנשי " הדרג " בישראל.. מה אכפת להם אם לא יהיה כאן מים? תמיד יש להם דירה בחו"ל שאפשר לנסוע לכמה שבועות לשתות מים ' טובים ' יותר.. אני משלם, אני יקבל.. זה פועל על אותו עיקרון כמו בכל דבר שעובד היום.. כמו חברת איחסון, אני ישלם 20ש'ח ל200MB אני יקבל אותם, גם אם יש מחסור בשטח איחסון וצריך לחסוך. זה לא ענייני, אני משלם אז אני אקבל. (בלי הקטעשל להגדיל \ להרחיב) P:
![]() |
# 44 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
כרגע קיימת בעיה, כמה שתעביר ערוצים בזמן הפרסומות אתה לא תוכל להתעלם ממנה. המדינה לא רוצה שתפסיק לשלם לה, במידה ותעשה כך וכולם יעשו כך היא לא תתקיים. אבל תחשוב איזה צעד הם עשו. הם העדיפו שתפסיק לשלם את ההון תועפות הזה שאתה מגדיר על המים ותחסוך, רק בגלל שחסר. רק בגלל שאוטוטו אנחנו עוברים את הקו השחור של המשאבות, זאת אומרת שלמשאבות לא יהיה יותר מה לשאוב כי הן למעלה מידי... את זה אתה לא לוקח בחשבון. העיקר שהמדינה והמנהיגים שלה שהם עם עניבות מופצצות וכו' יימצאו פתרון. כאן הפתרון הוא לא הטפלת מים (שעולה הון תועפות), או ייבוא מים מטורקיה (שגם כן עולה הון תועפות). כאן הפתרון בראש ובראשונה זה לחסוך את המים. לאחר מכן שנעבור את הקו האדום אולי נמשיך להטפיל ולייבא. אלו פשוט לא פתרונות ריאליים למצב הקיים. דימה תפסיק לכעוס על המדינה לחינם. אתה לא פוגע רק במדינה. אתה פוגע גם בעצמך וגם בנו. |
|
![]() |
![]() |
# 45 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
בוא תעשה סקר ברחוב, כמה אנשים בארץ באמת שמים על התשדירים האלה וכתוצאה מהם ישנו את הצריכה שלהם במים (במיוחד עכשיו בעונת הקיץ החמה). |
|
![]() |
![]() |
# 46 |
Winner
|
רק עלייה דרסטית במחיר המים תגרום לנו לבזבז פחות !!!!!!!!!!!!!!!1
|
![]() |
![]() |
# 47 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אם כבר אתה הוא הנאיבי. אתה לא מודע למציאות וחי בבועה. מעדיף לעמוד על שלך מאשר לפקוח עיניים ולהיוודע למצב האמיתי. בנו עוד יש מידה של פסימיות כי אנחנו כן חוסכים או לפחות כן חושבים שצריך לחסוך. אתה כועס על הקמפיינים שעשו לזה ובגלל זה לא חוסך. אז מי כאן הנאיבי? |
|
![]() |
![]() |
# 48 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
העניין הוא שהחוסר במים זה לא משהו שקורה פעם ב-7 שנים, אלא זה עניין שצץ כמעט כל עונה בקיץ, שיביאו מים מחוץ לארץ וירימו את התעריפים מצידי, אני רוצה מים סדירים בבית שלי. עוד משהו שאתה מפספס, נגיד ואותי שכנעת, מה עם שאר מליוני האזרחים שלא שמים על התשדירים הללו? הרי במילא יגיע השלב שיפסיקו לך את המים בבית, אז יוצא שגם חסכת וגם נדפקת. |
|
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
"אני משלם על זה, למה שאחסוך?!?" בהכי פשטות? לא תחסוך, זה יעלה לך ביוקר (אגב, ליטר של מים מינרלים עולה פי 1000 מליטר מים מהברז). צא מהבועה. |
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואם כל אחד יחשוב ויגיד "מה אני לא רוצה לחסוך ולהדפק, כי xyz לא חוסכים" אז יהיה פחות בזבוז, חוץ מזה שהראו לך במספרים כמה מים אתה יכול לחסוך בתוך הבית שלך, משימוש נכון שלך... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|